• orca

    Zdravím Plzeňáky , poraďte kde je fajn prodejna s fundovanou obsluhou kde jim nejde jen o to prodat ale i seriozně poradit s ohledem na fin. možnosti zákazníka a zároveň mají dobré ceny ?? díky…D

    0 0
    • Caryfuk  

      To je jako schánět auto co jede 250 a žere 3 litry nafty. Rád bych ti poradil, ale je to tak že člověk většinou nakupuje tam, kde má známé. To je mírná jistota, ale ne vždy to dopadne dobře. Zkus velo na náměstí. Kluky znám a nejsou to prudiči. Jinak ještě můžeš zkusit Jandu v Nerudovce, taky znam.:-)Nebo Kubánce pod penny na varské.

      0 0
    • Pida  

      tak hlavně nachoď k Bartoníčkovi proti výstavišti, tam jsou pořád ňáký ******** nebo co. jinak Velo, Ramala.

      0 0
    • biker007  

      taky doporucim kubance (rozumej Kubiase:) ).

      0 0
      • orca  

        díky vyzkouším… zatím nemám jednoho dodavatele , ale Bartoníček je vydřiduch to vím jednak předražené a za druhé levné věci ho nezajímají a na dotaz odpovídají na fše že je to super…

        0 0
    • carat  

      Nakupuju obcas v Heposu na Nepomucke a spokojenost.Slusny vyber, ochotni prodavaci a prodavacka :-)

      0 0
      • eWespe  

        Jistě, na Nepomucké sice Hepos opravdu je, ALE velkoobchod :o) ten MO co myslíš (i s prodavačkou) je kapku níž, Slovanská třída se to tam jmenuje. A když už dorazíš až sem o blok níže u „cirkusplacu“ je Volráb, ještě níž Toyota – kola a šicí stroje (má tu docela pěkný kokosy, leč za ne tak pěkný ceny), na Mikuláškym nám.naproti gymplu přes park Czech Bike, v Železniční ulici Kozelka (spíš servis a komisní prodej) a nad nádražím Šimandl (ten tam teď již bude mít nejspíš lyže, kola zase z jara). Asi tolik jen podél téhle jedné Plzeňské komunikace. Ovšem zdaleka nejvíc jsem osobně utratil nejspíš v Meridě na Borech (bav se ale s pánem, paní vidí jen money).

        0 0
        • biker007  

          Ale starej Bejsta je po lonskem urazu (micha) na tom dost spatne. nevim jakej je stav ted, ale v lete byl (co sem slysel) v centru Paraple kde se mu snazi pomoct. co sem tam byl ted tak nejcastejs prodava jindriska (ta mlada)

          0 0
          • eWespe  

            Aha :o( tak proto jsem tam na něj již dlouho nenarazil …

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.