• chodec

    vím že je to po X-té, ale mám chuť to zase po čase ventilovat.

    jedu takhle z práce a kus je po Podolské stezce podél Žlutých lázní a těch restaurací (SOHO a Deplhi). Jezdím tam pořád a na některé roztažené a vlající bruslaře jsem už nějak zvyklý – prostě jedu v klídku a snažím se nenechat vyvést z míry nečekanými manévry. Přesto jsem jen člověk a mohu reagovat jen na to co vidím a co lze trochu rozumně předvídat, a tak mě trochu zaskočil nějaký asi tak 18ti letrý týpek, co zřejmě ve snaze překvapit či ohromit svou přítulku čekal schválně schovanej za jedním z těch přístřešků tramvajových zastávek a vyrazil následě napříč celou šířkou stezky jakmile tato projela okolo  ve snaze jí asi lapi, či se jí chytit.

    Bohužel pro nás jsme za onou dívčinou jeli i já s kolegou.

    No sice jsme to oba ubrzdili, ale kola šla už krapet do smyku, protože jsem opravdu měli na brždění asi metr a půl.

    Oba jsem celkem kliďasové, a tak jsme ani jeden neřekli ani slovo, mysleli si svoje – provoz tam známe, přece se nezblázníme, že - Znovu jsme šlápli do pedálů a jeli dál. Když po pár metrech objíždíme tenhle povedený párek, tak namísto nějaké omluvy nebo alespoň nějakého smířlivého gesta, které bych čekal od někoho, kdo schovanej vyskočí jak trubec do jízdní dráhy cyklostezky a donutí dva lidi zašlajfovat a zastavit na nás ale ještě to hovado zezadu houklo, že „… ZVONEK JE POVINNÁ VÝBAVA PODLE VYHLÁŠKY A MÁME SI HO POŘÍDIT …“.

    To mě přimělo zastavit podruhé – jednak jsem měl těžko zvladatelnou touhu ho hodit z té stráně a jednak jsem mu nevydržel neříct něco v tom smyslu, že vyhlášku by si mohl přečíst než o ní začne plácat hovadiny a že sebelepší zvonek nevyužiju při přepadení jelitem ze zálohy.

    Zadostiučiněním mi snad bylo jen to , že asi nečekal, že budeme chtít po opětovném rozjetí zastavit, a tak jsme ho nejspíš krapet vylekali a dobrovolně udcupitat s bruslemi kus do trávy a asi mu nebylo po chuti, že při tomhle výstupu už nevypadal zdaleka tak silácky, jak si možná představoval, když za námi houknul tu poznámku.

    Pro mě poučení – napříště budu předpokládat i věci, co bych rozumně nepředpokládal :-)

    0 0
    • mr.antik  

      já bych asi nediskutoval a řek něco sprostýho…

      0 0
    • hribik A1  

      zatrubim nanho z metra svojim klaksonom a spadne na zem pre zmenu zase on :-)

      0 0
    • Hejdik  

      Opět ono příslovečné,že nejhorší je srážka s blbcem…

      0 0
    • makak  

      No jo no,  jezdím tam v létě skoro denně do práce …  jenom kontrolní otázka: Ten zvonek máš?

      0 0
      • chodec  

        ne – jsem slyšet víc než dost i bez něj :-)

        0 0
        • chodec  

          P.S. měl bych jej mít?

          0 0
          • t29  

            Určitě. Z vlastní zkušenosti, bez zvonku jsem němý.

            A na ty, co dočasně ohluchli použitím sluchátek, snad jedině vozit na řidítkách kelímek a v něm pár oblázků, když je něco ťukne mezi žebra, snad si všimnou.

            0 0
            • t29  

              Ještě mě napadlo, kámoš v Brně kdesi vyhrabal zvonek ze šaliny. Na pěší zóně to fungovalo, i když tam nevedly koleje.

              0 0
              • Pebe  

                je zakázáno používat v dopravě zvonek z tramvaje, řív se to dělalo i v autech, ale je to prý zakázané, říkal příbuzný pracující v údžbě tramvajového vozového parku.

                0 0
                • t29  

                  Nevěděl jsem.

                  Tak potom ty šutry.

                  0 0
                • madcat  

                  Kamoš autobusák má nebo měl normálně namontovanej zvonek z šaliny na linkovým autobusu a s klidem ho používal.. jestli se to smí nebo nesmí ovšem asi nevěděl, ani nevím, jestli ho tam ještě má :)

                  0 0
                  • Pebe  

                    neříkám že to nejde ;-) jenom že se to údajně nesmí

                    0 0
        • vojtechposmourny  

          Hope, co?

