• Tomcat

    Tak co neví někdo jak to bude s kultovní akcí Marozana?

    Dle různých fám

    • Marozana nebude
    • Marozana bude v hale (ala BMX Letňany)
    • Marozana bude a to jen kultůrní ale hustčí část
    • Marozan bude ,ale Freestyle MTB

    Osobně sem se na tu akci desňě těšil chtěl sem se možná blejskou třeba novým kolem. Večerní a ranní část je sice taky HC ,ale nemám natrénováno abych udžel tempu až do cíle :o)

    Takže kdo co ví o Marozaně?

    A

    0 0
    • wroum  

      ja vim akorat to ze to je MaroSana a ne MaroZana.

      jo a taky to ze to ma bejt hlavne kulturni akce s minimem jezdeni. pravdepodobne par dirtu v hale. podrobnosti nevim.

      0 0
      • Tomcat  

        Prej se má vyslovovat Marozana, tak nevim? Kult akce to je. Pokud to bude dirt, street, tak závody né-é. Kalba jo.

        0 0
        • wroum  

          vyslovovat a psat je rozdil :-) ale to je fuk. Kalba bude. O svoji ucasti jeste popremyslim.

          0 0
    • Radek Broz  

      Bude 27. 11. a sice jen jeji dulezita cast (ta kulturne-spolecenska;-) )

      0 0
      • Tomcat  

        Ach jo to bude nuda ;-) .

        Myslíte, že bude opět horolezecká vložka?

        Přípaně vystoupí opět taneční uskupení Pevňák, Mlaďák and Author-girl?

        Případně kdo bude víc našrot? Vašemu nejmenovanému kamarádovi to fakt šlo :-))

        Co na to Dr. Kraus and Mr. Spaceman? Vezmou si do parády opět Mr.Roosiho?

        Předvede nám Pádlista opět brutální pogo?

        Bude Pólis opět střízlivej?

        Kolik bude účet za stoly a židle tentokrát?

        Co nato zastánci zeleně, budou?

        No a já Vám ukážu nový kolo až na jaře :-|

        0 0
        • Radek Broz  

          Horolezecka a nasledne skokanska vlozka zajiste bude (s tim souvisi ucet za stoly;-) )

          Vim jiste, ze Pevnak nevystoupi (je v USA)

          Nejvic na srot bude bud zase on, nebo ho trhne nekdo od nas – nemuze vyhravat ve vsem;-)

          Mr. Spaceman bude mit zajiste opet spoustu samolepek;-)

          Polis bude opet zrizenej;-)

          Zastanci zelene budou zcela urcite;-)

          Budoou bulvarni clanky i na sreverech, co se tvari seriozne. (Asi tam nebude jeden z pisalku)

          Nad nekterymi tematy se letos bude prekvapive ostre diskutovat.

          A vubec bude fun;-)

          0 0
          • Tomcat  

            No se semolepkama má natrénováno Sirenna. Protože podle po její akci bych odhadoval, že brácha jezdí minimálně na stájovém Norku :o), jinak samolepek nezustal ani ušetřen monitor předemnou :o)). Je jasný, že se připravuje na Spacemana a nechce mu dát šanci LOL.

            IMHO O seriózních pracovníci, seriozních serverů můžu seriozně prohlásit, že ji seriozne mněli.(…a že jim na zádech dováděla asi nedostala banán..). Docela sem mněl strach, jak se tam potáceli s zrcadlovkou za víc než 40 litrů. Ale asi maj už praxi.

            0 0
            • Radek Broz  

              Podobnou Norco manii ma i bracha – ma od Cigigo obrovskej balik zminenych samolepek a snazi se mi je lepit na ruzna mista (nejen) na biku tak, abych si jich nevsiml a vozil je (zrejme mu Cigi neco plati;-) Spacak si za ty Authory nejakou odvetu rozhodne zaslouzi;-)

              0 0
      • blue  

        no akorat mi dosla domailu pozvanka a pise se tam i neco o indoor NS dropovani – Specialized Indoor Drop Contest

        0 0
        • Tomcat  

          Hoď větší (další) info.

          0 0
          • Pá-dlista1  

            Mas v mailu, ne?

