• Lance

    Mate nekdo tetovani na noze? A co pady, nejde to do haje?

    0 0
    • rasto  

      mam. nad kotnikem. vzhledem k tomu, kerky maji pomerne hluboky vpych (cca 1–2 mm), nemam strach, ze by se poskodila. otestovano na vlastni kuzi :-)

      0 0
    • Darkson  

      já mám na pravým lýtku a vždycky si řikám, že musím padat na pravou stranu :-). zatím se jen děsím toho, že bych ho někde sedřel, ale snad je opravdu dost hluboko.

      0 0
    • aku  

      Ja mam rameno a po par padech zatim ok. A jestlize berem tetovani jako zpusob jak ze sebe udelat „tvrdaka“ tak tetovani krizene jizvami je teprv cool ;)

      0 0
      • Lance  

        No prave z toho mam strach, vyplaznes za to trojku a pak prask pad a je po vsem,ale je fakt,ze to jde dost hluboko. Asi do toho pujdu, teda pokud to moc neboli, nemam rad bolest:)

        0 0
        • aku  

          pohoda

          0 0
        • rasto  

          kerkar by Te mel poucit, ze cerstva kerka = ’spalenina’. budes si to muset asi tyden mazat napr. niveou. ale da se to vydrzet ;-)

          0 0
        • Sethi  

          je to ok, boli to jen chvili, pak si zvyknes. A vem si volny hadry.

          0 0
          • Jenda  

            skoda, jsem se pres 6 let tesil ze bude nejaka fesna kerka dle tveho vlastniho navrhu a nakonec se nedockam:-(

            0 0
          • jIrI___  

            Správná volba! Kamarádka si nechávala dělat jedno větší kousek nad podvozkem a pak se nemohla pořádně vyspat a nošení kalhot bylo jak za trest. Aplikace prý nebolí, bolí to údajně až další týden. Já bych do toho ale nešel, kérku má v současnosti každý krypl a lidi kolem padesátky s tetováním jsou k smíchu.

            0 0
            • Shadow.1  

              Orlici přes celá záda a hned jsi IN i v padesáti :-D

              0 0
            • Smazaný účet  

              V 50ti uz nikdo jeji podvozek zkoumat nebude, tak jakypak copak:))

              0 0
              • Krys  

                Jasné, v 50ke je človek totálna hnusná ošarpaná troska, o ktorú nikto nestojí. Super vyhliadky, čo? ;)

                0 0
                • Martin  

                  mládí vpřed woe :-)

                  0 0
                  • VanVren  

                    Kamarádka měla pěknýho delfína na koze, jak šly dolu, stala se z něj velryba, musela to nechat předělat na motýla, ten se ale postupně měnil až na takovýho PTERODAKTYLA a teď si už netroufám říct jak to vypadá, páč sem sem z toho vycouval :-)

                    0 0
              • jIrI___  

                Myslel jsem pochopitelně kérky na místech, které uvidí víc lidí, třeba ruce nebo nohy. Třeba z těch v současnosti slavných masivně potetovaných DH riderů si za pár desítek roků budou dělat prdel i děcka na pískovišti :-))

                0 0
                • Ruprt2  

                  dvě věci:

                  1. tetování se musí umět nosit a vyděl jsem i sedmdesátile­tého, na

                  kterém to nevypadalo blbě

                  1. jde to více či méně sundat a imho se na to dnes i spoléhá, že za x

                  let to bude ještě snažší a běžnější. BTW bude to IMHO dobrý byznys.

                  0 0
                • Koncas  

                  Jelikož tetování má v současné době půlka populace a masivně to stoupá, tak za 50 let se ti nikdo smát něbude, jelikož budou počmáraní všichni!!!Takže počmáraný 50tník bude stejně normální, né-li normálnější než nepočmáraný!!Navíc, jsou někteří, co si nedávají tetování aby ho každý viděl, pro někoho to má zvláštní význam…takže mu je jedno, jestli se mu někdo směje, jestli se to někomu líbí či ne!!At si každý dělá co chce ne??O tom je život!!!!

                  0 0
            • bagr  

              Je fakt ze z kerky se stal modni doplnek a kdejakou píčovinu ve stylu omalovanek,del­finek,apod. ma kdejaka pica a picus.To samy piercing.

