Ví někdo proč vznikl Indoor Cycling? ( Spinning , Schwinn cycling . . .)

37 nepřečtených
  • oto.m_to_je

    Tak jsem si pročetl některé názory z příspěvků ve fóru a jsem na rozpacích. Je to jen nový druh zábavy nebo se dá s tím dělat zimní sportovní příprava? Podělí se někdo se mnou o své osobní poznatky?

    0 0
    • aku  

      zalezi na instruktorovi

      0 0
    • jecnak  

      proc? Odpovim jednim slovem, MONEY.

      0 0
    • Pekáček  

      Aby se měli Jarini na co ptát :oD

      0 0
    • marco  

      Proč, protože američané byly tak lenošní že si trenažer musely dát do teplé a příjemné posilovny kde k tomu chlastají ion?ák a čumí se v televizi na MTV. Nic proti tomu nemám ale ten vítr okolo mi u tohoto sportu prostě chybí.

      0 0
    • BH  

      Proc? Penize .konkretne na system spining je naroubovany system prodejcu herbalife.Pocatek to ma v USA jako pokracovani vlny aerobiku a dalsich vymozenysti na tyrani tela , tim ze se tomu dal system letadla ma se z toho nejelepe pochopitelne autor a pak ti na nejvyssich postech. Konecny provozovatel spiningu plati drahe skoleni, predrazene stroje a velke penize za licenci tedy ze uziva know-how spiningu.cely system, byt ma logicke jadro(pohyb) se dostal do polohy zajistit ucastnikum pocit neceho vyjmecneho, proto ta show kolem toho- vsichni jsme mladi, stastni a superuspesni protoze delame spining. Za hodinu vypoti hl potu, ale skutek utek, nebot to vse je ve vysokych tepovkach.Nic proti amikum ale jim to vyhovuje. Videl jsem kdysi na plazich Floridy, jak tam po ranu chodi davy tlustych americanu rychlou chuzi s malyma cinkama v rukach, byla to z dalsich vln neceho co jim melo zajistit stihlost ,dobry mareketing udala divy.Spining je neco podobneho.

      0 0
    • pos3k  

      V době, kdy dálkový cyklista, ultramaratonec Johnatan Goldberg, známý jako „Johnny G.“, hledal možnost, jak při přípravě na závod „Race Across America“ (vytrvalostní závod napříč Amerikou) přesunout částečně svůj tréninkový program do místnosti, jistě netušil, že tím odstartuje vznik prvního indoor-cyclingového programu SPINNING®.

      SPINNING® je energeticky účinné skupinové cvičení na stacionárních kolech, které spojuje hudbu, motivaci a představivost do jednoho celku s přesně dávkovaným tréninkem. Tento originální cyklistický program nabízí fyzické a psychické prvky sportovního tréninku lidem každého věku a úrovně zdatnosti. SPINNING® program kombinuje trénink podle srdeční frekvence s pěti styly jízdy a nabízí tak účastníkům neopakovatelný způsob cvičení. Johnny vytvořil SPINNING® program s vědomím, že každý má při tréninku jiné potřeby a cíle. Jízda každého účastníka plně odpovídá jeho individuálním fyzickým předpokladům. SPINNING® program nabízí více než 16 000 autori­zovaných center pod vedením 60 000 certifi­kovaných instruktorů v 80 zemích světa. Díky přesným licenčním pravidlům a důslednému dodržování tréninkových metod můžete zažít stejně kvalitní SPINNING® lekci na Floridě, v Itálii, Německu, Singapuru, Jižní Africe nebo v České republice.

      Jinak podle me: viz vyse: Prachy!

      0 0
      • oto.m_to_je  

        Začni přemýšlet svou hlavou a neopisuj jen fráze. Jsi jako káždý jiný, buď svůj a přemýšlej. Můžeš se dostat dál, ale musíš sám chtít. Ty peníze – to je jen produkt vedlejší. (základ je jinde)

        0 0
        • kovar  

          peníze jsou vždy až na prvním místě.

