• Michell

    Určitě máme každý nějaké zážitky z ježdění, ve kterých účinkují dvounozí, čtyřnozí, čestinozí, osminozí a vícenocí spoluobyvatelé naší krásné Země.Tak šup sem s nimi!

    O tohle se s vámi chci podělit já:

    Vracím se ze švihu, sluníčko paří, v lese je příjemný chládek a božský klid a mír. Přede mnou je asfaltová silnice s krásnýma serpentýnama a příjemným klesáním. Zalehlý do beranů si to svištím do zatáčky, když najednou přede mnou vidím malinkou zrzavou veveřičku chrupkající nějaký vořech (či co to bylo :). Reflexivně chytám obě brzdy a Mavicy při tom vyluzují ten známý ječivý zvuk. Zadní guma to samozřejmě nepobírá a okamžitě jde do smyku. Já v neblahé předzvěsti asfaltového lišeje zase brzdy pouštím. Co v tom momentě udělala ta chuděrka veveřička do smrti nezapomenu. Napřed se pokusila utéct, ale po pár krocích si asi uvědomila, že to brutálně nestíhá. Tak se schoulila do klubíčka, ocásek si omotala kolem hlavičky a začala příšerně vřeštět. Já ji v tom momentě minul asi o půl metru a když jsem se ohlédnul, tak pořád seděla na silnici, už neřvala, ale celá se klepala. Já nevím proč, ale celou cestu domů mě při pomyšlení na to, jak tam sedí schoulená šíleně přitom vřeští chytaly záchvaty smíchu. Vlastně mi koutky cukají ještě teď. Tak veveřičko, ať to na tobě nezanechá následky, protože na mě zanechalo.

    :-)

     
    0 0
    • Wojtek  

      :-D to mi nedělej :-D

      já mam zase takovou přihodu,jedu v lece s kopce po nádherném singlíku,celkem si to svištím,a v tom uprostřed cesty uvidim něco malého čtyřnohého a něco většího čtryčnohého,si říkám,zas…í čoklové,nebrzdim,ří­kám si,majitel si je zpacifikuje. už sem jen pár metrů od nich a začínám se poohlížet po brzdách,a v tom oba začnou neskutečně předemnou zdrhat,sem asi 1m vod toho malého a všímám si,že to vlastně není pes ale kolouch se srnkou,pronás­ledoval sem je takhle asi 15metrů a pak uhly nastranu,a uvědomil sem si,že aji v terénu běhaj neskutečnou rychlostí, sou to machři

      0 0
      • Blade  

        Kolouch a srna? Zajímavý spárování.. Asi něco na způsob bažanta a koroptve :-/

        0 0
        • Wojtek  

          no tak srnka s malím

          0 0
          • M_ishak  

            Se tu chlámu…srnka s malím a měkkým

            0 0
            • hribik A1  

              mno, na srnku to nesedi. s malym a makkym (korektorsky upravene) by mal byt kedtak srnec

              0 0
          • M_ishak  

            Abych se jen nechlámal, co používáš za prohlížeč. Jestli Firefox nebo Operu, tak bych ti mohl doporučit takový udělátko, co používám i já. Když píšeš něco někam, tak ti to podtrhuje chyby.

            Jestli bys chtěl, tu jsou odkazy na tu pomůcku: Pro Firefox a pro Operu

            0 0
            • Wojtek  

              super,jak se to instaluje?,stáhl sem to,přejmenoval na zip,a totevřel a sou tam jen nějaké soubory,a když na ně kliknu tak se ukážou blbosti

              0 0
              • michal xtr  

                omg, klikneš na to a nainstaluješ to je celý… nikam nic nestahuješ

                0 0
              • M_ishak  

                Instalační balíček XPI stáhněte na disk, přejměnujte na *.ZIP a otevřete. Potřebné soubory jsou uvnitř.

