Tak tohodle autora článku bych na kole na silnici potkat nechtěl

31 nepřečtených
    •  

      tak ještě jednou www.dfens-cz.com/view.php?…

      0 0
      • MaPa  

        Se mi normálně udělalo špatně. Že jsou některý lidi hovada to vím, ale tohle je prostě nechutný.

        0 0
    • chupas  

      co nadelas. sou ruzny lidi.

      0 0
      • chupas  

        moc pekne je tahle „story“ zazdena myslenkou s mnoztvim zeleza z citem pro prednost. cituji „… že se má jezdit hlavou a ne striktně podle předpisů, protože když na věc dojde, tak má mít přednost ten, na jehož straně je více železa, jelikož bude mít doslova drtivou převahu“.

        z toho jasne plyne ponauceni, ze az pojedu do prace oblibenou Tatrou, varianta domichavac betonu, tak se o prednosti nemusime bavit :), budu mit 20tun, kdo ma vic?

        krasnej zivotni postoj.

        1 0
        • minikin  

          A ze to s tym zelezom napise niekto, kto sa po cestach pohybuje na motorke … Alebo to je iny honzazzr? Pochybujem …

          0 0
        • Tommik232  

          Automíchač 7 m3 na Tatře 815 má maximální povolenou hmotnost 25.000 kg, v praxi často kolem 30.000 kg. Tvoje výhoda se zvyšuje ;-)))))

          0 0
        • ptak1000  

          Mýval jsem víc. Buldozer Stalowa Wola 40tun. S tím se ale nesmí na silnici:o(

          1 0
          • Honza729  

            Mýval je dobrej......ale Koala lepsi.

            Jsme tu, koukam, vsichni docela lingvisti, ne ? :-)))

            1 0
    • rasto  

      tento web se zde, na b-f uz probiral casteji. co me mrazi je fakt, ze temito clanky davaji pisatele na d-fense navody nekterym prostoduchejsim obcanum (nic proti nim) k urcitemu chovani vuci nam.

      1 0
    • coffield  

      Nojo. Někdo holt vystuduje NEhumanitní obor a má hned pocit, že jedině on umí to plkání humanistů řádně rozetnout svým nezkaženým selským rozumem, protože se drží při zemi a vždycky všechno odedře…

      D-Fense je fajn číst jako extrémní názor a zasmát se nad formulacemi – což autoři asi také chtějí. Někteří z nich hloupí nejsou, jejich myšlenky v jádru taky ne, jen jsou podány hodně černobíle. A chyba je, že plno lidí to bere smrtelně vážne.

      Kdybych si ale měl vybrat jestli D-Fense zrušit nebo ne, řekl bych ne. Čtu to rád. Rád se bavím, i když nelze úplně souhlasit…

      0 0
      • Michal.J  

        Já to nemůžu číst, vždycky se u toho strašně nase…naštvu.

        1 0
        • coffield  

          Tenhle článek je ale opravdu hroznej… chce to číst spíše ty psané pod nickem D-FENS.

          0 0
      • chodec  

        nechci nikomu brát iluze ani hochům z D-F křivdit, ale z původně relativně trefných glos záměrně podávaných v ČB „aby to tak říkajíc vyniklo“, se IMHO časem stala platforma, kde autoři předvádí slovní masturbaci ve schopnosti užívat jejich vlastní newspeak anebo v horším případě ventilují vlastní bolístky a někdy mindráky a předhánějí se při tom, kdo předvede víc „nasranosti“, která je už trochu nudným lightmotivem těch stránek.

        1 0
    • Smazaný účet  

      ubohý. btw měl jsem pocit, že auto z místa nehody ujelo?

