PRODÁM : Rock Machine Torrent

Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Ahoj,

prodám kolo Rock Machine Torrent na 26" kolech. Velikost rámu 21", rozsah výšek bych posunul spíš tak na 180–195 cm, ale každý jsme jiný.

Je to postupně upravovaná sériovka, se kterou Rock Machine geometrií hodně předběhl dobu a postupnými výměnami jsem to doladil tak, že jde o super trail bike na srovnatelné úrovni s jeho současníky. Vidla tak akorát položená, a krátká zadní stavba z něho dělají super ovladatelného polykače trailů.

Bylo o něj vždycky pečováno s láskou, když stará nebyla doma, tak spal se mnou v posteli (jen jí to prosím neříkejte), jinak vždycky blízko u ní, pravidelné mytí, údržba, garážovaný v teple domova, snažil jsem se mu dávat vše, co potřeboval. Nějaký pátek už ho ale mám a pár tisíc kilometrů má také najeto, takže nějaký ten škrábanec má, no a tak mě stará nakonec dotlačila, že mi k narozeninám pořídí novou 29ku, jináč bych neměnil. V žebříčku priorit byl vždycky před všemi ženskými a nikdy bych ho nikomu nepůjčil, takže vždy vozil jen mých 75 kg muší váhy, což se ani nepřiblížilo tomu, na co byl stavěn.

Rám: Alpine Custom 7005 DB superlight 21"

Vidlice: SR Suntour Epicon 120 mm LO

Brzdy: Shimano SLX BL-M666 (180/160)

Přehazovačka: Shimano SLX 9-kolečko

Přesmykač: Shimano LX 3-placka

páčky: Shimano LX

kliky: Shimano Deore FC-M590 Hollowtech II

pedály: Shimano M-520

Představec, sedlovka, řidítka: Ritchey

Sedlo: WTB Laser

Kola: Ritchey

Pláště: Schwalbe Smart Sam 2.1

Košík na láhev: BBB :)

S kolem vážím 88 kg, takže tohle zlatíčko má na svůj rozměr velmi rozumných 13 kg. Vidlice je i po letech super žehlička, která drží tlak, vždy před výjezdem a po čištěny prachovky a kluzáky od nečistot. Zvládli jsme toho spolu fakt dost a nikdy mě nenechalo ve štychu. Nejhorší bažiny vidělo jen z mých zad, když jsem ho nesl, prostě stará láska, co nerezaví (protože je to hliník).

S cenou si trošku nevím rady. Kdybych měl vycházet z radosti, kterou mi přineslo, tak se nedoplatíte, ale tak rozumně, není to zrovna loňský model. Takže navrhuji 8000 kaček a jsem otevřený rozumné diskuzi, protože chápu, že o něj bude ohromná rvačka, protože zná ty nejlepší traily v Jizerkách i podhůří, jako nikdo jiný, protože tam strávilo většinu svého života.

Vážným zájemcům rád předvedu, pošlu fotky, detaily, všechno vysvětlím, na ceně se dohodneme, neprodávám zajíce v pytli.

Jen do dobrých rukou! :)

inzerát vložen 13.9.20

dohodou

Kategorie Horská / Pevná a hardtail
Stav použité
Cena dohodou
Doklad o koupi Ne

Prodávající

rain.deer Všechny inzeráty uživatele

Hlavní město Praha

Kontaktujte prodávajícího