                Pokud se rozhodnete pro ruční instalaci slovníků, ověřte si nejdříve verzi programu. Od verzí Mozilly Thunderbird 2.0, Mozilly Firefox 2.0 a SeaMonkey 1.1 došlo ke změně umístění souborů se slovníky. Nově jsou slovníky umístěny do podadresáře /dictionaries

                ALE TOTO JE UPLNĚ NA 3,14ČU!!! Poněvadž sem si jen kvůli tobě FF nainstaloval a dle návodu to nešlo. Já mám Operu. Tam jsem vzal soubory slovníků a nahrál je do složky opery se slovníky.


                Nakonec jsem ti zjistil, jak na to. Ve Firefoxu 3.x klikni např. na stránce google do pole, kam zadáváš dotazy pravým a pokračuj dle obrázků níže…až to budeš mít, tak po restartu FF klikni pravým do onoho pole a zapni „kontrolovat pravopis“. Chyby ti to bude podtrhovat jak ve Wordu.

                0 0
          • Blade  

            Tak i/y bychom měli pořešeno. Teď si dej na wiki vyhledat „kolouch“, schválně, jestli poznáš, co je špatně :) (IMHO pochybuju)

            0 0
    • Michell  

      A ještě jedna vrchařská:

      Švýcarský Alpy, čtvrtá hodina v kopcích. Já už totálně prošitej, drtín zoufalce (díky bohu za výmysl s názvem compact drive). Nemám morálku čumět před sebe a tak hypnotizuju asfalt. Najednou vidím velikou stonožku, jak si to hasí do kopce. Tak se proberu z letargie a pozoruju, že si stonožka vede překvapivě dobře. Už k ní dojíždím, ale stonožka mi nastupuje a mě probleskne hlavou, že je konec. Naštěstí se mátořím a přemýšlí, jestli se nezachovám nesportovně a tu mrchu nepřejedu, ale pak vítězí duch fair play. Stonožka přežila a já to odnesl jen trochou křečí pří cestě domů autem (křeč do lýtka na rušné křižovatce je opravdu zážitek).

      0 0
      • Wojtek  

        to se mi stalo taky,při závodech,jedu do kopce čumím na zem a najednou housenka,říkám si: přejet,nepřejet  ,nepřejet! tak ji objedu i za cenu ztráty energie,a v dalším kole tam už nebyla,buď zdrhla,nebo ji měl někdo na gumě :-)

        0 0
      • >vodouch<1  

        „už ji dojíždím, ale stonožka mi nastupuje“ :-))) To nemá chybu :-D

        0 0
    • jipík  

      A jsou všude

      Nech brouka žít :-)

      0 0
    • Dubys  

      … nekdy si rikam, co az nekde, nekdy, nejak nesikovne vyplasim divocaka. Zatim sem ho jeste neptkal, i kdyz casto slysim jak sou premnozeny, tak nevim …

      0 0
      • Pavel  

        Já vyplašil celé stádo… Jedu navečer lesem, už se stmívá, slyším nějaký „rachot“ v lese. Trochu přibrzdím… No, přeběhlo mi asi dva metry před kolem… Jet o něco rychleji, resp jak jsem jel původní rychlostí… No, raději ani nemyslet

        0 0
        • jipík  

          Mě nemlich to samé, akorát byl jenom jedem, velikej jako lokomotiva a taky tak funěl, taky jsem si říkal, že vzít ho v plný rychlosti, tak zbytek života strávím v kotrmelcích

          0 0
        • hribik A1  

          keby si siel o nieco rychlejsie, alebo pridal, tak by trebars prebehlo az dva metre za tebou :-)

          0 0
      • dafe  

        pred mesicem se mi povedlo, vjizdim za sera do lesa a najednou prede mnou nekolik zajicku prebiha…jaktoze neposkakuji ale bezi?…jo to jsou male prasatka, jeee…sakra to sou male prasatka!!! brzda, otocka, s maminkou se potkat nechci :)

        0 0
        • Vojtas  

          no, se mi stalo neco podobnyho, v noci jedu pres les, asflatka lesaku, tak ze trosku rychleji, a najednou vidim jak z krovi vybihaji mala prasatka :D brzdim a zhasinam svetlo a jen se strachy tresu odkad vybehne mamina :-D nastesti tu sem nikde nespozoroval tak sem to otocil a padil pryc :-)

          0 0
    • Dlabka  

      To se mi stalo na motorce!

