PRODÁM : Helma Bell Super 3R Mips, velikost M

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Prodám Bell Super 3R Mips ve velmi dobrém stavu minimálně použitá, bez odřenin, nepropocená, Velikost – M (55–59 cm). Pořizovací cena 6499 Kč. Včetně originál krabice a držáku na Go-Pro kameru.

UPÍNACÍ SYSTÉM – Float Fit

KONSTRUKCE – In-mold Polycarbonate Shell, odnímatelný chránič brady (dvě přilby v jedné), systém Mips

VENTILACE – 23 otvorů, Overbrow Ventilation

Lehké polstrování X-Static®, nastavitelný štítek, certifikace CE EN 1078, kompatibilita s motokrosovými brýlemi, úchyt na Go-Pro

Ta nejlepší enduro přilba se dokáže přizpůsobit terénu, v jakém právě jezdíte. Odnímatelný chránič brady dělá ze Super 3R dokonalou volbu pro traily a enduro závody. Na dlouhých táhlých výjezdech prostě sundáte chránič brady a dáte ho do batohu. Nahoře na kopci chránič brady během několika vteřin nacvaknete zpět a jste ready na sjezd v plný palbě: dvě přilby v jedné. Super 3R oproti předchozímu modelu vylepšuje vnitřní tvar přilby, aby lépe padla opravdu každému a má také nový upínací systém Float Fit.

MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) poskytuje zvýšenou ochranu proti působení rotačních sil na hlavu.

MIPS je kluzká vložka mezi EPS skořepinou (tělem přilby) a vnitřními výstelkami. V případě nárazu pod úhlem (například když zachytíte hlavou o větev) se EPS skořepina přilby protočí o několik milimetrů po MIPS vrstvě, a uchrání tak hlavu a mozek před prudkým rotačním trhnutím. Přestože je tento pohyb pouze v řádu několika milimetrů, věříme, že technologie MIPS výrazně snižuje množství rotační síly, která by jinak mohla být přenesena až na mozek.

Více na www.MIPSprilby.cz

inzerát vložen 24.5.20

3900 Kč

Kategorie Přilby
Stav použité
Cena 3900 Kč

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.