          0 0
          • oto.m_to_je  

            Ano každý má jiný žebříček hodnot. Znám kluka co dělá malíře pokojů a jeho kolo má hodnotu 150 000, a je to hobík. Má svůj žebříček. To samé může být u druhých a není to jen o penězích.

            0 0
            • Beeda  

              Co tu motas dve veci dohromady. Zebricek hodnot jedince a specialne vytvoreny sport program na prachy, ( ktere jsou az na prvnim miste)… B.

              0 0
              • lempl  

                hovno prachy.. to proste vymyslel jen nejakej „lempl“ a nekdo prisel na ty prachy......

                tak premejslim, ze to tomu „lemplovi“ muselo dat docela fusku to vymyslet...... premyslim… no ani ne…:)))

                0 0
            • McBlacky  

              nebo je to pěknej obložista :-)

              0 0
        • pos3k  

          Sorry (tj, omlouvam se) ze jsem neuvedl citaci (vetsinou ve svych publikacich a v resersich citace uvadim), ale je to odpoved na Tvoji prvni stupidni otazku // Ví někdo proč vznikl Indoor Cycling? ( Spinning , Schwinn cycling . . .) // Muj nazor tam tez, tj odkazoval jsem na odpovedi vyse.
          A ze se to rozleza po svete..a co ne ze? Lidi jsou ruzni a potrebuji ruzne veci (byt in, jezdit sam vs jezdit hromadne…) V aerobicu, fitness atd. se ale nemusi, pokud vim, platit za licenci jako Spnning®. IMHO jestli jsi precetl ve foru protichudne nazory, tak kdyz pouzijes svuj mozek :-), tak asi neni tezke odhadnout, ze v novem prispevku se to „rozlouskne“ (bez urazky ke starsimu) Ja nejsem naturelem vhodny na spinning® ani indoorcycling.

          ps: jeste nevis kdo je Jarin :-) (viz odpoved Pekacka)

          0 0
          • pos3k  

            btw jeste mi tvuj prispevek pripada jako reklama (negativni), na instruktora uz neni ten vek asi tim pravym. A nechtel si slyset citace, kdyz jsi pravdepodobne z „oboru“ (viz odkaz url v tvem info users).

            0 0
          • oto.m_to_je  

            V aerobiku a fitness přeci trenéří taky platí za školení a licenci a dělají to dobrovolně. Jinak jsem ti moc neporozuměl, spíš mi tvůj příspěvek připadá chaotický. Bez urážky – chtěl jsem pouze znát různé názory. Od toho snad Forum je i pro všechny Jariny nebo ne? To URL jsem uvedl záměrně – nerad bývám za zdí. To že jsi natural? Máš svůj názor a to je víc než jenom šlapat tupě do pedálů.

            0 0
            • ravo  

              Nevím, ale já jsem ještě neslyšel, že by někdo platitl za puožívání slova fitness a aerobic. Zato jsem četl nechutně výhružný inzerát o tom kdo a kdy může používat slovo SPINNING a jak rázně se bude postupovat proti těm, kteří jej používají neoprávněně…

              0 0
              • Pá-dlista1  

                Zalozime si SPINNNING po vzoru cim vic prouzku tim vic adidas. Nebo SPIMING. V nejhorsim SPINNER CENTRUM a bude.

                0 0
                • pos3k  

                  :-)

                  2 oto.m_to_je: nesnasim tzv.otomovani

                  0 0
                  • McBlacky  

                    taky nemám rád lidi co používají tohle slovní spojení. nerad bych je házel do jednoho pytle, ale jsou to burani :-)

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      Vidite, já se o tom člověku co to prý povídá v televizi dozvěděl až z nějakého magazínu. A jelikož teď vím, odkud to pochází, prohlašuji, že jsou to burani! :o)

                      0 0
                      • McBlacky  

                        já se na tv nedívám, ale občas to někdo použije v rozhovoru a to vážně trpím :-) btw: odkud to pochází?