       

      Veverka, blbka jedna na silnici louská oříšek. Jedu cca 60 přibrzdim a ona utíka, pak si to ta čů… rozmyslí a pro ořech se vrátlila.

      No stihla to!

      0 0
      • Michell  

        Jak z ICE AGE :-D divím se, že ta pakáž s tímhle přístupem k životu ještě nevyhynula.

        0 0
    • Hornet  

      Mne teraz v nedelu pristal motyl(modráčik, alebo ako sa vola ta potvorka) na nohe, asi mu zachutil moj pot :-D viezol sa snad kilometer, aj sme par x zastali, ale on si veselo hodoval dalej, aj na chvilu odletel, ale hovorim mu: pod pekne domov :-) no a ako keby ma pocul, poslusne nasadol na koleno a viezol sa este chvilu

      Hornetka ho aj nafotila, snad sem hodi foto

      0 0
      • Hornetka  

        …na prvých dvoch fotkách je Hornetov motýľ a na tretej je môj motýlik :)

        0 0
      • M_ishak  

        Pozoruji, že letos je motýlů neobvykle mnoho. Znám lokalitu, kde se jaksi srocují a projet tudy se musí hodně zvolna, aby je člověk nepřejel. Možná je to znamení zlepšující se kondice přírody zničené z minulosti zemědělskou činností.

        0 0
        • Hornet  

          JJ, suhlas, zda sa ze priroda sa snazi napravit nase chyby z minulosti, len ma hneva, akym neskutocnym sposobom sa tazi drevo, teda aspon v nasom okoli… :-(

          0 0
          • Coffin Corner  

            Napravit? Vzhledem k tomu, že predátory motýlů jsou hlavně ptáci a pavouci, tak přemnožení motýlů dává tušit, že je zase něco špatně… Prý po vrabcích ubývá obrovským množstvím i vlaštovek, paradoxně díky poklesu zemědělství…

            0 0
    • vinnca  

      me dneska sejmulo malem stado srn na lesni ceste, pekne kusy to byly ( aj na talerku :) )a vcera jsem jel v dedine a po chodniku strejcek se psem a z druhe strany vyletel stejny pes ( vlcak s vlcakem ) ***** pes…pak se rafaly, stekaly a strejcek je nemohl oddelit…takze nevim, jak to dopadlo…

      0 0
    • Alty  

      Měl sem dřív na Šumavě oblíbenej okruh na silničku. Součástí byl sprint s pejskem v jedný vesnici. Vždycky sem na příjezdu hvízdnul a on vztekle vyrazil na vetřelce, pak mě tak 100metrů honil padesátkou a pak mi dal voraz. Jednou na mě byl ale potvora připravenej a skoro mi vletěl pod kolo, tlapou mi škrtnul asi zadní dráty. No bod pro něj. Teď už je starej  a jen kouká nebo štěká. A mě chybí rychlostní trénink.

      0 0
    • Biker jak Pes  

      Mi se zrovna minulý týden podařilo vidět na silnici to, co jsem v životě neviděl za celý život na biku. Když jsem jel kolem lesa, zdálo se mi, že něco zašustilo v trávě, tak jsem přibrzdil, protože jsem čekal, že něco vyběhne. Když jsem se vracel tou stejnou cestou, asi 10m přede mnou vyběhl nejdřív divočák jako kráva, za ním asi 5 malých, pak další dva divočáci, ještě větší než kráva a zbytek stáda mladých. Na asfaltu… :)

      0 0
      • t29  

        Tos měl kliku… trefit jedno malé, tak je z tebe v ten moment buď nový Zabel nebo mrtvý BjP.