            0 0
          • blue  

            „What´s up riders & friends?! Srdečně vás zvu na uzavření bikové sezony 2004 v sobotu 27.11. v Benátkách nad Jizerou! Účast povinná pro všechny krutoriders & MRSN friends!!! Čeká vás hardcore & ska večírek s kapelkami Status Praesents & Hazydecay & Shatter & Skapollo. Pochystal jsem pro vás projekci ještě syrového a necenzurovaného videa Red Bull Rampage 2004. Zima leze za nehty, bláta jsou tuny všude kolem, takže letos nebude žádný outdoor race, ovšem nebojte se nic: suicidal bikers pojezdí při Specialized Indoor Drop Contestu! Lázo a jeho Externo crew navaří kotle šmakózního mexican food a namíchají sudy Red Bull drinků. Jako vždy bude na programu i spousta překvapení a neřestná pitka až do rána… Takže: náhradní trenky s sebou! Vstup je 99 Kč, holky samozřejmě free. Začínáme v 19:00 hod.“

            Ubytování:

            • Městská ubytovna: 326 362 291
            • Hotel Venezia: 326 362 501
            • Penzion Sport: 326 362 501
            • Park Pension: 326 362 349

            S úctou

            Zdeněk Pól POLIS Production

            plakat hodim do fotek

            0 0
          • blue  

            Fotky → Ostatni

            0 0
        • Manas  

          No ja se na Drop Contest uz moc tesim. Dneska jsem si psal s Polisem a vysledek vam predkladam: Ja: Zdravicko, jenom malinkej dotazek – ten contest je open ? ZP: kontest je otevøen pro každého, ale jen Michal zná pøesná pravidla, pokud nìjaká existují:-) Ja: Hehe. Jako z beckovyho akcniho filmu … : „A ted pravidla … Zadna nejsou !!“ :-) ZP: Tak to zase pozor! Až na místì zjistíš, že jde o akèní trhák minimálnì tøetí kategorie…:-)

          0 0
          • Radek Broz  

            Ach ta Zdenkova diakritika…

            0 0
          • Manas  

            aaaa, zlaty kodovani :-)

            0 0
          • Tomcat  

            Aha bude se dropovat z balkónu, no jo že sem na to nepřišel. :o) Jezdec si vybere nejdřív obtížnost u baru , někteří půjdou poradit s zelenými před vchodem. Následně si vyberou trasu (…židle, stůl, parkety..)

            A pojede se to vyřazovákem :o)

            0 0
    • Radek Broz  

      Blby je, ze v celejch Benatkach neni volna postel a Michal tam asi uz taky nic nevycaruje:-(

      0 0
      • Manas  

        Update: SMS od Marosaka: Zitra budu ubytko resit, ozvi se v patek, neco sezeneme. M.

