PRODÁM : Rámová sada Pardus Robin SuperLight vel. S (51cm)

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Prodám nový lehký silniční rám od firmy Pardus. Jedná se o rám z nové kolekce kol Pardus pro rok 2020. Rám se jmenuje Robin SL má velmi rád kopce díky své nízké hmotnosti a zároveň tuhosti zadní stavby. Je to dáno unikátním ukončením spodní části zadního trojúhelníku.

O značce Pardus toho třeba asi není moc potřeba psát nebo o jednoho z největších čínských OEM výrobců pro známé světové cyklistické značky jako je např. Argon 18 nebo Enve.

Firma Pardus umí zpracovat karbon na výbornou a jejich technologie výroby je detailně propracovaná. Milan Šimek již popsal mraky papíru tuzemských časopisů a naplnil pixely tuzemské cyklo webů o firmě Pardus.

UCI kontinentální tým Tufo Pardus Prostějov bude závodit s model Robin SL v roce 2020, jinak na této značce jezdí druhou UCI profi sezonu s velkou spokojeností.

Barva rámu se mění pod uhlem světla a je to trojkombinace barvy bronzové s oranžovo-řůžovo nádechem, je třeba vidět i kvůli detailům na rámu.

Váha rámu je něco málo přes 800 gramů vidlice váží 340g. Sedlovka je dlouhá 400mm a váží kolem 250g. Geometrie je ve fotkách. Koupeno přímo od výrobce na výstavě v Německu. Super geometrie. Není to žádný fake a lze postavit i kompletní kolo dle zadání zákazníka.

inzerát vložen 11.2.20

17000 Kč

Kategorie Rámy a patky / Silniční rámy
Stav nové
Cena 17000 Kč

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.