                        0 0
                        • Manas  

                          To nikdo nevi … taky se m to nahodou slysel kdysi davno .. chvili sem to mel ve slovniku, ale taky uz mi to prijde uhozeny.

                          0 0
                        • aku  

                          Ja to zaslechl poprve ve spojeni s „estradnim umelcem“ Milanem Pitkinem, ale dokazu si predstavit ze to nekdo rekl uz pred nim

                          0 0
                          • kovar  

                            jasně, že to řikalo mnoho lidí dávno před jakýmsi estrádním umělcem. To ale nic nemění na tom, že průpovídka „o tom to je“ je nebo není blbá:-)

                            0 0
                        • mm  

                          pochazi to z anglictiny. u nas si tim lidi pouze zjednodusuji vystavbu vet

                          0 0
                          • McBlacky  

                            jestli myslíš „and its all about it“ tak máš pravdu, ale překlad „a o tom to je“ je blbost, je to jedna z věcí, která rozumný ekvivalent nemá. spíše by bylo vhodnější „a všechno je to tak“ pokud to nebereme ve významu na konci informace – „a to je vše o tom“ /tématu/…

                            0 0
                            • Mamutt  

                              Ještě bych nahodil „t-t-t-that´s all folks!“ Měl bych ty pohádky omezit :-)

                              0 0
      • rock  

        Ta představivost (a vlastně i motivace): to jako že očumuješ slečny co se tam potí s Tebou a představuješ si, co by bylo, kdyby bylo … ?

        0 0
    • Volf  

      Můj názor je ten, že důvodem bylo to, že určitá skupina lidí potřebuje být součástí stáda. Kdysi jsem dělal házenou a hlavní důvod proč vyhrálo kolo byl ten, že je to pro mne naprosto individuální záležitost a svoboda, ale už jsem to tady psal jinde.

      0 0
      • jpl  

        Pro nekoho to v zime muze byt jedina moznost, jak jezdit na kole, nebo si zpestrit zimni pripravu (muzsky) Pro jineho je to dalsi pohybova aktivita, napr. k aerobicu nebo power-joze (zensky)

        0 0
        • Volf  

          Pokud musíš v rámci přípravy něco takovýho dělat tak proč ne. Pokud to je ale jen proto, že to dělají ostatní tak je to o stádnosti.

          0 0
          • oto.m_to_je  

            souhlas

            0 0
            • Beeda  

              Jakej souhlas, po precteni radoby odborneho (PR) claknu ve Velu musim rict, ze to jsou plane kecy. Herbalife vam nezachani zivot, stejne tak Spinning neni o cyklo treningu. Vylozene lzi, ze setrvacnik pomaha ke kulatemu slapani jsem se se smal. Oto.m_to_je – o prachach. B.

              0 0
              • oto.m_to_je  

                Asi jim dobrý odborník napsal co chtěl slyšet redaktor. Vždy? to je dnes úděl tisku. bohužel i odborného. Ale k tréninku – proč tedy chodí na tento druh tréninku stále více sportovců a dělají si vlastní přípravu – podotýkám vlastní přípravu?

                0 0
                • ravo  

                  Nejspíš právě proto, že si dělají tu vlastní přípravu, nechodí na krátké 60 minutové lekce, berou to jako zábavu a doplňkovou přípravu a jsou si dobře vědomí, že samotný spinning z nich přeborníky neudělá. A už vůbec je nenaučí jezdit na kole…

                  0 0
                  • Mamutt  

                    Tak nějak. 2× týdně na prahovou intenzitu (= pro mě max 150–160 tepů), abych se trochu „uhnal“ a v tomhle směru do jara tolik nezakrněl. Na ten „správný“ cyklistický trénink mám doma válce – skripta na řidítka, jen občas mrknout na tepovku…

                    BTW neměl by sem něco napsat Admin, když je ten příspěvek určen primárně pro něj?! ;-D

                    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.