Zabte ho,*mrda...aneb jak to bylo doopravdy

229 nepřečtených
  • gamster

    Docela zajímavé to vyustění této nehody, kterou podle všech médii zavinil motorkář.Nebýt kamery,… kde by teď asi byl

    http://www.dfens-cz.com/view.php…

    0 0
    • šlapatko  

      Jsem neznalý některých zákonů.Jestli byla uzavírka, neměl tam co dělat.Jelo li se za plného provozu, tak není o čem diskutovat.Peloton byl v protisměru.Podle videa je motorkář slušný.Proto nebudu hlasovat.Nechci uškodit žádné straně.Podle videa, je mi líto motorkáře.

      0 0
      • šlapatko  

        Znovu jsem zhlédl a je to jasné.

        0 0
        • zichis  

          roztočil to na plnej kotel, a vpálil do nepřehledný zatáčky. si asi myslel že mezi skupinkama je větší dištanc a že to proskočí.

          Sice nebyla zřízena uzavírka, ale to on nevěděl, proto taky zastavil!

          0 0
          • gazman  

            Co to? Jel po své straně a žádný plný kotel to nebyl, měl tam tak sotva do první půle rozotočenou za tři, takže jel tak kolem 50–70, jestli to byla 30 let stará mašina.A to ještě fest dobrzdil, podle toho jak dlouho ta motorka jela po zemi tipuju tak na 20–30 km/k než ty sraby načechral. Ti ubožáci na žiletkách jeli v protisměru, asi si představovali, že jsou na giru, nebo na tour a cesta je jejich, nafackovat těm srábkům ještě, to mě může dosrat jak většina začne vyskakovat na jednoho týpka, přesně jak cikáni, fuj, víc sráčské chování už snad ani neexistuje, takže pro mě naprosto jasně jejích chyba, není o čem diskutovat.

            0 0
            • Jaróš1  

              SOUHLAS ve vsech bodech

              0 0
            • karliner  

              Kolik threadů ještě zajebeš pláčem nad tím, že tvůj kamarád nepoužívá při jízdě mozek, ačkoliv věděl, že jede po trase závodu, napral to zatáčky (přesně podle hesla – já mám mašinu, silnice je tedy moje, co je mi po nějakech cyklobuznách??), sejmul pár cyklistů a přitom si odřel svůj prskolet?

              0 0
              • karliner  

                Aha, tak jsem se spletl a výše určené patří assasinovi. Gazman je v tom nevinně.

                0 0
              • tonik666  

                Věděl že jede po trase závodu? Jak?

                Tady se pláče tím jak v česku vypadá spravedlnost a jak se lidi chovaj, ne jedním slušným motorkářem.

                0 0
              • Jaróš1  

                „napral to zatáčky (přesně podle hesla – já mám mašinu, silnice je tedy moje, co je mi po nějakech cyklobuznách??), sejmul pár cyklistů a přitom si odřel svůj prskolet?“

                to pises jak kdyby jel 200km/h , na to kolik ti je mas nazory jak z jiny planety

                0 0
              • rraol  

                ŽE VĚDĚL, ŽE JEDE PO TRASE ZÁVODU?????????? Coooooo?

                ***** kde na ty informace chodíš? Jak by to asi moh vědět?

                Loni o tom psal, že potkal policajta s rukou od motorky, s dlaní otočenou k silnici, tak zastavil a ohlídnul se za ním, nevěděl co to má znamenat, jestli se policajt otočí a pojede mu něco říct nebo co… Ale vzápětí na kopci před ním vyjelo pár kol, tak pochopil že to asi patřilo k tomu. nechal je projet, za nima jely nějaký motorky, NEOZNAČENÝ A BEZ VEST, takže to vypadalo jako normální účastníci sil. provozu a NECHÁPU, Z ČEHO SE MĚL ASI TAK PODLE TEBE DOMNÍVAT, ŽE BUDOU JEŠTĚ NĚJAKÝ KOLA?! A ještě k tomu V PROTISMĚRU!!!

                0 0
            • Vegan  

              100% souhlas … lidi si nevidi do huby a kolikrat ne ani pod koncetiny :-/

              0 0
          • rraol  

            Měl vědět, že skupinek je víc? A že první jede po svý straně, a druhá pojede v protisměru? Z čeho se taková věc pozná?

            0 0
            • Ruprt2  

              Ahoj Martine. Opravoval si tu motorku nebo jsi to nechal tak?

              0 0
    • esotery  

      Za to chování po nehodě by zasloužili přes držku.

      0 0
    • Adamz  

      za následné napadení motorkáře už měly dávno všichni sedět…

      0 0
    • joudys  

      podle videa to vypadá na chybu cyklistů popř. pořadatelů, ale bohužel jich tam bylo víc a motorkář sám. Kdyby tam nebyli poliši tak by ho zlynčovali. Já být tím motorkářem tak se soudím za škody a zranění.

      0 0
    • mc.loki  

      k videu se vyjadřovat nebudu, ale někdo by měl toho pitomce Dfense zažalovat za šíření nenávisti proti skupině obyvatel. je to zakomplexovaný hovado plný jedu.

      0 0
      • Kuba - Lomtrading  

        D-fens je možná trochu magor, ovšem v tomhle má naprostou pravdu.