              Kde sou ty doby kdy to byl symbol vzdoru proti zaprdenejm malomestakum a establishmentu ktery s tim meli problem a sralo je to.

              Do hajzlu s tupym stadem ktery jen kopiruje a samo nic nevymysli!

              0 0
              • bagr  

                Si nejdriv neco o tetovani a jeho vyznamu zjisti nez z tebe vypadne takova blbost.

                0 0
              • witmar  

                však dnes krade taky kde kdo :-DDDD

                0 0
            • kopečák1  

              Jojo… taky teď mám nabídku na kérku zadara a nejdu do toho, protože prostě nemám nápad a asi nejsem typ člověka, u kterýho by něco vytetovanýho označilo nějakou krajní vyhraněnost pro nějaký názor nebo podobně…

              a je fakt že „sladko-kyselé kuře“ má dneska na předloktí kde kdo :-D

              0 0
              • Lance  

                a to sem nechtel jit na obed, ale po tom tvem prispevku, nevim nevim

                0 0
            • mr.antik  

              to jsem nikdy nevěděl, že to mělo dřív takovej hlubokej filozofickej podtext.

              Co platilo u nás vůbec nemuselo platit venku

              0 0
          • AsiJura  

            Trošku vyhraněný názor, ale každý máme nějaký, nemyslím si že když člověk nad kérkou popřémýšlí a opravdu ví co chce, tak by měl pozděj litovat, je to takový trvalejší památník, kdy po 40ti letech budeš vědět proč sis to dělal a jeké jsi měl tehdy hodnoty, každá kérka patří k určitému období a je věčnou památkou, to nemluvím o tom že někdy může opravdu zdobit a slušet, i když to je věc názoru, já například doteď vzpomínám na jednu rebelku z Brna, s pokérovaným dekoltem, jo ta byla:)

            0 0
          • notobi  

            1+

            0 0
          • DaveLTR  

            tohle miluju, tetování může nosit jenom ten kdo na to má psychicky, to znamená ten,kdo má sebevědomí na to, aby apsolutně neřešil co na to ostatní a dokážou mě vytočit sráči, kteří tvrdí, že do toho nejdou jenom proto, že to má každý krypl. Já tetování mám a příští týden jdu na další a nikoho nenazývám kryplem jenom proto, že ho nemá. Ty můžeš tiše závidět a sám sobě lhát, že kdyby jsi chtěl tak si potetovaný od hlavy až k patě.

            0 0
            • jIrI___  

              Tak hlavně že na to máš mentálně, votomtoje!

              0 0
  • Meesha  

    Ja myslim, ze kdyz to prezije u Marosaka a Gaspiho, tak uz to musi vsechno! :-))

    0 0
  • Smazaný účet  

    Podle nadpisu jsem čekal anketu „jakou kérku by jste mi doporučili“ :-)

    0 0
    • karliner  

      A přitom je to přehlídka názorů předčasně zestárlých…

      0 0
      • potápěč  

        tetování mám 10 let na pravé ruce. je to keltský náramek hodně propletený a dost těžký na tetování. Když jsem si to chtěl nechat udělat šel jsem se podívat do tetovacího salónu v Praze. Když viděl tatér co chci tak mi řek že bude tetovat radši hlavu vojáka přez celá záda než tohle. Když to potřebuju schovat vezmu si klasické triko a není nic vidět. Když bych mohl volit jestli bych šel ještě jenou tak bych klidně šel. když máš tetování dobře udělané nemusíš mět strach že to nějak poškrábeš. To by ti musela na té noze zůstat jizva která by byla vidět abys to zničil. Ten náramek mi tetovali 2 dny 8 hodin. Tu bolest se člověk po chvilce naučí nevnímat

        0 0
  • Bystrous  

    Asi dva, tři roky zpátky jsem o tom přemejšlel. Věděl jsem že chci na předloktí, ale pořát jsem nevěděl co. Čínu má kde kdo, pruhy ala tribal mě přijdou bezcenný, zvlášť v poslední době, kdy to nosí fakt kde kdo a ty obrázky jsou na jedno brdo. Až nějak loni na podzim mě to trklo a šel jsem do toho. Napadnul mě vlastní bikovej motiv s věcma co mám doma. Vybral jsem si kvalitního tatéra, co taky jezdí a fotí evropský slopestyle akce, ukázal jsem mu to a nechávám ho aby to doladil podle vlastních nápadů. Jeho i mě to baví a na každý další sezení se těšim. Takže doufám, že mám rozdělanou svojí originální věc, teda něříkám že to nikde nikdo nemůže mít, ale já podobný neviděl a nelituju toho. Až mi zase napadane něco vlastního, pudu do další.

