PRODÁM : Specialized S-Works Epic HT 29" 2021 satin, vidlice RockShox SID

Tento inzerát je již smazán zadavatelem

Prodám rámovou sadu Specialized S-Works Epic HT 29" 2021 satin, vidlice RockShox SID, sedl. S-Works

V Krásném stavu, doživotní záruka!!!

Součástí sedy je:

RÁM S-Works FACT 12m, Progressive XC Geometry, Rider-First EngineeredTM, threaded BB, 12×148mm rear spacing, internal cable routing, velikost M

VIDLICE RockShox SID SL ULTIMATE, Top-Adjust damper, Debon Air, 15×110mm, 44mm offset, 100mm Travel

SEDLOVKA S-Works FACT carbon, 10mm setback, 30.9mm

OBJÍMKA Specialized Alloy, 34.9mm, Titanium bolt

PŘEDSTAVEC S-Works SL, alloy, titanium bolts, 6-degree

Zadní osa, Hlavové složení

S-Works Epic Hardtail je nejlehčí a nejschopnější karbonový hardtailový rám, jaký byl kdy vytvořen. Je třeba říkat víc?

Ačkoli to skvěle vystihuje situaci, pokud máme být upřímní, jsme stále příliš hrdí na to, abychom to nechali jen tak. Rám S-Works je o úctyhodných 140 gramů lehčí než už tak lehký rám Epic Hardtail a využívá náš karbon FACT 12m k tomu, aby z něj každý honič gramů omdlí. Zároveň nabízí jezdci dostatek schopností a jistoty, aby z něj vytřískal další sekundy na jakémkoli úseku trati.

Snaha o co nejlehčí kolo je už dlouho závodem v závodě, ale za jakou cenu? Bitva o gramy se rozhodně neobešla bez obětí, když závodní hardtail XC kola začala znamenat spíše drsnou a křečovitou jízdu na úkor schopností a všestrannosti.

Optimalizovali jsme každý centimetr rámu Epic Hardtail, abychom dosáhli nejlehčího sériově vyráběného hardtailového rámu na světě, ale také jsme upřednostnili náš závazek vytvořit Epic Hardtail, který je stejně schopný jako pohodlný, s agresivní geometrií inspirovanou singletrackem, zvýšenou průchodností pro pláště a rámem navrženým pro zvýšenou vertikální poddajnost, a přitom vytvořit kolo, které žije a dýchá pro rychlost.

Karbonový rám FACT 12m S-Works Epic Hardtail je nejen lehký, ale je nejlehčí sériově vyráběný hardtailový rám, který byl kdy vyroben.

inzerát vložen 8.10.22

69000 Kč

Kategorie MTB rámy / 29"
Stav použité
Cena 69000 Kč

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.