          0 0
      • rasto  

        sice nebyl dotaz miren na me, ale odpovim :-) zvonek mam. poridil jsem si special kvuli bruslarum na cyklostezkach (nejcasteji ladronka a modrany). hodi se mi ale i na jine prilezitosti, nelituji.

        ovsem, v chodcove pripade se obavam, ze zvonek by byl zbytecny :-/ tam by pomohla jen svecena voda pitomcovi na palici (damy prominou).

        0 0
        • chodec  

          jak jsem psal jsem slyšet dost i bez něj (kdo se mnou jel – ví :-) a druhak zvonek má jediný význam – upozornit někoho kdo o mě možná neví. Zatím kdykoliv se mi stalo, že mě nekdo přeslechl, tak jsem neměl problém ho slovy požádat " s dovolením" (pokud tedy nebyl na sluchátkách) a nebyla potíž.

          Ale při překvapení je zvonek, můj cvrček a vůbec cokoliv akustické celkem na nic – to už je pak jen práce pro brzdy.

          0 0
          • rasto  

            aby nedoslo k chybne interpretaci, svecenou vodu bych samozrejme doporucil ’18ti letému týpkovi’

            0 0
    • zubatec  

      No já tam sice denně nejezdím, ale co jsem zažil minulý týden s kamarádem na branické cyklostezce mi docela stačilo. Dobrá polovina bruslařů vlaje přes celou šířku stezky, předjet se nedají, na hulákání nereagují (nereagovali by tedy ani na zvonek), a když je člověk konečně předjede tak zjistí že mají v uších sluchátka. A ještě na nás koukali jako na vrahy (v lepším případě jako na vetřelce) a některý měli i blbý poznámky. A to je prosím CYKLOstezka, tedy vetřelci jsou tam oni a oni by se měli podle toho chovat!

      0 0
      • Pebe  

        mám takovej dojem, že to není cyklostezka, ale cyklotrasa značená na stezce pro pěší a cyklisty.

        To že jezdí se sluchátkama je pravda, taky proto je v poslední době zvonek na dvě věci. Holt to chce předvídat sebevrahy a velkou trpělivost. Když chci jet rychle, jedu po silnici

        0 0
      • Krys  

        Keď predbehnem inlajnistu, už sa neobzerám, takže neviem, ako sa tvári. Oni sú fakt nasratí, keď ich niekto predbehne? Chudáci. To musí byť utrpenie.

        0 0
        • XMarkX  

          U nas Na Sloevnsku by ten zasrany loufl s tou nadherou este utrusil aj nejaku blbu nadavku, za si mu prekazil sa blisknut pred nanou

          0 0
        • Smazaný účet  

          jo, jsou nasraní, když je někdo předběhne – já tam chodím běhat a to bych ti přál některý vidět…potácí se na tom, sotva stojí, ale jak ho předběhnu, začne vyvádět akrobatický kousky a s vypětím všech sil se dostane přede mě. Já běžím furt stejně a za chvíli ho zas předběhnu :-) Největší sranda je, když je to kluk s holkou a chce se před tou holkou ukázat…Ženský to zas tak neřeší a hlavně spíš se mi běží dobře za nima…ten výhled..... :-)

          0 0
      • Honzas  

        to že maj sluchátka většinou zjistíš už předem, páč to, co jim tam hraje, slyšej i v autech na strakonický;-) jinak je to tam fakt vo život, trošku rychleji se tam moc jet nedá…

        0 0
    • ydaho  

      PeBe má pravdu, není to výhradně cyklostezka.

      Jel jsme tam nekdy minulý týden a už nikdy víc. Někteří bluslí stylem padajícího slona a je to nebezpečný jak pro ně, tak pro kolemjedoucí. Navíc má 50 % sluchátka a zvonek by ti byl k ničemu. Pokud to jde, lepší přejet na druhou stranu mostu a jet podél vody a na zbraslavským mostě přejet. Popřípadě jet po silnici vedle modřanský stezky.

      Ale abych byl spravedlivej, pokaždý jsem tam potkal pár „závodících“ pseudocyklistů s pohledem na zem a výrazem spurtera. Ti by zasloužili taky nafackovat…

      0 0
      • chodec  

        nevím, zda je to reakce na mě, ale jen pro jistotu – vím jaký má ta stezka status – jak jsem tu už psal s přítomností chodců a dokonce i těch bruslařů v principu problém nemám.