    0 0
    • potápěč  

      jsem bohužel v práci a nemohu se tady fotit a foto mého tetování nemám. Všechno je to o práci tatéra kérku Vám dneska udělá kde kdo, ale dobrou kérku Vám udělá jen málo lidí. Jak píše Bystrous chce to souznění tetovaného s tetujícím. Každy si musí uvědomit že to bude nosit celej život. Když bude dobrej motiv a dobrej tatét tak z toho je umělecké dílo ne čmouha co má každej počmáranej. Po takto dobře odvedené práci si klidně vezmete triko s krátkým rukávem a ukážete své tetování všem na obdiv.

      0 0
      • plevka  

        souhlas, nad kérkou jsem přemýšlel hodně roků, ale nechtěl jsem to uspěchat, chtěl jsem vlastní motiv a samozřejmě, aby měla kérka pro mě nějaký význam. Vloni na podzim se mi podařilo udělat ten návrh a už je na noze. S tatérem jsem si dobře pokecal, jaký ma pro mě význam atd., takže ničeho nelituju :)

        0 0
  • camlost  

    tetovani se ti na noze udela za par let samo. (krecove zily)

    0 0
  • plevka  

    na Vánoce jsem dostal poukaz na tetování a půjdu do toho..chci nějaký bajkový motiv, přibližnou představu už mám. Jo a vůbec si nemyslím, že 50ti letí pokérovaní lidi jsou pro smích. Pro smích jsou podle mě lidi, kteří se nechají tetovat, že je to IN. Já chci mít kérku, která bude mít pro mě význam a bude se mnou propojena, takže souviset s kolem :)

    0 0
    • treatt  

      Foto :)

      0 0
    • Volf  

      To by mě zajímalo co by museli dnes češi nosit za tetování :-) Když si vezmeš historii tetování ať z hlediska definice kam dotyčný patří, přes rituální nebo náboženské záležitosti až po značkování lidí jako dobytka / např. ve starém Egyptě tetování otroků /, tak si myslím, že dnes jde o módu a nic hlubšího za tím nelze hledat. Tedy až na pár vyjímek. A to ještě neluvím o tom, že v mimulosti bylo tetování často v obličeji právě asi z důvodu nějaké identifikace k něčemu nebo k někomu. Jinak když to vezmu sám za sebe, tak třeba holka, která vypadá jako čínská tapeta je pro mně naprosto asexuální.

      0 0
  • luban666  

    mam obe nohy. odreniny neresim. kdyz se rozsekam, tak budu rad, pokud budu zdravej a schopnej dal sportovat a poskrabany tetovani mi v tu chvili asi nebude vadit. a kdyby bylo pote zjizveny, tak to bude vzpominka. to k zivotu asi patri.

    0 0
    • Pi†el  

      A nebo si muzes skusit to tetovani nekde pojistit. : )

      0 0
  • l-e-t-o  

    co by se mi líbilo, (a asi nejenom mě) by bylo, kdyby bajkeři, kteří mají nějaké zajímavé tetování, sem do tohohle vlákna dali fotku toho tetování.

    0 0
    • pítrs  

      Proč bych to dělal? Abych pak potkal nákýho joudu s tim samym?

      0 0
  • Smazaný účet  

    Neni nic lepsiho, nez parta debilu pocmaranych pravopisnyma chybama:))

    0 0
  • potápěč  

    pro Volfa

    tetování dozajista mělo v historii svůj důvod. Jak si zde zmínil značkování otroků, v koncentráku za druhé sv. války bylo lidem tetováno číslo a mnoho dalšího. Historie tetování je bohatá a ne vždy bylo tetování používáno na značkování lidí. Přečti si třeba o rituálním tetování maorů velice zajímavé. Na televizní stanici Discavery běžel pořad kérky z Miami kde se lidé nechali dělat tetování a vždy tam bylo vysvětleno jakou má toto tetování symboliku. Jeden příklad za všechny. Vojáci se dostali do palby a jeden z nich zachránil tomu druhému život. Pří této akci zachraňující voják zemřel. Z úcty k tomuto člověku si tento voják nechal udělat portrét zemřelého kamaráda na ruku. Myslíš že to udělal aby byl in já myslím že ne. Takováto tetování mají daleko hlubší podtext.