        Ty „závodníci“ to dost přehnali a bohužel jen jeden z nich přiznal svojí chybu a chce se s motorkářem „udobřit“. Já si osobně přeju, aby to těm „závodníkům“ neprošlo a byli potrestáni…

        Na závodech se vždycky porušují předpisy, ovšem když se něco stane tak je nutnost uznat svoji chybu…

        0 0
      • soc  

        D-fens je prostě naladěný proti cyklistům, s tímhle nenaděláš nic.

        0 0
        • Stingray  

          Defens je chytrej demagog, nic jinýho. Napíše pár dobrejch článků u kterých se člověk zasměje,ale jinak dohromady mi dost nahání husí kůži. Asi má nějakej osobní psychickej problém.

          0 0
          • soc  

            Ono spousta lidi, co tam diskutuje, jsou vesmes chytri, vzdelani, s prehledem. S takovymi lidmi musi byt radost diskutovat. Bohuzel si tam vetsina z nich pouze honi ego a leci mindraky, takze je to naprosto marne.

            0 0
            •  
              Obsah tohoto příspěvku je blokován.
              0 0
          • PjSky  

            ani nevim, chvilema kdyz to ctu mi prijde ze to pise skalni cyklista ve snaze o reverzni psychologii.. protoze kdyz tohle clovek precte (agresivni ridic, motorkar) musi si spokojene zanadavat misto vyvoje jakekoliv akce pozdeji (otvirani dveri proti cyklistum, srazeni cyklistu a pod.)

            Jina clanek o cykloteroru pomoci cyklojizd.. hmh.. uvidime kdo ma pravdu. Ja bych rekl ze manazer v A8 ma vzdycky nakonec pravdu.. protoze ten bude mit na ropne derivaty aj povolenky parkovat svoji obludu v centru mesta i v dobe, kdyz levne postrkomobily zmizi z prelidnenych mest ci zajdou zizni… :p

            0 0
        • rraol  

          Proto taky nenechá bez povšimnutí, když se nějaký cyklisti takhle kreténsky zachovaj. někdo kdo cyklisty nemá rád nemohl na tuto zhovadělou jízdu cyklistů nereagovat.

          0 0
          • nooski  

            Taky o kameře uvažuju. Motorkáři v protisměru, to je až neskutečně běžné.

            0 0
            • alinceb  

              Aby měli rodiče důkazní materiál, až budou chtít dostat do lochu toho, kdo tě sestřelil…?

              0 0
            • assassin  

              no ja taky pri predjizdeni jedu v protismeru, kdyz vidim ze je misto tak si do zatacky najedu z protismeru.. kdyz uvidim naproti cyklistu tak to tam asi neposlu, ale za svou pulku bych v pripade ze jede u kraje klido prejel, je v tom nakej problem? cyklista potrebuje pro svoji bezpecnou jizdu stejny misto jako tatra? nebo v cem je problem s motorkarema v protismeru?

              0 0
              • alinceb  

                Tohle třeba mě nevadí, kor když v autě i na kole jezdím úplně stejně – pokud to jde, využívám celou šířku silnice, ale tak, abych nikoho neohrozil ani neomezil.

                Onehdy mě ale docela naštval motorkář, co jel ve svému pruhu proti mně asi 120km/h po zadním. Kdyby se mu to rozvlnilo nebo se pokazilo cokoliv jiného, přestal mašinu ovládat a vjel do protisměru, tak by nejspíš zabil kromě sebe taky mě nebo moji spolujezdkyni…ti kluci fakt někdy nepřemýšlejí a zbytečně se předvádějí…:/

                0 0
                • assassin  

                  ja myslim ze ta motorka takove skody neudela… navic to ze by z jizdy po rovine prejela proti neni tak pravdepodobne.. vypada to sice nebezpecne ale myslim ze to neni tak zle… ono v aute proti tobe dost casto jede nebezpecnejsi clovek… ji, telefonuje, cte… ale neni to tak videt.. a jeho 1500kg udela o dost vic skody nez tech 300kg u motorky…

                  znam par lidi co umi po zadnim perfektne a tem to v provozu nezazlivam, ja sam tak jezdim jen kdyz mam dost mista a neni do ceho vrazit…

                  0 0
              • JSt  

                to i v aute. dyt zatacku bezpecnej projedes idealni stopou nez pri pravym kraju ;-).

                0 0
              • Ruprt2  

                když pojede normálně, ať mi nechá aspoň půl metru, mimo obec raději ten metr.

                Ale pokud má potřebuje jet s vytočeným motorem a 100+km/hod, tak ať táhne do protisměru, nebo alespoň na jeho hranici co nejdál ode mě. To je celé oč tu běží.

                Nebudu to podkládat čertvýma příhodama, protože naprosto drtivě nemám s nikým problém a žádná motorka, mě zpravidla neohrožuje, to už třeba spíš to auto.

                Ale občas se to děje a když se to stane tak to stojí zato.

                A je docela dost zřejmé, že když si někdo koupí mašinu, která jede stovkou na dvojku, tak to nemá na slušnou jízdu v kopečkách sedmdesátkou, jak tu ty neustále lakuješ.

                0 0
                • assassin  

                  ja netvrdim ze motorkari zvlast ti s motorkama co jezdi stovkou na dvojku (BTW docela vydechlina, vetsina modernich litrovejch sportu jeden na jednicku i dost pres 150) jezdi podle predpisu, to urcite ne a ja taky podle predpisu nejezdim, ale tady obcas nekdo vyklada storky o necem co proste i clovek co jede riskantni jizdu v provozu neudela.. protoze by to byl zbytecnej pad… treba to temer skrtnuti o cyklistu pri jeho mijeni apod…

                  0 0
                  • Vegan  

                    Je to asi tak tyden co me malem sestrelil motorkar. Jedu v aute jednu takovou u nas pomerne vyhlasenou zatacku a borec na superbiku smerem od chomoutava jel do protismeru a byt me musel vydet ( je tam vydet dost dobre ) si to zkracoval vnitrkem tedy protismerem a ja kdybych v aute dost dramaticky nezabrzdil ( z 100 tachome­trovych na cca 30 ) tak jsem ho sejmul pac byl dost v naklonu a vyhli jsme se tak o 5m. Pak se nesmis divit, ze jsou nekteri vysazeni.

                    Nadruhou stranu temer dene potkavam na stejen trase z Olomouce do Chomoutova lidi co jedou na kolech klidne i tri vedle sebe, pripadne lidi v autech co celych 6 km jedou 60 se smrti v ocich. Proste idioti jsou mezi vsema a vsude a vzdy jsou videt nejvic pac nejvic vycnivaji a upozornuji na sebe tak to tak beru.

                    0 0
              • nooski  

                Ten, že v rámci motořkářského závodění po silnici za běžného provozu si to do zatáčky struhne tak, že jede prakticky po krajnici v mém jízdním pruhu. V okolí máme pár silnic, kde motorkáři jezdí mezi vesnicemi pořád sem a tam a zkoušejí, kam až jde zajít, což rozohodně nemá nic společného s bezpečností. Dalším problémem je naprosto nedostatečná vzdálenost při předjíždění.

                0 0
                • alinceb  

                  Tak se nauč pořádný bunnyhop a případného motorkáře jedoucího proti tobě po krajnici přeskoč…to bude chlapec čumět…:D

                  0 0
              • PjSky  

                No ja nevim po jakejch silnicich jezdis ty, ale kdyz jedu na silnicce ted na jare po okoli prahy tak vetsinu casu jedu nekde uprostred sveho pruhu. Na kraji to proste NEJDE, protoze je to deravy, propadly, polepeny, zasvihany posypovym materialem..

                Takze jezdit v protismeru je proste blbost – je to proti predpisum. Zakon jasne rika, jezdi se VPRAVO.

                Jeste jednou, kdy chce rezat zatacky, ma jit na okruh. Plati pro vsechny ucastniky silnicniho provozu.

                0 0
    • frdrx  

      Motorkář podle mě nenese hlavní vinu, ale neměl vjíždět do zatáčky rychlostí, ze které nemohl bezpečně zabrzdit do vzdálenosti na kterou viděl. Proto by měl být potrestán, mimo jiné, i on.

      0 0
      • Martin.K1  

        Ale on by zastavil být tam pevná překážka.

        0 0
      • pepek  

        Přesně, měl zastavit a jít se přesvědčit, co je za zatáčkou. Nebo tam poslat zodpovědnou osobu.

        0 0
        • Stanley_vy  

          Ovšem náležitě poučenou!!!

          0 0
          • soc  

            Ty, Máňo, běž se tam podívat. Ale opatrně!

            0 0
        • DaSnail  

          keď to mal historický motocykel, tak mal mat automaticky pred sebou bežca s červeným praporkom. reprezentanti by aj jeho v tej zatáčke síce zostrelili, ale aspoň by si nepoškrábali esvorxy o motorku.

          0 0
      • soc  

        hmm… máš řidičák? jezdíš, řídíš? Běžně na cestě potkáváš překážky, které jedou 50km/h v protisměru? Mimochodem, on skoro zastavil…

        0 0
        • frdrx  

          Jasně že mám řidičák, a to víc jak deset let, stejně jako auto. Nejdřív se mi zdálo, že do tý zatáčky vletěl bezhlavě, ale to bylo jenom zdání – nevletěl.

          0 0
          • soc  

            Teď mě tak napadá, kdyby mu ten policajt na začátku neukazoval, ať zpomalí a dává pozor, tak by možná jel prostředkem pruhu a ne po krajnici. V ten okamžik by je viděl dřív a oni ho taky. Prostě jak málo stačí.

            0 0
            • Zlatka  

              ..být ve špatnou chvíli na špatném místě. :(

              0 0
            • frdrx  

              Jo a uhnul by do protisměru. Takhle zastavil přímo uprostřed jejich dráhy.

              0 0
            • Ruprt2  

              takže se to mělo stát. Bůh to tak chtěl!

              0 0
              • frdrx  

                Kdyby jeden – evidentně jich to chtělo všech sedmnáct!

                0 0
                • Ruprt2  

                  Kdyby to chtěli všichni, tak jsou ti cyklisti mrtví. A motorkář taky.

                  0 0
            • HAVI  

              A nebo by se trefili v mnohem větší rychlosti, 50 cyklisti, 60 motorkář ->110

              0 0
              • rainbowone  

                Rychlosti se nesčítají to je obecně rozšířený omyl.

                0 0
                •  
                  Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                  0 0
                • frdrx  

                  Tady ale není řeč o rychlostech blížících se rychlosti světla.

                  0 0
                  •  
                    Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                    0 0
      • frdrx  

        Tak při druhým shlédnutí měním názor. On ten motorkář totiž ani moc rychle nejel a podařilo se mu zabrzdit velmi brzo. Spíš to vypadá, že oni vjeli do něj než naopak.