        0 0
        • ydaho  

          ne to vůbec, vim, že si rozumnej…

          jen obecně, že mnozí žijí v domnění, že je to cyklostezka a ono ne…

          s hezkejma bruslařkama taky v principu problém nemám :-)

          0 0
    • makak  

      zařadím to sem a odpovím ti na ten zvonek: Jestli tam jezdíš často, tak tam bez zvonku nelez, jinak se tady pak upíšeš :-)

      To že ti skřípou brzdy, nebo víc cvrčí nába je hezký, ale na to mám svůj názor, který ti raději nenapíšu, aby jsme se nechytli ;-)

        
      0 0
      • chodec  

        Víš já jsem to nepsal z důvodu, že bych měl problém s neuhejbajícíma bruslařema – fakt jsem zi zvykl a beru je jako součást místního koloritu, vím, že tam nejsem sám, a že tam jsou prostě beru jako fakt - po té stezce jet musím, jinak se nedostanu kam potřebuji a jsem smířenej s tím, že tam holt nepojedu nijak rychle. S uhejbáním problém nikdy nemívám – buď mají sluchátka a pak mi nepomůže zvonek ani nic jiného, nebo mě slyšej dost z dálky (reagujou na mě obvykle tak na 10–20 metrů což je dostačující) většinou navíc ani nepotřebuji aby někdo uhejbal – stačí když vidím, že o mě ví. No a když vidím, že o mě neví (většinou jen plkající dvojice zabrané do diskuse), tak mi absolutně nevadí přibrzdit a říct to slovy – vážně tam nikam nespěchám. Takže zvonek by mi s tímhle přístupem nijak extra nepomohl.

        Příspěvek jsem psal jen pro zajímavost a ilustraci, jak může hňup zareagovat namísto omluvy :-) 

        0 0
        • makak  

          ok, já jenom, že tam jezdím denně a tím zvonkem si cestu z 99% úspěšně proklestím. Jestli tam jezdíš opravdu často tak ho zkus. Mám takovej ten malinkej, schovanej za řidítka, takže ani moje bajkerská imáge moc neutrpí.

          0 0
    • Medviedok  

      mas mtb a jezdis po cyklostezkach? Podivne… ale tak kazdy si je sam strujcem sveho stesti :)) Si ho mal blba obist po poli, nech ho vystre od zavisti ze nema velke kolesa a odpruzenu villu ;)

      (ked sme mali 18 tiez nam to vdaka zenskemu pohlaviu obcas celkom vydatne svitorilo, treba mat pre to trochu pochopenie… sucit :))

      0 0
      • makak  

        A jéje, to si ty … vy máte v centru Bratislavy lesní cesty a pole ?

        0 0
        • hribik A1  

          v bratislave su cesty o jeden stupen lepsie, ale trebars v krupine vedu cez namestie polnacky :-D

          0 0
        • Medviedok  

          Jasne!! Teda kusok mosis pobicyglovat a potom si hnedka v hlbokych lesoch. Minule tu bola taka tema, ja som sam kritizuvau ze blava neni az tak moc na mtb a presvedcili ma ze je.

          0 0
      • chodec  

        Poraď mi prosím, jak se dostat po singltreku od Národní třídy (kam dojíždím do práce) na trasu vedoucí Michelským a Krčským lesem na Chodov a do Záběhlických a Hostivařských parků a lesů jinudy než po téhle podolské stezce - budu ti moc vděčný.

        Pokud o něm nevíš, tak tam budu muset jezdit na MTB i když tam asi nevyužiju jeho schopností, protže nemám kde u vltavy nechat MTB a vyzvednout si silničku.

        0 0
        • Pebe  

          jenom provokuje, jako všude ;-)

          btw: to mám s tou stezkou úplně stejně, chce to holt trochu trpělivosti a nikam nespěchat. Ale to co provedl „pan bruslař“ by mě taky nakonec asi donutilo k reakci, ještě jsi byl slušnej ;-)

          0 0
          • Smazaný účet  

            no, já už tam taky párkrát měl konflikt – naposled jsem dobíhal nějakou trojici, chystám se je předbíhat zleva a najednou hoch prudce zahnul doleva a začal se otáčet. No, já nebrzdil (běžel jsem asi 12km/h) a prostě jsem ho srazil (bylo to pro mě bezpečnější, než nějak manévrovat a riskovat natažení svalu nebo tak něco). Měl nějaký kecy, tak jsem se ho ptal, jestli se chce prát, když on stojí na bruslích a já v botaskách. Nechtěl :-)