    0 0
    • Volf  

      To jsi mě špatně pochopil. Já píšu výhradně o módě v českých luzích a hájích. Nedovolil bych si zpochybnit motivy a důvody tetování, které uvádíš. Jen jsem přesvědčen o tom, že většina tetování u nás je jen módní záležitostí, protože to má nějaká celebrita, kterou nikdo nezná už za Počernicemi.

      0 0
      • Zdeno Micio  

        Souhlasím s tebou i u předešlého příspěvku, že pro většinu nositelů je to móda, kterou dávají na odiv bez hlubšího významu. Je to podobné i u ozdob, piercingu a tak nebo u oblečení. Prostě je to věc vizáže a estetického cítění konkrétního nositele. Lidé se zdobili odnepaměti. Nikdy však nevíš jaké důvody měl třeba Luban666, když si nechal dělat své tetování. Problém je, že ty to navenek nepoznáš, pokud se fakt vysloveně nejedná o nějaký laciný kýč na první pohled. Pro mě osobně má tetování duchovní poslání a správně zvolený motiv může člověka i harmonizovat podle toho, kde je umístěno.

        0 0
        • jIrI___  

          A pokud k tomu „harmonizujícímu“ tetování člověk použije ještě balanční náramek na ruku a na krk pověsí polodrahokam dle svého znamení zvěrokruhu, tak ho už totálně nemá co rozhodit :)

          0 0
          • Smazaný účet  

            zapomel jsi na kosmodisk!

            0 0
          • Krys  

            A vypiť denne aspoň liter diamantovej vody! :)

            0 0
            • Volf  

              Jeden je třeba málo. Jejich prodejce by to měl umět zhodnotit :-)

              0 0
        • jIrI___  

          S tou harmonizací to nebude tak žhavé… Ani potetovaná hlava evidentně nevyharmonizovala její obsah :D http://maso.roumen.cz/masoShow.php?…

          0 0
            • Martin.K1  

              fuj, to je hnus.

              0 0
              • Zdeno Micio  

                Nehodnotil bych to s předsudky. Většinou kritizují lidé, kteří jsou nevýrazní a tuctoví jak svou vizáží, tak i názory. Pozůstatek bývalého režimu, kdy odlišnost se trestala vším možným. Mě osobně se to líbí. Ale samozř. názor neupírám.

                0 0
                • Martin.K1  

                  Nemám nic proti tetování, ale co je moc to je moc. Nedokážu si představit, že by takhle někdo vypadal v mém okolí. S tou vizáží máš pravdu, nejsem ten co musí mít všechno, neoblíkám se extravagantně, nemusím mít kilo kovů po tělě a tapety od hlavy až k patě, nejsem indián, byl jsem vychován asi jinak než ty. Toť můj názor.

                  0 0
              • Pi†el  

                Todle je jeste docela stylove ! A do trosky to ma daleko..

                0 0
      • AsiJura  

        V tomhle máš pravdu, ale naštěstí se pohybuju v kultuře kde tetování něco znamená, takže těch módních tolik nepotkávám, na druhou stranu jsme měl včera hezký rozhovor s kámoškou, o jejich kérkách a dostali jsme se až k tomu jak obdivuje japonskou kulturu a tak podobně, takže do hospody dobré:)

        0 0
  • Lance  

    tak teda zadne nechcu

    0 0
    • pítrs  

      8 let a stále nic? :D

      0 0
      • Volf  

        Je fajn, že B-F je takový fenomén, že může plynule po osmi letech navázat v jednom vlákně :-)

        0 0
    • Smazaný účet  

      Konecne muzu pokojne zhebnout:)

      0 0
    • Mig_all  

      Komu to furt cpeš srabíku? :-D

      0 0
      • Lance  

        A proc se vubec vyjadrujes?

        0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce