PRODÁM : Apache Gila Monster SL

Tento inzerát je již smazán zadavatelem

Prodám starší, ale zachovalé kolo Apache Gila Monster SL. Hlinikový rám, karbonová přední a zadní vidlice, karbonová sedlovka. Počet rychlostí 2×9, Shimano Ultegra. Váha kola výborných 8,3kg. Lehká kola Mavic Ksyrium. Co se týká velikosti, tak já měřím cca 183 cm a řekl bych, že kolo mi sedělo tak akorát. Jezdí samo, jen se musí šlapat :-) Cenu bych si představoval 15.000Kč. Je k dispozici ihned.

Jde sice o starší model, ale o kolo bylo náležitě pečováno, pravidelně serisováno a troufnu si říct, že je ve vynikající kondici. Čerstvě po servisu, vyměněný řetěz, lanka, bowdeny, nová omotávka. Kolo prodávám, protože mě cyklistika chytla a přecházím na lepší/novější model. Kolo je k prodeji včetně tachometru a 2 košíků, které můžu na kole nechat. Ostatní vybavení (světla, senzory) si nechám. Za mě je kolo bez vady, samozřejmě nějaké oděrky od kamínků se najdou. Vzhledem k ceně si myslím, že kolo je ideální pro někoho, kdo to chce s cyklistikou zkusit a nechce investovat rovnou do drahého kola.

K dispozici jsou i boty Northwave s karbonovou podrážkou v červené barvě, takže krásně ladí s kolem. Velikost 44,5. Já osobně mám nohu 43, ale stačilo do bot přidat jednu vložku navíc a boty šly krásně přitáhnout na nohu a bez problému jezdit. Suché zipy nejsou nijak viditelně opotřebené, perfektně drží. Na tretrách jsou cca rok staré kufry, určitě ještě nějakou dobu vydrží.

V případě zájmu se ozvěte, věřím, že se domluvíme. Celkem pravidelně se pohybuju na trase Hodonín – Břeclav – Brno, tak v případě zájmu mohu kolo i přivézt na vyzkoušení.

inzerát vložen 30.3.23

15000 Kč

Kategorie Kola / Silniční
Stav použité
Cena 15000 Kč
Doklad o koupi Ne

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.