        0 0
        • soc  

          On ten balík cyklistů podle mě nedokáže rychle reagovat. V okamžiku kdy za to vezme ten první, tak leží všichni.

          0 0
        • alinceb  

          Ono to právě vůbec není o tom, jak rychle jel a nebo nejel motorkář. On jel po svojí straně silnice a peloton v protisměru do nepřehledné zatáčky. Zavinění je naprosto jasné… Pokud jel pomaleji než 90km/h, tak jel podle pravidel a žádná spoluvina se ho netýká. Na stojící předmět by určitě reagoval lépe než na balík pelotonu, který se poměrně rychle pohybuje proti němu…

          0 0
          • rainbowone  

            Protože, ho míjela Policejní motorka, se zapnutým výstražným světlem modré barvy měl věnovat zvýšenou pozornost dění na silnici.

            A vůbec sem nepleť max. povolenou rychlost, jelikož si povinen přizpůsobit rychlost a styl jízdy, dopravní situaci a stavu a povaze vozovky.

            To že tam cyklisti neměli co dělat je bez debat a rozhodně tam měl jet před balíkem pořadatel.

            Ale pokud budou všichni jen hledět na max. rychlost a každý bude lítat jak šutr tak to bude na silnicích vypadat tak jak to vypadá.

            0 0
            • Vilém  

              Zjevne se chovas stejne jako ti kdo to zavinili. Temato kecama to neobhajis.

              0 0
              • rainbowone  

                Neobhajuju, jen mě sere, když deno deně vidím jak lidi jezdí.

                Občas vypomáhám při stěhování nadměrných nákladů, tam sám vidím co lidi dělají za prasárny. Teď jsme skládali 50T náklad a zabrali jsme na cca 15 minut vozovku, náklad na jeřábu a pár blbečků do tebe začne najíždět, protože nebudou přece čekat. Nebo jedeš v koloně kde máš auto z majákem před a zakolonou a stejně se najde pár pitomců co tě začnou předjíždět a nebo na tebe najíždět a neuvědomí si, že náklad zabere víc jak polovinu vozovky a zatáčku ti zabere celou.

                Motorkář sice zastavil, když viděl maják ale pak to v klidu rozjel na takových 70 a do zatačky, do které neviděl vletěl jak šutr jediné štěstí bylo, že měl hodně dobré reakce a reagoval okamžitě. Prostě pokud chceme aby ubylo neštěstí na silnicích chce to jezdit trochu víc v klidu.

                0 0
                • Jaróš1  

                  to jako mel tu motorku tou zatackou protlacit?

                  0 0
                  • rainbowone  

                    Podívej, já nikomu nic nevnucuju, chceš litat devadesát, tvoje věc, jen se pak všichni nedivte, že u nás máme tolik nehod a mrtvých. Možná je lepší dojet o 5 minut později než vůbec – můj názor.

                    0 0
                    • JSt  

                      s tim, cos ted napsal se da souhlasit. ale videl jsi ten zaznam?

                      tohle rikej nekomu, kdo to v zime na lede v devadesati posle do skarpy. v tomto pripade je to mimo.

                      0 0
                • PjSky  

                  porad dokola :)

                  videl policajta, videl balik, videl dve! motorky za balikem. pred tim dalsim balikem mela jet nejaka motorka nebo neco, kdyz uz. Bez doprovodu a v protismeru, meli si to lip promyslet…

                  Btw druhej balik byl stejne odpisovy zbozi, ti nejlepsi ;) byli bezpecne o kus dal :p

                  Ne vazne, na silnicich se jezdi spatne? Vcera sem sjizdel kopec pred berounem a ze stopky mi tam vjela zenska, netusila ze silnice jezdi rychle. O kus dal sem odbocoval do jednosmerky (asi tak 36–45 km/h) a pekne protismerne se na me ritil zeleny Forman, tentokrat to spasila klicka.

                  Na cyklostezce mi pak vletela pod kola mala holka na detskym biku, brzdy a pokarani rodicu (kteri uspesne ucpavali zbytek stezky Croozerem…)

                  tak co bys v cechach jako chtel??? Rozhodne si myslim ze ten kluk na motorce jezdit umi a urcite na veteranu nebude delat bordel. Takovy veci si setris, pac to tezko vyspravis novejma dilama… to nestaci objednat v eshopu, to je shaneni a hledani… penezma nezaplatis.

                  0 0
                  • DaSnail  

                    ty dáváš meter a pol bunnyhop, ne? nejaký forman ta nemôže rohodit.

                    0 0
                  • hribik A1  

                    skoro nabrať malé dievča na cykloceste je ešte horšie než nabrať motorkou žiletkárov v protismere – lebo od detí to môžeš dôvodne očakávať, že môžu urobiť hocičo..

                    0 0
                • tonik666  

                  Ten motorkář jel podle mě přiměřeně opatrně.

                  První balík cyklistů jel za motorkama způsobně při pravém kraji, motorkář úplně zastavil(!), navíc to vypadalo, že doprovod končí a dál už nikdo nebude (dvě ukončovací motorky).

                  Nemohl tušit, že se ze zatáčky vyřítí balík, který bude namáčknutý v protisměru. Taky nejspíš očekával, že jestli někdo pojede, bude ve svém pruhu. Navíc to bylo ve stínu, kde bylo navíc blbě vidět.

                  Chybu tady udělali cyklisté (a doprovod).

                  0 0
                  • Mike Gaucher  

                    Co já vím, tak ty dvě „ukončovací“ motorky k závodu nepatřily. Byli to „výletníci“ co předjížděli kolonu/peloton.

                    To jen tak pro úplnost.:-)

                    0 0
                • Excel  

                  Loni v prvním threadu o této nehodě jsi zaníceně obhajoval, mám si dát tu práci a najít to v historii?

                  0 0
            •  
              Obsah tohoto příspěvku je blokován.
              0 0
            • DaSnail  

              keby si mal prisosobit rýchlost tomu, že za každou zatáčkou v protismere sa môže nejaký objekt pohybovat padesátkou, tak moc daleko nedojedeš.

              0 0
      • Advid  

        radši nic

        0 0
    • Richi  

      Držím postiženému a napadenému motorkáři palce.

      Doufám, že těch několik bezohledných a agresivních magorů bude podle zákona potrestána.

      0 0
      • z0diaC  

        taky tak … z videa to jde opravdu vidět,že kdyby tam třeba stála srna,tak by zastavil – nejel nijak brutálně rychle … bohužel Ti ***** do něho vjeli tou + – 40tkou když on už měl velmi malou rychlost.Na motorce jezdím,na biku taky a nějaký ten závod místy po cestě v provozu jsem si taky zajel,tak vím o čem to je …

        0 0
        • Sitic  

          je to tak, ten motorkář za nic nemůůže, a nevím kdo by počítal s tím že za zatáčkou jede peloton, to by motorkáři museli stavět před každou zatáčkou, a reakce těch cyklistů byla dost nepřiměřená

          0 0
    • jecnak  
      1. policie pristupovala k doprovodu baliku laxne – majak?
      2. zavodnici nemaji co delat v protismeru, je to jasne napsane v pravidlech,

      chyba organizatora, ze nedostali distanc.

      1. cyklisti co napadli motorkare meli jit sedet
      0 0
      • MlokCZ  

        Stručné a jasné. Zcela souhlasím.

        0 0
        • gazman  

          Souhlasím, a navíc „z okna by som ich vyhádzal a eště by som ich vo vzduchu do rici nakopal!!“ srabáky.

          0 0
          • Ruprt2  

            no a pak bys jim mohl dávat nakládačku od rána do večera, když byste šli sedět spolu :-)

            0 0
            • gazman  

              Radši bych v tom lochu najal partu teplých cigošů, aby jim řádně ojeli kukátka, doufám že by to nebyla pro většinu těch cyklosrabů místo tortury příjemnost, podle chování jich tam pár ohřátých klidně být mohlo:-)

              0 0
      • DAWE25  

        Souhlas, ze 75% mohli za srážku žiletkáři a ze zbylých 25% organizátoři či policisté. A k tomu co ti žiletkáři udělali po srážce se dá vyjádřit jedině slovy, že josu to prachsprostí sr*či.

        0 0
    • alinceb  

      Už to tu asi padlo: Pokud se závod jel za plného provozu, jakože se jel, tak se motorkář choval naprosto přiměřeně. Čelu pelotonu se uhnul a zastavil na znamení policisty. Druhý balík měl buď taky někdo hlídat a nebo prostě měli jet po svém kraji. Vletět při závodě v provozu do nepřehledné zatáčky protisměrem je fakt čistá demence. Jak se „cyklisti“ chovali potom je fakt ostuda. Doufám, že je za to soud a taky UCI pořádně potrestá a taky pořadatele závodu. Bohužel servery jako D-fens čte spousta lidí, tak se pak lidi nedivte, až vás nějaký agresor zrcátkem pošle do škarpy nebo vás opláchne ostřikovačem…:(

      0 0
      • c0d3r  

        a neudelame nic… protoze lidi jsou zmanipulovani medii.. a kdyz vidi nejakyho mladaka na kole, ktere nevypada jako z tesca za 1400 ,– (viz usmevny pribeh ktery se tu objevil), tak tak zrejme dopadneme

        0 0
        • Kami  

          :-D:-D to jsou svine lidi,kteří mají radi jen tescocyklisty,co?

          0 0
          • c0d3r  

            a jeste intersparoklisty :-D

            0 0
            • Kami  

              No jo,ty taky!Jak uz ma cyklista alespoň kolo,který brzdí a nepraskaji mu lanka,tak sup s nim do škarpy a zvlášť kdyby byl nějak pekne oblečený, nejel v maskacich.:-DJojo,asi ten příběh znám:-D

              0 0
    • prvniodkonce  

      Já bych se tu nehádal a byl bych rád, že to všichni přežili. Taky tam místo motorkáře mohla být Tatrovka bylo by to horší.

      Při závodech ČP mají být silnice prostě uzavřené a hotovo. Že to v tomhle státě nejde, je jiná věc.

      Po tom, co se dělo s jinými motorkáři v balíku krátce před tím, tak chápu, že někomu vzplály emoce, ovšem každý se má ovládat.

      0 0
      • c0d3r  

        az pojedes na vylet na kole a sestreli Te v protismeru nejaky auto, tak budes mluvit jinak ..

        0 0
        • prvniodkonce  

          třeba vůbec

          0 0
          • c0d3r  

            ja na Tebe nechci utocit ;-) jen me serou zmrdi, co jezdej v protismeru a myslej si, ze kdyz jsou na zavodech tak jsou vladci planety.. to neni nic proti Tobe ;-)

            0 0
            • prvniodkonce  

              Mě serou taky, zrovna včera jeden docela dost.

              0 0
              • c0d3r  

                vo co go? ja jen upresnim prispevek vyse → nemyslel jsem cyklisty nebo motorkare, ale vsechny skupiny.. vsechny co si myslej ze jsou na silnici, stezkach sami ..

                0 0
                • prvniodkonce  

                  Závod, sjížděli jsme skupinu max 20 m před námi, kousek kopec, takže bez problému, jenže borci to vezmou do zatáčky lehce za čáru, tam auto, tak borec dal kličku doprostřed, tam hrb, šel na držku, já těsně za ním víc vpravo za čárou, musel jsem uhnout do mimo silnici a skupina 20 m před námi byla v hajzlu. Přitom stačilo, aby borci najeli do zatáčky o 20 cm víc vpravo.

                  Prostě když jedu silniční závod za plného provozu, tak do zatáčky jedu vpravo. Někteří to nechápou.

                  0 0
    • mart.p  

      jednoznačně žiletkáři- jízda v protisměru, jasná záležitost a je jedno jak rychle by jel, ale rozhodně nejel víc než 80.

      0 0
    • maajkee  

      Za všechno můžou motorkáři, to je přece jasný!

      0 0
    • Joseph de Sax  

      když pereš velkou v protisměru, tak ti ani kozí mlíko nepomůže i když získáš 2m náskoku…

      0 0
      • soc  

        :)

        0 0
      • Martin  

        na to už musíš mít mentálně a musíš být zásoben sifonem :-)

        0 0
    • albion66  

      Jednoznačně za nehodu mohou žiletkáři. Jejich chování je naprosto hulvátské a zcela nesportovní a neobjektivní. Ten policista jim to říká zcela jasně ale něchtějí na to slyšet. Ještě že ten kluk na té motorce měl kameru, tam je to jednoznačně vidět, že to hoši na žiletkách těžce přepískli.

      0 0
    • RendyD  

      100%chyba závodníků. A za „sportovní“ chování bych jim dal distanc, hajzlům.

      0 0
      • zipoman  

        A jako bonus vězení, pokud do něj fakt kopali a jeden ho při tom držel na zemi tak je to hnus.

        0 0
        • Losi pastika  

          no nevim pani bikeri, taky samozrejme jezdim na kole, ale tady to byla hlavne chyba poradatelu…Bud to maj cely uzavrit, kdyz projizdi na komunikaci…ten motorkar jel ve svem pruhu a nemohl cekat, ze se v jeho pruhu objevi peleton!!!

          0 0
        • krokus  

          Tohle se fakt stalo, jo? Píše se o tom někde? To je hnus…

          0 0
          • zipoman  

            „Aby toho nebylo dost, někteří cyklisté a členové jejich doprovodu jej pak zraněného a ležícího na zemi fyzicky napadli. Jeden z členů doprovodu (dále zmíněný Jiří S.) například klečel motocyklistovi na krku, zatímco do něj ostatní kopali.“ Nevím co je skutečnost, ale v případě pochybností to postižený celkem lehce dokáže videem v celé délce.

            0 0
    • petrun  

      Cyklisti se občas chovají jak pacienti z Bohnic, proto jezdím zásadně sám. Co se týče motorkářů jsem velký optimista. Většina motorkářů aspiruje na Darwinovu cenu. Jak se zvyšuje výkon jejich strojů, přirozený výběr funguje stále lépe a lépe :-))

      0 0
      • JSt  

        jj. jednou si treba ten prirozeny vyber vybere tve dite, smete ho nejaky ten aspirant na darwinovu cenu a ty budes mit po optimismu ;-).

        0 0
      • bombbob  

        Nekdy ani jezdit sam nepomuze.

        Dneska si vklidu slapu z malyho kopecka po 4m siroky asfaltce mam tam kolem 40, najedou me vezme debil v elastakach na silnici. Nemuze si nechat odstup, mezi riditkama jsme meli max 20 cisel.

        O kus dal se cesta napojuje v ostrym uhlu na frekventovanou hlavni. Ja tam radsi zdycky skorem zastavim a poradne se podivam, protoze je tam pres stromy prd videt.

        On tam vlitnul v plny rychlosti, snad se ani nepodival. Auto co tam jelo muselo hodne brzdit a poslat to do protismeru kde nastesti nic nejelo, jinak by ho melo na kapote. Blbecek se ani neohlidne a dupe dal.

        Takze, kdyz se sejde takovejdlech koko.. cela tlupa tak se neni cemu divit, demence se nescita ale nasobi.

        Do auta sem si radsi zabudoval kameru abych mel alespon nejakej dukaz, kdyby me tam nekdo vlitnul.

        0 0
        • Ruprt2  

          a proč jsi neposlechl toho policajta na motorce co jel před ním?

          0 0
        • petrun  

          Chápu tvoje pocity, kvůli takovým pak lidi kývají hlavou jak oslové takovým pacientům jako Dfens:-((

          0 0
    • pepino  

      Mně stačil včera debil na silničce, co jede uprostřed pruhu a když jsme za nim (autem), tak najednou udělá puloblouk doleva až na středovou čáru a zpátky doprostřed pruhu. Páč něco papal, asi výživný gel.

      0 0
    • Mushroom23  

      aneb cyklisti se ukazali jako debilove…prej zabte ho. je bych zabil a jeste bych jim rozrezal ty jejich posrany kola

      0 0
      • Tommy_Lee  

        ty kola za to urcite nemohly..

        0 0
      • Ruprt2  

        představ si, že jedeš na švihu nebo na závodě a někdo to do tebe našije třeba tou motorkou.

        Co by jsi udělal? rozřezal by sis ty svoje ******** kola, nebo bys byl nasranej na motorku?

        0 0
        • Tommy_Lee  

          Napada me modelova situace:

          Clovek jde po chodniku a zakopne o rantl. No a ted se reakce deli na dve skupiny…

          Prvni: „Ja su ale k*kot, se nedivam pod nohy a ted sem si nabil hubu!“

          Druha: „Ktera p*ca sem ten pos*anej rantl dala tak, ze sem si kvuli nemu rozbil hubu?!“

          0 0
          • c0d3r  

            jj a kdyz se aplikuje tahle modelova situace na lidi v tehle diskusi tak se hned dozvime kdo jakej je :-D

            SUPER PRIKLAD !!!

            +100

            0 0
        • prvniodkonce  

          celý bych to restartoval

          0 0
    • BigKarel2  

      Dementíci…škoda že nejel autem, a nejel jak dobytek!…těm bych to snad i přál…

      0 0
      • Ruprt2  

        ty bys mu přál, aby si rozsekal auto?

        Prej je v tom nevinně, tak ti šibe či co?

        0 0
        • BigKarel2  

          Předpokládal bych, že bude mít Patrola s pořádným pevnostňákem…

          0 0
          • Ruprt2  

            neurazíš se, když ti popřeju, aby jsi zítra na kole za ty řeči chytl defekt na předek a poslalo tě to pod autobus?

            0 0
            •  
              Obsah tohoto příspěvku je blokován.
              0 0
            • BigKarel2  

              Mě je to fuk…klidně mi to přej…stejně tak jsou mi ukradený ty idioti, i ten motorkář…vlastně mi je to jedno všecho…dokuď se mě to nějak osobně netýká, tak mě to nezajímá…jen jsem chtěl říct, že tak jak jsem to viděl, tak za to může ta banda retardů, a né ten maník na motce…

              0 0
            • BigKarel2  

              Ach jo…já ti odpovídal takovym dlouhym příspěvkem, a on tu není!!! :( Ale pro tebe z něj bylo zajímací ve výsledku asi jen to, že mi to nevadí, že mě to přát můžeš…

              0 0
    • Mr.Infernal  

      Já bych to ukončil tím že idioty najdeš všude, na kolech i na motorkách, a ne že ne. Z osobních zkušeností za volantem i řidítky mám jasno na které idioty narážím častěji ale to je jedno.

      A v tomhle případě být na motorkářově místě tak se neudržím a začnu je mlátit dokud mě nepřemůžou, což by se stalo asi brzo. Chování toho tupého davu závodníků ve mě vaří krev, a to většinou cyklisty obhajuju, hlavně po tom co pořád slýchávám od tak skvělých a správných motorkářů jak je trapné když se potíme do kopců…

      0 0
      • Zlatka  

        Tak rozhodně nejenom na kolech a motorkách, jsou všude jako švábi (a ten tupý dav). Zkuste si jen představit situaci, kdyby ten motorkář tu kameru neměl..

        0 0
        • alinceb  

          To by byl v řiti – bez papírů, bez motorky, seřezanej, s žalobou na krku a ještě s celostátní ostudou díky našim objektivním médiím…prostě růžové vyhlídky;)

          0 0
          • krokus  

            Z brzdné dráhy by se přece dalo zjistit, že jel vpravo a že nejel rychle.

            0 0
            • madcat  

              Otázka je jestli by se tím vůbec někdo zabýval – zlej motorkář je přece tak vděčný téma…

              0 0
              • Ruprt2  

                nezabýval zabili by ho, stáhli z kůže pro výstrahu by ho tam pověsili.

                0 0
              • alinceb  

                asi tak…

                0 0
                • Ruprt2  

                  jak?

                  To si jako představujete, že by tam naběhla URNA? Borec na motorce by řekl, ale oni byli v mojem pruhu Bác pažbou do hlavy, srazil jsi je tak drž hubu.

                  0 0
                  • Tommy_Lee  

                    Mas motorku?? Mas! No tak vidis, ty za to muzes! Co se divis? Tady mas jednu pod zebra. Sup! A druhou! To je hodnej chlapec, uz ani moc neprotestuje.

                    emh… timto jako nenapadne odkazuji na toto jak vidno, zacina se nam to pekne obracet :-)) Dle predpovedi.

                    0 0
                  • alinceb  

                    Stačí šikovně napsaný článek v celostátním médiu, který odstartuje větší mediální masáž a nakloní veřejné mínění na jednu stranu, potom pár křivých výpovědí a zmanipulovaných důkazů a už to je…

                    V dnešní době mají media nepředstavitelnou moc…:(

                    0 0
                    • Ruprt2  

                      Policajt už po nehodě přesně věděl která bije. Máš to na tom videu.

                      Na média sere pes. Média si dělají co chtějí a lidi to moc dobře ví.

                      To, že se to lidem i líbí je věc druhá.

                      0 0
                      • alinceb  

                        Video sem si pouštěl jen v práci a bez zvuku, takže netuším, co tam policajt povídá, ale vím, že skrz média se dá leccos zmanipulovat. Vyzdvihnout některé události (např. Vítkov) nebo naopak některé potlačit (např. cikánama přizabitý kluk v Přerově), popř. překroutit…je to celkem smutné. Osobně bych některé plátky (Blesk apod.) úplně zakázal.

                        0 0
                      • Zlatka  

                        Média si dlouho dělají co chtějí, manipulují s lidmi jak se jim zachce a zrovna hodí. Fakta nepotřebují, ale rozmazat nějakou událost, aby byla co nejčtenější je pro ně vyšší výdělek. A to bohužel neví zrovna každý, jsou lidi, kteří to opravdu hltají a považují za fakta. Je jich procentuelně vyjádřeno až 50% populace. A to jim k obživě vesele stačí.. :))

                        0 0
                        • Ruprt2  

                          ó ani nevíš jak ti rozumím.

                          Ale to je tak na dalších 6 vláken. Nechme to třeba zase na pátek :-)

                          0 0
                          • Zlatka  

                            Už je středa.. :), čím tedy začnem ?

                            Třeba zokraje hned nejlépe jednotlivci, obecně manipulanty a manipulátory (např. i vlastníky médií), stádními vůdci, „osvícené autoritavní“ šéfy, naimregnované sprosté mluvky, kteří co vyřknou tak to platí ??

                            0 0
                            • Ruprt2  

                              to chce nové vlákno :-)

                              0 0
                              • Zlatka  

                                No problém je, že se to semka moc ani nehodí, neb to většinu ani nikoho zdejšího nezajímá. Jak říká odborník SAX něco o té mentalitě.. :D

                                Mohli bychom to pojmout jako osvícené vlákno plné oduševnělých výplodů na seznámení s tím jak to v tomto státě, ale i celém světě bezpečně chodí. :D

                                O tom jak peníze ničí charakter a jak lze penězi ovládat vše na co si obyčejný člověk jen vzpomene..

                                0 0
                                • Ruprt2  

                                  zrovna včera jsem měl zajímavou debatu.

                                  Není to jenom o penězích.

                                  Např jsou lidi co mají ve zdravotnictví dost odlišný přístup a možnosti. Je to o penězích, přestože je to paradoxně i nic nestojí.

                                  A pokud by jsi za jiný přístup např. pro své dítě zaplatila i 10× víc než je běžné, tak ti nebude vyhověno, bo by to nebylo sociální. A hlavně protože nespadáš do kategorie: „JSOU LIDI“

                                  Třeba i takhle jsi to myslela? :-)

                                  0 0
                                  • Zlatka  

                                    No.., ano i ne, plkat můžeme na toto téma o čemkoliv, ale abych se nakonec neocitli rozměrově podobnému šílenci http://www.dfens-cz.com

                                    Museli bychom určit jasné srozumitelné mantinely odkud-pokud-dotama, druhá věc je, že se tu najdou tací, co nepochopí souvislosti a budou marně hledat spojení s cyklistikou.. :(

                                    0 0
                                    • Ruprt2  
                                      1. necítím se být fanantikem ani anarchistou, takže s dfensem bych to

                                      nesrovnával.

                                      1. Nepodceňuj místní. Tím jak jsi to napsala, jako by jsi

                                      naznačovala, že jsi lepší ;-) Já vím, že jsi to tak nemyslela. Já jsem naopak to nejhorší co na BF je. Někde se to tu píše a co je psáno to je dáno.

                                      1. na cyklistiku můžeš teoreticky stočit cokoliv, a co nestočíš, tak tu

                                      furt máme blokování vláken

                                      1. lidi si zanadávají rádi :-)
                                      0 0
                    • Vegan  

                      Zrovna tu byt tim motorkarem tak bych sel do soudniho rizeni. Ponevads bych se citil osobne poskozen neni problem dohledat, kdo tu motorku ridil a pak je to jasne poskozeni dobreho jmena a pomluva… nemel by byt pak problem je dost zmacknout a pokud do nich nikdo nepojde tak to bude furt to same, kdyz ani do dnesniho dne clanek nestahly a ani se neomluvili.

                      0 0
                      • assassin  

                        pokud nejsou uvedena primo jmena atd.. tak je to bez sance, to uz se u nake podobne kauzy(nebo snad dokonce teto) resilo s pravnikem

                        0 0
                      • Ruprt2  

                        No tak se omluví.

                        vyjde o tom někde článek, bez reklam bez upozorňování.

                        A co jako?

                        0 0
    • toram  

      No to se zase cyklisti ukázali v „dobrym“ světle že…když jeli za provozu tak neměli co dělat v protisměru… ty policajti tam vepředu maj jen upozorňovat ne?

      0 0
      • Mr.Infernal  

        Však oni ukazovali, týpek na motorce zpomalil na chvilku i zastavil a nechal projet čelo peletonu, které bylo ukončeno zase jezdi na motorce, takže se podle mě docela logicky domníval že omezení skončilo a může pokračovat normálně v jízdě. O tom že za nimi jeli další cyklisti zcela ignorující pravidla provozu na silnicích, se hned nikde neřeklo, tam je vina jasná.

        A navíc ještě selhala pojistka v roli organizátorů kteří měli nejlépe mít jednu motorku před danou skupinou závodníků a nebo aspoň ten poslední motorkář jedoucí za první skupinou měl dále signalizovat, ani jedno se nestalo, a i kdyby tak by si za to mohli žiletkáři sami Přece nikdo nemůže čekat že když vjede do zatáčky v protisměru za jakéhokoliv i omezeného provozu, že tam nic nebude.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.