PRODÁM : Silniční karbonové kolo Čína Dura-Ace Di2

Tento inzerát je již smazán zadavatelem

Ahoj,

rád bych zde nabídnul čerstvě postavené karbonové kolo v bílo-černé barvě. Kolo je postavené na rámové sadě a kolech z číny. Jedná se však o velmi kvalitně zpracovaný rám a kola. Osobně mám od tohoto prodejce již nekolikátý rám a kola a nikdy jsem neměl sebemenší problém. Chápu, že se zde najdou jistě skeptici a odpůrci těchto produktů a naprosto to respektuji a chápu, ale rád bych je poprosil, aby i oni respektovali můj inzerát. Kdybych neměl osobní zkušenost, tak si nedovolím ani kolo nabídnout. Teď tedy zpět ke kolu :)

Rám je velikosti 56. Sedí na výšku 175–185cm. Řídítka šířky 420mm a délka představce 100mm, včetně držáku na tachometry Garmin. Kolo je osazené lehce jetou sadou Shimano Dura-Ace 9100 Di2, která je navíc rozšířená o „vrchařské řazení“. Převodníky jsou 50/34, s přidaným „antipadačem“ řetězu. Kazeta je Ultegra 11–30. Brzdiče úplně nové Ultegra, v sadě totiž byly na jeden šroub, zde jsou „direct mount“, tedy verze na dva šrouby. Kolo jsme nastavili na moji výšku 183cm, není však ještě jeté.

Kola jsou plášťová, osazená plášti Continental GP4000 S2 Lightweight. Výška ráfku 60mm, na nábojích Novatec. Polepy ZIPP. Sedlo je „No name“ karbon, také čína. Omotávka značky Ciclovation. Košíky Lightweight, také čína.

Váha kola je cca 7.5kg. Prodávám jej z důvodu, že jsem si nakonec postavil S-WORKS na kotoučových brzdách. ANO! – Rovněž činu :) Chtěl jsem drahé kolo za málo peněz :) Prodávám za cenu komponent! Ač se to bude zdát někomu na činu drahé, tak jen sada vyšla přes 60tisíc a rám a kola také nejsou nejlevnější, i když to není originál. Ce

Kolo je připravené jen osadit pedály a vyrazit. Vyzkoušet jej je možné kdykoli po předchozí domluvě. Pedály však nejsou součástí, je tedy případně nutné si dovézt své vlastní.

Vážným zájemcům velmi rád zodpovím veškeré dotazy, ideálně telefonicky, případně emailem. Na prodej nijak nespěchám, pokud se neprodá, klidně si jej ponechám, jedná se o krásný stroj a udělá jistě hodně parády :)

inzerát vložen 24.3.22

99000 Kč

Kategorie Kola / Silniční
Stav nové
Cena 99000 Kč
Doklad o koupi Ne

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.