VYMĚNÍM : V/P: GT Force 29 Expert 2020 M

Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Ahoj, než to začnu prznit a předělávat na rodinný trailbike, zkusím ještě výměnu, třeba máte někdo opačný problém než já…

Hledám:

29" trailbike (HA max 66,5°) na 180cm jezdce, max 2 roky starý (ideálně méně :) ), aktuální standardy (boost, metrický tlumič, teleskop atd…), zdvihy max 150 vepředu, ale klidně míň.

Nabízím kolo z nadpisu, vel. M (reach 445mm):

Pohon 12s NX (šaltr) / XT (řazení, případně původní NX) / GX (kazeta);

Brzdy TRP G-Spec Trail S s kotouči TRP 200/180mm;

FOX 36 performance 170mm / DPX2 Performance (185/55, resp. 150mm);

Sedlovka CB Highline 7 170mm + CB páčka;

Na prodej / výměnu bude s původními, málo ježděnými koly (Stan's S1 / Formula) bez insertů, kola na foto bych si rád nechal, ale luxusním nabídkám se ofc bránit nebudu :D

Jsou k tomu nějaký papíry…

Více info tady:

https://www.bike-forum.cz/…-expert-2020

Není to leštěnka, na kole je na pár místech trošku odštípnutý lak od kamínků, nicméně spodek je olepený AMS folií, nehorší štípanec je vyfocený pro představu, všechny jsou máznuté bezbarvým lakem. Vidlice má odřené polepy (je vidět na fotkách), ale všechny pístnice (vidlice, tlumič, sedlovka) jsou bez vad.

Orientační číslo k diskuzi je 70 000 CZK (hodnota pro výměnu / prodej). Předesílám, že kolo jsem kupoval tady a levněji, ale něco jsem do něj nainvestoval (sedlovka + řazení + servis) a musím reflektovat situaci na trhu; není to business, chci prostě jiný kolo v podobné relaci.

inzerát vložen 16.7.21

Kategorie Horská / Celoodpružená
Stav použité
Doklad o koupi Ne

Prodávající

boo-beek Všechny inzeráty uživatele

Liberec

Kontaktujte prodávajícího