PRODÁM : Tretry Lake MX 176 Wide, vel. 46

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Prodám úplně nové tretry Lake MX 176 Wide, vel. 46. V ČR nejsou nikde k dostání, objednáno přímo z lakecycling. Na tretry je klasicky 2 roky záruka, na systém BOA pak celoživotní. Kufry jsem neinstaloval, jsou to úplně nové funglovky, mám je 2 dny. Původní cena 160 USD(cca. 3 600 Kč), nyní nechám za 2 190 Kč.

Jsou to velmi pohodlné tretry, které jako jediné ve Wide verzi, mají opravdu více místa v přední části tretry, tedy tam, kde je to potřeba, ne jako ostatní modely, které jsou v podstatě HV, široká bota všude, jen ne ve špičce.

Více info:

Sportovní model MTB tretry Lake MX176 s upínacím systémem BOA. – Svršek tretry je kombinován z materiálů – Lake Action leather a prodyšné textílie, díky které jsou tretry velmi dobře odvětrané i za nejteplejšího počasí. – Action leather je prodyšná, skvěle padnoucí a ještě lépe vypadající kůže s dlouhotrvající odolností. Action Leather je vrásčitá kůže s PU povrchovou úpravou. Tato úprava redukuje roztažení kůže a zlepšuje odolnost proti vodě. – Upínání tretry se provádí systémem BOA. – Nová podrážka Lake HyperGrip, která perfektně drží na každém povrchu. Díky této podrážce je tretra dokonale pohodlná! – Reflexní prvky v patní části zajistí Vaši viditelnost i za šera.

Cena: 2 190 Kč

inzerát vložen 12.7.18

2290 Kč

Kategorie Tretry a obuv
Stav nové
Cena 2290 Kč

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.