        0 0
    • Tomcat  

      Marosana 2004

      Jako každý rok se v Benatkách nad Jizerou konala tato akce v Restauraci Na Baště. Akce je to vždy částečně sportovní a večer kulturní. Letos by la ,ale výjimka. Slibovaná sportovní akce nebyla z důvodů kapacity sálu, protože zamýšleném umístění NorthShor lávky by nebylo už místo. Takže co zbylo je to kulturní ;-) Co se týká osazenstva chyběly zástupci Plzně i když Webra sem nakonec zahlídl a hlavně ETbikes bohužel nezvládli svou účast.. Což je veliká smůla. To, že nikdo nebyl neschopný přemluvit Mr. Kusu je také smůla. Bohužel se nedostavil ani Kukačka&Čižmár a je divné ani neobjevil se Spaceman ani Kraus. Jídla a pití bylo dosti slibovaná Mexická bašta byla a předčila očekávání. Že to bylo dobrý, říkali hnedka všichni hned jak sem si to přines ke stolu. Ceny byly správně nadhozené, ale žádná sklenice ledu zastříkla Colou za 80,– jako v Roxy se naštěstí nekonala. Nejoblíbenější byl RedBull a pivo. Podle Pádlisty přece pivo si přece nedávám tak sem si poslední (pátý?) dával brčkem. Video produkce byla opět znamenitá. Již od začátku bylo do nás pouštěny sestřihy hustého DH ,4X a k mému potěšení bikrosu té nejlepší úrovně . Následné nesestříhané video z RB Rampage 04 bylo je zlatým hřebem. Pokud bych mě tohle video hodnotit šlo by popsat slovy Wow …auvajs. S ženskýma to bylo klasika. Pokud se jednalo o nějakou slušnou pínu člověk riskoval, že dostanu na budku, protože její bouchač byl někde kolem, nebo nějaké tenns pichny, Pádlista poznamenal „….pichny! , tady sou nějaké pichny?.....“ Jo byly, při pokusu dohodit nějakou nejmenovanému Kubajzovi (ehmmm jezdí za Norco), se nás zeptali jestli máme problém , no mi neměli :o), ale jí sem se chtěl zeptat, kde má občanku a jestli místo piva a cigára nechce radši kolu a lízátko. Naštěstí mě Pádlista upozornil že má asi větší svaly než já , což sem taky viděl (tuhle bych fakt Kubovi nepřál) tak sem raďši vyrazil pro další pivko. To už se rozjížděla ,ale live HC hudební produkce. A začínalo to nejhustší :-) . Jako veliké mínus s vidím to, že se Pádlista nedal strhnou k hustému pogu. Tvrdil že dnes fakt ne . A to jsme ho tam i doslova donesli, ale jemu se podařilo vždycky zdrhnut. Kdo ,ale potěšil byla Sirenna, která nezahanbila a vydržela v tom nejhustším kotli prakticky dokonce. Takže brácha (má nick Nico ) a Pádlista maj velký mínus a mi škrábavce a modřiny ,ale stálo to zato. No nakonec nejaktivnější byli „nahoře bez“, protože po první polovině repertoáru první kapely přepnuli všichni na „vodní chlazení“ . Jediná Sirénna ne, protože musela reprezentovat sponzora :-) Jinak po 3 hodin hustého poga mě bolí celej já. Mezi zajímavé momenty vidím že Polis , Támák ,Sirišky asi jezděj za Norco , Čižimskej propagoval Hoods. Hustá sázka, že Šámák vypije panáka Smirnova brčkem a nosem! a vypil B-O. Případně, když z balkónu Polis lil pivo na Pádlistu a ten se ho snažil pít. Dámská návštěva na pánských záchodech , mě tedy nevadila :-] , Támák, kterej tvrdil že žádného Támáka nezná a že je tam poprvé atd.......

      Celkově shrnuto výborná akce a příští rok dem na ní zase

      Punk not death.....

      0 0
      • Radek Broz  

        Sakra, sere me to:-( Hlavne vedet driv, ze nebude auto, tak se tam dostanu nejak jinak…

        K tomu reportu: Clovece, nektery vety jsem musel cist tak petkrat;-) Hodne dobry je napr. " nikdo nebyl neschopný přemluvit", cimz jsi myslel patrne, ze nikdo nebyl schopny premluvit ;-)… Taky mas dost podivne (a pro cloveka znaleho ceske gramatiky) dost podivne pouzivani interpunkce;-) Nechci nejak rejpat – zrejme ti toho v krvi jetse dost koluje, takze budiz ti odpusteno.

        0 0
      • Manas  

        Mel si taky zabloudit k baru, celkem to tam bylo povedeny. To ani nevim ze tam bylo jidlo, ja svacil se Zvolousem vodku. Kdybych tam vydrzel jeste chvilku tak bych uz asi mel otravu :-) Ten kdo me pocmaral propiskou to ma u me spocitany, nejspis to asi byl Marosak, takze to odlozim na neurcito :-)

        0 0
      • Manas  

        A Kukacka tam byl, jednu chvilku s nama stal a svacil. Pak ho ale asi Hybnos nebo kdo polil a presunul se :-)

        0 0
        • Tomcat  
          • u baru sem byl ,ale za těch 5 minut si mě nemoh zaregistrovat
          • kolik dní už Zvolouš slví
          • jo trochu ti bylo hůř
          • já ji teda taky měl
          0 0
          • Tomcat  

            eee… oprava

            • kolik dní už Zvolouš slaví
            0 0
          • Manas  

            Nezaregistroval bych te ani kdyby si tam stal pul hodiny, po jedenacty jsem byl rad ze registruju svetlo. Bylo mi dosti zle, malem jsem doma zeblil auto. Ale bylo to super :-)

            0 0
      • wraftler  

        Jej, tak tam pojdem ked budem velky:)

        0 0
        • Tomcat  

          To je v pohodě tam bys zapadnul.

          0 0
          • Pá-dlista1  

            .. pod stul nebo pod bar. Kolik vlastne meri, ze by ho tam nepustili? Jsem tam videl fakt maly lidi a prosli bez problemu.

            0 0
    •  

      Kočička! Haf!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.