            0 0
            • treatt  

              Jo jo, to je jejich oblibena cinnost, nahle vyboceni do jakekoholi smeru :)

              Ale tak dobre, to jeste tak nejak vezmu…ale kdyz proti mne ve velmi uzkem miste (lemovanym kroviskem, takze fakt neni kam uhnout i kdyz je clovek na mtb) jedou vedle sebe na bruslich dve slecinky a ta, co jede v protismeru na me kouka, ale proste nehodla uhnout ani o milimetr, potom uz fakt nevim, co ceka… I kdyz bych rekl, ze celni srazka ji bude bolet mnohem vic…

              0 0
              • Krys  

                Keď ide niekto oproti, očividne ma vidí, očividne nemieni uhnúť a ja tiež nemám kam uhnúť, tak väčšinou zastavím. Prípadne zosadnem z bicykla, to potom zaberám viac miesta. Za ten sklamaný výraz v tvári to fakt stojí. Predsa keď ja stojím, tak nemôžem do nikoho vraziť a tým pádom dotyčný nemá dôvod na reči. Musí ale buď tiež zastaviť alebo ma obísť, čo je vlastne to čo nechcel. Toto som sa naučil, keď som ešte chodieval denne na prechádzky s kočíkom. Je neuveriteľné, aké psychické problémy spôsobuje skupine ľudí roztiahnutej cez celú šírku chodníka uvoľniť cestu protiidúcemu človeku s kočíkom. Vždy som ale zastavil, aby sa na mňa nikto nemohol utrhnúť, že som do neho vrazil.

                0 0
                • treatt  

                  To je dobra taktika toto…

                  Ale stejne me to vzdy prekvapi, tahle lidska ignorace…neuhnou kocarku, nepusti sednout cloveka o berlich, na cyklistu najizdi…nebo jako vcera na dalnici – tma, husty dest, hodne mokra dalnice, jedu si v levym rychlosti, co jeste beru jako za bezpecnou (okolo 120ti), v pravem v dalce dve auta. Ve chvili, kdy jsem od nich na par metru, mi to tam starsi cervena felina, jedouci tak 70 bez bazne a hany posle…proste si to nejak dobrzdi na tom mokru, nezajem…Problikana zenska evidentne nechapala, proc se jako rozciluju…

                  0 0
              • Smazaný účet  

                přesně s tím já počítám…zatvářím se sveřepě a zrychlím – zatím vždycky uhnuly :-)

                0 0
        • Medviedok  

          staci prezut plaste. To mas za 5 minut ked si priemerne sikovny.

          0 0
          • chodec  

            A k čemu by mi to bylo? Když pominu fakt, že bych musel přezouvat asi někde po cestě a druhé pláště asi tedy vézt kolem krku – neb 1/3 cesty jedu v lese po pěšinách a kořenech a rozmlácených a často rozbahněných polňačkách, tak jediné co bych získal je větší rychlost na asfaltových částech stezek. A protože nemám důvod tam jet na rychlost, tak je ten nápad celkem kravina. Do práce jezdím abych se protáhl a ne kvůli dosažené rychlosti.

            0 0
            • Krys  

              To nerieš. Ten zúfalec len provokuje, potom sa zamotá do vlastných argumentov a o tretej pôjde domov.

              0 0
            • Medviedok  

              no tak to mozes ist aj terenom mimo tu stezku, to budes este pomalsi a este protahlejsi :)

              Ale keby sa ti predsa len zamlouvala teda ta vymena plastov, tak to nie je pravda ze to mosis vozit kolem krku – kevlarove sa daju lahko zbalit, to vynasli prave kvoli takym ako ty co to v polceste mosia prezuvat.

              0 0
        • Medviedok  

          by som to pravdupovediac riesil jednym razantnym priam chirurgickym rezom: prestahoval by som sa 400 km na vychod alebo na juh.l

          :D

          0 0
          • hribik A1  

            400 km na vychod od krupiny – ukrajina, priblizne niekde na konci karpat

            400 km na juh od krupiny – srbsko, vojvodina

            :-)

            0 0
            • Medviedok  

              no sak ano, idealne mtb oblasti, tam sa moze usingltrekovat.

              0 0
              • hribik A1  

                doteraz som zil v tom, ze vojvodina je rovinata, aj ked cesty tam asi nemaju v bohvieakom stave, tot pravda, takze mtb by sa ti tam hodilo, do doby kym by ti ho neodviezli do zbernych surovin

                0 0
          • makak  

            z tech dvou moznosti zkus ten vychod … a my budeme doufat ze tam jeste nedorazil Internet

             

            bez smajlíku

            0 0
            • treatt  

              THUMS UP ;-)

              Treatt

              0 0
              • chodec  

                OT: před časem jsem z nějakého vytříděného spamu jednoho svého mail-účtu vylovil tvůj už trochu uleželej dotaz na Santu – zkoušel jsem odpovědět, ale už ses neozval – pokud je to ještě aktuální napiš na jindra(zavinac)a­tlas.cz.

                0 0
    • Martin  

      nj, bruslaři.

      u nás v prdelákově je to ted taky strašná móda. já jsem si už vytipoval stezky, kam se slejzají a  těm místům se vyhýbám jak čert kříži. nicméně občas tama projet musím a pak jsem hodně nepřizpůsobivej – rozuměj nehodlám uhnout někomu, kdo zabere víc jak půlku stezky a nemá tendence se trochu zdrcnout – to uýbám až vyloženě na poslední chvíli

      asi zbejvá jenom modlit se, aby buď:

      1. dostali rosum
      2. móda inlajnů byla rychle za náma
      0 0
      • Smazaný účet  

        oboje je špatně :-)

        BTW když jede proti a vidí tě, tak se to dá uhrát na nervy…obvykle vyměknou a uhnou, ale když jede stejným směrem a nevidí tě, tak co?

        Ale on je problém i s pěšákama – po stezce jdou dva vedle sebe, já je dojedu, houknu na ně aby uhnuli, tak ten napravo přeběhne nalevo a ten zleva přeběhne napravo…

        0 0
        • Martin  

          když jedou stejným směrem, tak zařvu. i když moje bahenní bestie vydává na asfaltě docela děsnej randál, tak mnozí bruslaři ji neslyší (a není to jenom sluchátkama, ale i jejich ignorantstvím – prostě jedu pyčo a hotovo). ti se pak dost diví, když jim provedu near miss :-)

          0 0
          • hribik A1  

            s hajtrou niekedy takych roztiahnutych berem cez prilahly travnik :-) ked mi tam milostivo  niekto necha 40 cm miesta tak sa don nebudem tlacit, ale pekne krasne vybocim do travy, trosku to vedla neho zasramoti a oblukom sa vratim pred neho :-) plati samozrejme o ignorantoch co zaberaju celu sirku, nie o slusnych chodcoch/inli­nistoch/pomal­sich cyklistoch vtedy ked zrovna ide niekto oproti

            0 0
          • Smazaný účet  

            myšku až se slečnám otřeš o kozy? jo, to občas taky dělám…někdy roztomile vřískaj :-)

            0 0
            • Martin  

              serža je labužník, co? :-)

              0 0
    • Beeda  

      no co si budem namlouvat,  nekteri pakocyklisti tam jedou +40kou a s potesenim hodej mysku, aby se takak vyhli protijedouci kolone.......

      0 0
    • Jirik123  

      myslíte, že na inline fórech mají témata „zase ti cyklisti…“ ? :)

      0 0
      • mitch  

        Jestli něco takovýho je tak určitě :)

        0 0
      • hribik A1  

        pochopitelne:

        "viem ze je to po X-te, ale mam chut to zase po case ventilovat. idem takto po podolskej pozdlz zlutych lazni a tych restauracii (soho a delphi). chodim tam casto a som uz tak nejak zvyknuty na agresivnych a arogantnych cyklistov a snazim sa nenechat sa vyviest z miery ich necakanymi manevrami. ale aj tak mozem reagovat len na to co vidim a co sa da trochu rozumne predvidat, sak som len clovek.

        ako som tade tak isiel, vidim v dialke oproti svoju kamaratku. chcel som ju trochu prekvapit a tak som sa schoval za jeden z pristreskov. ked prechadzala okolo, tak som za nou vyrazil ze ju chytim. lenze za nou sa presne v zakryte trmacali dvaja ocasi na bicykloch, tak okolo 30. nemali ani zvonceky ani nic a asi naschval isli presne za nou asi aby sa kochali zadnymi partiami mojej kamaratky (fuj, spinava konkurencia) a nebolo ich vobec videt. jak som za nou vyrazil, zrazu len pocujem smykove brzdenie a vrazedne pohlady tych dvoch hovad. nato sa bez slova ospravedlnenia odobrali prec. chcel som ich umravnit, tak som na nich zakrical ze zvoncek je povinna vybava podla vyhlasky tak nech si ho kupia. nacoz tie dve hovada zastavili zase s evidentnym zamerom mi nafackovat a zmlatit ma. musel som pred nimi uskakovat az do travy.

        pre mna poucenie – nabuduce predpokladat aj veci, ktore by som rozumne nepredpokladal"

        0 0
        • Medunka  

          lol

          0 0
        • Martin  

          hmmmm. srdceryvná story. nicméně, není zvykem v situaci, když někdo odněkud vyjíždí, rozhlédnout se pořádně, jestli nic nejede? pokud je někdo takovej *******, že bez rozmyslu někam vletí, musí počítat s následkama

           

          když srovnám bruslaře a cyklisty, cyklista se málokdy potácí po stezce z jedné strany na druhou a málokdy přitom mává rukama jak větrný mlýn. cyklista většinou, pokud se nevyhýbá překážce, jede napřímo.

          0 0
          • hribik A1  

            ale ano, je, sak ja ich neobhajujem, len si predstavujem ako asi vyzera zakladajuci prispevok threadu na inlinefore :-)

            0 0
            • Martin  

              já vím, ale rejpnout si přece můžu, ni? :-)

              0 0
        • hribik A1  

          a este poucenie pre mna – keby som nevypisoval v najvhodnejsom case na b-f siahodlhe hovadiny, nemusel som si pripalit obed :-(

          0 0
      • rasto  

        óóó tak rad bych jim vymetl jejich bruslarskou drahu na kole!! :-))

        0 0
        • Smazaný účet  

          já bych tak rád vymetl některejm těm bruslařkám…ale to sem vlastně nepatří :-))

          0 0
          • makak  

            jojo, jsou tam bruslařky za kterejma člověk rád zpomalí a zasní se. Pak si dám žlutou na Točnou, abych to ze sebe vyjel :-))

            0 0
          • treatt  

            Na co myslis…Staropramen ;-)))

            0 0
            • hawrda  

              Kdo jezdí od Baranďáku někdy po druhý straně Vltavy než je ona slavná cylkostezka(pravý břeh pohledrm proti proudu)právě z toho důvodu,aby se vyhnul bruslařům,tak od loděnice za mostem Inteligence,kolem fotbalového hřiště a dále na soutok s Berounkou je to už též vylité asfaltem,takže se připravme na invazy krasobruslařů do této lokality až to zjistí.Fakt je,že je tam naštěstí paraelní cesta pod Strakonickou silnicí takže to asi bude pořád lepší než z Braníka.

              PS:méďo béďo ty jsi VŮL…

              0 0
              • Krys  

                Okolo fotbalového hřiště? Nemyslíš náhodou dostihovú dráhu?

                Inak tam krasokorčuliarov len tak hneď neuvidíš. Tam jazdia autá. A pri Berounke je zámková dlažba. Z Radotínom už ani to. Jedine ten úsek pod Barrandovskými skalami, ale to nebude pre krasokorčuliarov atraktívne. Na konci by sa museli otočiť a ísť naspäť.

                0 0
                • hawrda  

                  Myslím cestu přímo po břehu Vltavy.Stočíš se k vodě hned pod Baranďákem,jedeš po prašný pěšině pod most Inteligence a pokračuješ dál pod tím novým mostem na Chuchli a za ním je udělaný nový úsek asfaltky až k Modřanskému jezu.

                   
                  0 0
    • l-e-t-o  

      Tak jsem chvíli brouzdal po netu a zjistil jsem zajímavou věc :)

      Bruslaři v pruhu pro cyklisty na cyklostezce nemají co dělat :)

      Tady je odkaz

      0 0
      • pos3k  

        Urcite ;-)

        0 0
        • pos3k  

          Ups: chybi otaznicek:

          Urcite?  ;-)

          0 0
          • kankrlicek  

            Určitě. Bruslař je chodec, koloběžkář je cyklista :)

            0 0
            • chodec  

              K tomu jen doplnění – takových oddělených pruhů je šlakovitě málo – na podolské cyklostezce je toho všeho všudy asi 200 metrů toho nového červeného pruhu před podolskou porodnicí. Jinak je to jak už tu padlo společná míchaná stezka.

              0 0
              • rasto  

                na rozdil od ladronky, kde pro pesi je sotolina, pro cyklisty (pouze pro cyklisty, zadna michana stezka) asfalt. tam bruslari vlaji tak, ze jim nestaci jeden pruh :-/

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.