        0 0
    • Sodík  

      Na Ukrajině (polonina Boržava) se na nás najednou sesypalo hejno takových malých motýlů – bylo jich strašně moc a nemohli jsme jim ujet.

      http://vblaha.wz.cz/…MG_0405.html

      http://vblaha.wz.cz/…MG_0407.html

      0 0
      • Wojtek  

        ty budeš mít dětí :-)

        0 0
      • M_ishak  

        Když jedeš lužním lesem kolem řeky Moravy, tak nějak podobně, pokud zastavíš, se na tebe jak na 2. fotografii sesypou nikoliv motýli, ale komáři.

        0 0
        • Frostty  

          Moje slova, v květnu jsem tam 3 dny rybařil a víc komárů snad už nelze zažít :o).

          0 0
      • kcvalin  

        To musel byt dobrej vylet… hned bych jel… a ty motyli jsou neuveritelni

        0 0
      • jizby  

        V Jizerkách jsme zase jednou s rodinou podvečer při sjezdu od Hřebínku projeli několik dost hodně mravenčích rojů. Měli jsme tím sajrajtem úplně obalený hlavy a mužstvo hlasitě reptalo. Naštěstí  brebery nekousaly a dole se daly oklepat.

        0 0
    • mmm  

      Jeseň 2008, takmer teplý večer, tma. Lístie šuchoce pod kolesami, sprevádzajú ma moje dva psy – dobermani. On a ona. Videť len to, čo osvetľuje kužeľ svetla na mojej prilbe. Pred posledným 3km zjazdom do mesta šuchot zosilnel a vzápätí sa zmenil na dupot. Zastavil som. Aj psy. Potom sa ale vrhli vpred. Skríkol som „ku mne“. Nereagovali. Už videli iba zábavu, ktorú im ponúkala skupinka diviakov prechádzajúca cez chodník. Vodca to jediný stihol. Zbytok sa otočil a rozbehol do kopca. Psy za nimi. Opustený diviak zmenil smer a dotiahol sa na koniec balíka. Zasa zmena smeru. Psy zabudli na skupinku (tá prebehla ešte pár metrov a zastala) a nasledovali vodcu. Dobehli ho. Zmena hry. Diviačik sa otočil a zaútočil. Tu sa prejavil mierny hendikep mojích miláčikov – košíky na papuliach. Najprv plachtil vzuchom pes, ešte pred dopadom sa k nemu pripojila fena. Bolo najvyšší čas reagovať na moje minútu staré privolávanie. Počúvol ho však aj vodca stáda. Obraz sa na 2–3 sekundy zastavil. Ja pri strome, za mnou dva vycvičené, poslušné, nevinné psy. Predo mnou hravý diviak čakajúci či sa pripojím. Na kopčeku div(i)áci. Nereagoval som – nemohol som, tak sa ležérnym krokom vzdialil a všetci v pohode odkráčali do tmy…

      0 0
    • bagr84  

      No ja mel ted takovou neprijemnou.

       

      Jedu rychle po lese a na posledni chvili vidim slimaka, cuknu s rodlama, ale mel sem pocit ze uz sem to nestihl. Tak chvili pozoruju vzorek sveho predniho mountainkinga jestli tam na nem chudak nezustal… a nezustal.

      Pokracuju dal a kdyz na vecer dojedu pred barak, shodim jako vzdy rukavice, vytahnu klice, kolo jako automaticky lapnu levou rukou za spodni ramovou trubkou, a ejhle co to citim mezi prsty… To byl humpl :D

       

      Jinak RIP slimackovi.

      0 0
      • jIrI___  

        Slimáci jsou svině, ti se mají schválně přejíždět ;-)

        0 0
      • XC-biker1  

        Nejlepší je když to zaschne :D Jednou jsem ho na silničce přejel, a jak se pěkně slisoval o brzdu a pořádně zaschl (nevšim sem si toho) , no to byla radost to umývat :D

        0 0
        • Michell  

          Já sem jednou jodnoho zaschlýho odsekával majzlíkem. A ten zbytek nešel dolů ani ředidlem. :-) nedivím se, že je nic nežere.

          0 0
    • Smazaný účet  

      jelen mi ožužlal Moratku!

      http://www.bike-forum.cz/…l-16791.html

      0 0
    • jerryx  

      Dneska jsem na silnicce projel hustym vcelym rojem. Bylo to jak v nejakym hororu, nicmene zihadlo jsem nedostal. Jenze! Po 1km mi na mejch novejch „uzasnejch“ Remerxech prasknul „prej neprasknutelnej“ paprsek Sapim Aero a musel sem se vratit. Na vcely jsem mezitim zapomnel a tim rojem prosvistel znovu. Jedna svine se mi dostala pod triko a ustkla me. Vic nez to bodnuti me sere ten rafek!

      0 0
      • Mr.Data  

        Jj vosa pri sjezdu pod trickem me taky proskolila, jeste se dostala nejak pod tepak a jela jak sici stroj.

        0 0
        • Smazaný účet  

          Ta prava sranda je zkouset vyplantat vosu z dlouhych vlasu…mit tehda pritelkyni, asi by z oteklych prstu mela radost:DD

          0 0
      • krulis  

        Koncem sprna mi vletěla vosa do pusy. Trochu si tam zapíchala. Než jsem dojel dom, tak jsem vypadal jak Shrek. Nateklej ret, nemohl jsem mluvit. Cibule a ocet, to je zázrak.

        0 0
    • M_ishak  

      No, já dnes odpoledne takhle jel, cca 100 m vpředu jely slečny, z nichž jedna se psem na vodítku. Ač to bylo mladé masíčko, ploužily se jak tetky s nákupem, tudíž jsem byl brzy za nimi. V daný okamžik jsem nemohl předjet, tak jsem přibrzdil a brzdy zřejmě vydaly zvuk pod prahem slyšitelnosti pro lidské ucho, ale pes se po mně otočil a zastavil. A slečna poskakovala po předním, se sedlem kdesi za krkem. Kdyby jela rychleji, mohla to být maska, jen by to plesklo. Ale i tak, asi byla nadšením celá bez sebe, že se musela ztrapnit zrovna před takovým spanilým jinochem.

      0 0
    • kcvalin  

      Srnka mi prebehla pres cestu a narvala to do plotu z pletiva – velikost oka tak 20×20cm. Uvizla tam – nohy a hlava vpredu a bricho a zadni nohy vzadu… tak jsem zastavil, protoze dost rvala a ja myslel, ze ji vysvobodim. Jak me videla, tak zabejcila a probehla tim plotem. Sikulka… anebo ja jsem asi scary.

      0 0
      • Wojtek  

        to se mi stalo taky,jednou sem jel kolem plotu,už sem byl u rohu,a předemnou senka,chtěla zdrhnout,a neměla kam,tak pořád skákala a pobýhala a bourala do plotu

        velikost oka asi 5*5cm

        0 0
        • Featherbed  

          Ty sis ten plug-in na opravu pravopisných chyb zas odinstaloval?

          0 0
          • Wojtek  

            mě to prostě nekontroluje,jen občas,zaplé to mám

            0 0
            • Featherbed  

              A co třeba si to po sobě přečíst? To je na tebe moc náročné?

              0 0
              • Wojtek  

                sem spěchal,rychle sem musel něco dodělat,tak se to vespěchu odklikl

                promiňte

                0 0
                • Michell  

                  Jako kdybych se Tě neptal, jestli je Ti ten plugin k něčemu dobrej. Ale tyhle blbý kecy neřeš a buď svůj! Bez Tebe by to tu nebylo ono. :-D

                  0 0
                  • M_ishak  

                    No a teď si vem, jak by ten text vypadal bez toho plug-inu :O)

                    0 0
        • Blade  

          WOJTKU!!!

          0 0
        • jizby  

          Tohle jsem zažil se zajochem u jižního plotu letiště v ruzyni.

          Ušák mi zkřížil cestu a jebnul to do plotu, jen pletivo zazvonilo. Jak běžel trochu zešikma, tak ho to pěkně odrazilo, jak zrcadlo, ani se nepřevrátil a běžel od plotu. Ušák vybral zatáčku a zas další jebu do plotu. Zase ho to krásně vrátilo, ale ušák přede mnou to nevzdával a zkoušel to dál, asi čtyřikrát. Jeho dráha připomínala křivku CYKLOIDU, což mi bylo sympatické, ale nakonec jsem byl rád že toho nechal.

          0 0
    • Dzany  

      Taky se pridam s negativnimi zkusenostmi ze svihu. Nevadi mi zadne zvire krome toho, ktere potkavam nejvice, a to je kun. POdivejte se jak ty cesty v tech lesich jsou od tech koni dobity. Kdyz tam vjede traktor, tak se to jeste da jezdit, ale po konich tezko. Je to horsi jak tankondrom. Myslim, ze majitele a provozovatele koni jsou asi neco extra, kdyz lezou vsude. Budto at respektuji sirku cest a chodi jen po casti a nebo at tam nelezou vubec a jezdi si po mistech tomu urcenych. Ten kun za to nemuze, ale ten clovek. Takze nejhorsi srazka je asi s blbem na koni.

      0 0
    • autor_trek  

      Tak jsem také potkal zviřátko (naštěstí bylo dost daleko).

      0 0
    • StuntJ  

      Pžíznávám se, moje setkání se zvířátkem bylo velice drastické …

      Slabší povahy prosím odkaz neotvírát .....

      Jinak setkání spíše úlekové či úsměvné

      0 0
    • hribik A1  

      neskaj som vrazdil. presov som zopar slimakov. ono taky slimak z biku je moc nenapadny, nieco ako cyklista z kamiona. to sa potom nejde divit, ze take drobne veci sa lahko prehliadnu…

      0 0
    • Jumo  

      Byvam v Bratislave. Asi 2km za hranicnym priechodom Berg smerom do Austrie je taky zalesneny kopec s vysielacom na kopci. Volakedy som tam casto jazdil na biku, ale teraz je tam znacka zakaz bicyklom, tak tam nechodim. Ten kopec je oploteny a je v nom obora.

      Tak som si tam pekne vyslapal hore a spustil sa dole (vsade asfalt – cesta siroka pre 1 auto)Su tam serpentiny, ale aj dlhsia rovina, kde sa to da pustit tak okolo 50km/h.  Na tom mieste je cesta vryta do svahu zvazujucemu sa zlava-do prava. Tak si idem 50-kou, ked periferne zbadam zlava zhora nejaky pohyb. Kolmo na cestu bezalo dole kopcom stado jelenic. Takze som mackal brzdy a videl asi nasledovne: Prebehol velky jelen, 1. jelenica, 2. jelenica…5. jelenica – ta sa trochu potkla pri doskoku na asfalt a 0,5 sekundy po nej som prefical ja. Rychlost som stihol znizit na cca 30km/h, takze ak by tam bola este jedna, tak ju dam dole (respektive sa o nu zastavim jak o betonovu stenu). Fakt stastie.

       

      Potom som tam mal este druhy zazitok – slapem hore serpentinami – rychlost krokom – a ako sa vynorim spoza jednej zakruty, pozerajuc pred seba na asfalt, vytusim ze nieco je predomnou. Pozrem pred seba a menej ako 10m odomna stoji ten jelen – velky jelen. Proste fakt velke zviera s velkymi parohami. Stoji celom ku mne a pozera na mna. Tak som zastal a pozeral na neho. Fakt sa nedalo nic robit. Uz som cakal ze ma rozdupe. Po asi 10 sekundach sa otocil a odbehol do lesa :-)

      0 0
      • hribik A1  

        musis si davat pozor na svoju zenu. pretoze pokial ti jej zasluhou narastu parohy, potom by ta ten jelen mohol povazovat za konkurenciu, a mohlo by to nem dopadnut dobre

        0 0
    • daymaker  

      Mám docela stres zážitek ze čt. Valím si takhle po polňačce kolem Uhlířova směrem k branecké pile (Opavsko). Cesta vede mezi zelím a nějakým obilím. :-) Je hodně rozbitá, takže ruce jsou potřeba obě na kokpitu. Najednou se zvedlo z obilí hejno, spíše naprosto černý mrak. Jako v dokumentu na Discovery, něco podobného kobylkám, či sarančatům(co by u nás dělaly?). Mno nic, přímo proti mě. Zvedám levou ruku a chráním si gesicht + rozeplý dres, do ktérého si to asi 100 namířila. Takže následuje let plavmo, neb pravá ruka to nezvládla a panikaření na zemi, kde ze sebe snažím setřást a vytřást veškeré to svinstvo. Jeden hajzl mi sedl na pravé předloktí a tak se zakousl, že jsem normálně zařval. .-) Praštím ho a koukám. Mrak se vzdaluje, na předloktí zůstaly dvě „mega“ kusadla. Mno nic, trochu to nateklo jako po píchnutí včelou. Ale… Od pátku mám brutálně zvětšenou a bolestivou uzlinu v pravém podpaží. Myslel jsem, že to bude good, ale i dneska to ještě bolí jako čert. Takže se pomalu chystám do ústavu exotických nemocí. Kdo ví, co mám… :-) Takže bacha na sarančata…

      0 0
    • kolečko  

      Veselou příhodu nemám, jen přihodím fotky z loňska nebo kdy. Narazil jsem na tuhle prďolu, je to mobilem, tak omluvte kvalitu. To černé na trojce je pouzdo na mobil, tak si představíte velikost… Ale koukala zle :-)

      0 0
      • Michell  

        Hadík :-D

        a pak kde se berou ty „snake bity“ ..

        0 0
      • Lenka.05  

        Pěkná! Pozor, malé mají stejně jedu jako velké, prý to dost bolí:)

        Přidávám jednoho hádka z Chorvatska.

        0 0
    • blisterexist  

      sice to není ze švihu,ale…:

      čekám na bus u záhonku s kytkama, a co nevidím, něco jako sršeň nebo větší čmelák jak sosá kytky, ale po podrobnějším zkoumání jsem přišel na to že je to kolibřík, měl dlouhej sosák, asi 5cm byl ten kolikbřík dlouhý, křídlama mával neuvěřitelně rychle a stejně tak lítal…

      je to možné?

      0 0
    • Ráďa-BF  

      tohle musí bejt taky nezapomenutelnej zážitek :) sorry jestli jste už viděli..

      http://www.youtube.com/watch…

      0 0
    • Krutor  

      Co mě naposled dostalo – a nakonec rozesmálo …

      jel jsme kolem lesa po polní cestě ve vyjeté koleji, vídím kus před sebou jít chlapa s velkým chlupatým psem na volno, samozřejmě na mé straně. Taxem se chystal přejet do vnější koleje, aby se mně ten chundeláč nemotal do kola :-). Málem jsem spadl z kola když jsem dojel blíž a zaostřil, se co to je za psa. On ten borec vytáhl provětrat divočáka, a bez vodítka !!!

      0 0
    • witmar  

      Já jdu v tatrách s otcem a když jsme měli pauzu na sváču tak jsem zahlídl kolem běžet lišku. Ta pak přišla a ukradla nám čokoládu a pak si dala i musli tyčinku… vůbec se nebála a tak předpokládáme že se živí okrádáním turistů :-)

      0 0
      • blisterexist  

        nebo má vzteklinu:-D

        0 0
        • jIrI___  

          Taky bych řekl.

          0 0
          • witmar  

            Proto jsme na ni nešahali ale byla v místě kde bylo mraky turistů tak spíše asi zvyklá na lidi

            0 0
      • Meluzina  

        víš, jak jí po čokoládě muselo být blbě:-( chudinka malá rezavá…

        0 0
        • witmar  

          ja jsem jíji nedal ukradlaji z lavičky..

          0 0
          • Meluzina  

            no, já osobně nedám čokoládu z ruky:-) taky podle toho vypadám, proto jsem přešla na min. 70% a normální už mi vůbec nechutná…:-)

            0 0
            • Tommy_Lee  

              A po te 70% se tloustne min nebo jak? Se ptam, cokoladu nekonzumuju ani v nejmensim.

              0 0
      • Tommy_Lee  

        Nadherna

        0 0
      • vrazdit  

        lisky jsou mrchy mlsne…

        mam uz dva zazitky, jednou v ceskem svycarsku okradla o zradlo postupne snad cely kemp, jednomu typkovi co spal pod sirakem dokonce vzala tasku se zradlem co mel pod hlavou…

        a jednou v tatrach v noci v bivaku me vzbudi divne zvuky a tavri v tvar s liskou asi na 50 cm… ale to nic nastesti nevzala…

        0 0
      • op  

        dvakrat jsem malem prejel lisku v Dansku, ulek byl vzajemny

        0 0
    • Dumbíček  

      Já asi před měsícem potkal kousek za Prahou jelena. Zvíře velikosti hubené krávy s ohromnýma parohama, zůstalo stát na kraji silnice a koukalo na mě. Zpomalil jsem, že jsem skoro stál a z nějakých 20m koukal na jelena a přemýšlel, jestli je jelen agresivní. Nakonec, se asi bál víc jak já a tak to vzal přes silnici. Jak měl kopyta od bláta, na asfaltu mu to uklouzlo a on se svalil na bok. Vyskočil, přeběhl na druhou stranu a utíkal do pole. Byl ******** rychlej, chtít mě dostat, neměl bych na žiletce nejmenší šanci. :-)))

      0 0
    • malamala  

      Já pravidelně na kopci potkávám dva somrující koně. Hned ti lezou do zadní kapsy … a turistům, kteří zde zaparkují auto, tak většinou utrhnou zrcátko, nebo poškrábou kapotu.

      0 0
    • BigKarel2  

      :D z netu..

      0 0
    • Martin  

      200

      0 0
    • Smazaný účet  

      tyhle se počítaj taky?

      http://www.bike-forum.cz/…/271165.html

      0 0
    • Mondieu  

      Je to asi pět let…Udělal jsem si radost a pořídil jsem si HT Trek. Moje první vyjížďky byla kolem Hradce Králové. Nové kolo, krásné počasí a v koutku mé duše trochu té pýchy a radosti z nového kola.

      V jedné vesnici jsem natrefil na kámošku, která byla na procházce se svým vlčákem, který se podobá spíše menší jalovici. Kecáme, kecáme a najednou jsem zcepeněl hrůzou. Její miláček se zřejmě nudíl a potřeboval si ulevit.Přistoupil k mému zadnímu kolu a totálně celé ho pochcal i s přehazovačkou. V němém údivu jsem v duchu počítal vteřiny jeho úlevy. Bylo jich 10! V ten okamžik jsem se nezmohl vůbec na nic. Kamarádčino „promiň“ bylo v tu chvíli slabou náplastí. Viděl jsem rudě a v duchu přemýšlel, jak tu bestii vytrestat.No, nakonec vše skončilo společným výbuchem smíchu a čekáním, kdy se díky agresivní moči jejího psíka, začnou rozleptávat a mizet pláště. Dodnes na to s úsměvem vzpomínám.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Z vcerejsiho pesiho svihu:)

      0 0
    • alexandr  

      Tak dnes se mi podarilo cestou do prace na kole prejet holuba. Ale asi uz ho prede mnou srazilo nejake auto, jinak nechapu, ze nezvladl odletet.

      A uz jsem i jednou prejel veverku, jel jsem po cyklostezce asi tricitkou a vyrazila z housti rovnou me pod kolo, nestihl jsem ani mrknout.

      0 0
    • ruinin  

      Tak já nevím, ale včera jsem na kole viděl lva.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.