PRODÁM : Triatlonové & TT kolo Diamond Back Serios Team 56

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Na prodej zavodní časovkařske kolo Diamond Back Serios TEAM Edition, který se velice dobře hodí i na dlouhý triatlon (ironaman nebo na drahu). Rám byl dovezen v roce 2019 přímo z Ameriky, protože tento velice dobře aerodynamicky vymyšlený na týmem inženýrů z firmy FELT v a testovám v aerodynamickém tunelu v Jížní Kalifornii. DB Serios rám se nedal nikde v Evropě pořídit. TT kolo postaveno většinou pro závody v dlouhém triatlonu a také kvadriatlonu pro mistra světa Leoše Roušavého, který potřeboval nahnat ještě nějaké sekundy či minuty :) Loni se moc závodů nekonalo na který jsem se přihlásil, což znamenalo že díky zrušení většiny z se letos z rodinných jsem rozhodl časovku nabídnout k prodeji.

Cena je 55000 Kč včetně zapletených karbonových kol Venn 77. Leze prodat i bez kol.

Jako důkaz toho, že tento speciál je velice rychlý poslouží několik získaných medailí Američana Brnadona McNulltyho dnes top world tour závondíka UAE Emirates na MS v časovce a juniorů a U23, který letos pomáhal vyhrát Tadeji Pogočarovi Ture de France a byl 6. na OH v Tokiu v hromadném závodě. Na stejném rámu vytvořil Tom Zirbel americký rekord v hodinovce na dráze, který je stále platný.

Všechny komponenty jsou nové, tedy mimo klik Shimano Ultegra 6800 53/39z a brzdových páček Profile Design Q2S. Váha je 7,6 kg což je také pěkná hodnota na to, že se jedná o časovku.

Rám: Diamond Back Serios 56cm doporučená výška postavy 175–180cm (geometrie v obrázcích)

Zapletená kola: Venn Rev 77mm s plášti Tufo Contura Duo, ráfky Venn Rev 77 vynikají pokročilou technologií navinutí uhlíkových vláken pro dosažení co nejlepších jízdních vlastností.

Profil karbonového ráfku ráfkové brzdy Var 77 TCC pro ráfky byl vyvinut tak, aby poskytoval nejlepší aerodynamiku při použití s plášti o šířce 25–28 mm.

Kokpit a triatlonové nástavce Pardus Chrono s představcem Dedacai ZERO 90mm

Komponenty jsou Shimano Ultegra mimo přední brzdy Tektro Direct Mount

inzerát vložen 26.8.21

dohodou

Kategorie Kola / Silniční
Stav nové
Cena dohodou
Doklad o koupi Ne

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.