      0 0
    • Smazaný účet  

      clovek ani nemusi cist, staci kouknout na jmeno serveru

      0 0
    • Martin  

      no jo, honza zzr, superman na motorce, kterýmu v dětství někdo z cyklistů nachcal na pískoviště. každopádně tyhle články, ze kterých nenávist jenom kape, dávají spoustě lidí pocit, že musí vzít právo do svých rukou a cyklisty z cest vymýtit… což je samozřejmě špatně. jenže dfens je soukromý server a může si publikovat co chce. nám nezbývá než se na cestách chovat solidně a nedávat dementům za volantem příležitost k hovadskému chování. tím ale samozřejmě nemyslím, že budem jezdit kanálama, frustráti za volantem nás nesmí vyhnat z cest…

      1 0
      • cova  

        Jen bych rád věděl, jaký je rozdíl mezi dementem za volatnem a dementem na kole… Tahle zobecňující glorifikace cyklistů k ničemu nevede – spousta mamrdů je v obou táborech v množství nikoliv nepatrném.

        0 0
        • Martin  

          právě proto píšu, že bychom se měli chovat tak, abychom nezavdávali příčinu… bohužel spousta mamrdů na kolech opravdu jezdí na červenou a jako dobytek

          1 0
          • MaPa  

            Ano, ale (zatím) neznám web kde by psali něco o autofašistech

            1 0
    • hribik A1  

      DODATOK K PRAVIDLÁM CESTNEJ PREMÁVKY č. 411b/2007 Zb. ZO DŇA 25. 11. 2007

      Týmto dodatkom sa upravujú doteraz platné pravidlá cestnej premávky o tieto nové pravidlá:

      1. Camión má prednosť
      2. Camión má vždy prednosť
      3. V prípade, že camión prednosť nemá, riadime sa bodmi č. 1 a 2
      4. Výnimkou z bodov 1 a 2 je prípad, kedy po ceste, ktorej by sme ináč dávali prednosť keby sme nesedeli v camióne, ide väčší camión
      5. Je prejavom zdvorilosti, ak camión, vychádzajúci z vedlajšej na evidentnú hlavnú cestu prenechá ostatným vozidlám po nej sa pohybujúcim (osobné auto, motorka) prednosť

      c v krúžku – hríbik A1, Honza ZZR

      gulaté razítko

      čiara pre určenie toho, čo je to camión, osobné auto, motorka používame STN

      1 0
    • Karlos009  

      Nevím co některé na tom článku tak rozčílilo. Nepřekypuje teda zrovna něhou, ani politickou korektností, ale v zásadě má pravdu. Tady se razí nějaká presumpce viny a nedotknutelnost cyklistů. Vyšetřování ještě nebylo ukončeno, ale ten řidič už je lump, jenom proto, že jel ve Škodě RS a dovolil si srazit cyklistu. To je asi jako když jakýsi vyžraný chytrák obviňoval z agresivity kolaře jezdící na RM Adrenaline. On to řidič té oktávky asi nemá také snadné, žít s tím, že někoho zabil, ať už to zavinil nebo ne, nebude žádný med a navíc na něj hází v médiích špínu skupiny jako AutoMat a pod., které si na takových případech rádi přihřejí polívčičku. A s tím, že přednost má nakonec vždycky ten kdo má větší auto, nevím jak vy, ale já když už musím s kolem na silnici, tak podle toho jezdím.

      0 1
      • hribik A1  

        je to tak. v istych veciach tam pravdu ma, a v podstate aj s tou myslienkou s tym vacsim autom, len ta sa nesmie brat zase tak ako som to napisal v tej ironii vyssie :)

        0 0
      • Blabas  

        Věc té nehody je nyní věcí pozůstalých, řidiče a jeho snad zkroušené duše a hlavně policie. Hrozná je agresivita s jakou se někdo umí postavit proti určité skupině obecně. a to platí pro obě strany. a radikální řešení? To už tu myslim párkrát bylo a vždycky to byl *******.

        0 0
    • Blabas  

      Tak setkat s tímhle člověkem se nechci ani jinde. Jeho slovník napovídá, že je velmi! humanitně nevzdělaný. Hurá zpět do školy a znovu probrat výrazy jako fašismus a pod. Je mi z něho opravdu ouzko. Nejsem z Prahy ale tam odkud jsem, motorkáři ani tuningáři předpisy nedodržují. I děda s čapkou v užovce je ale rizikem. Jsem taky řidič ale to neznamená, že jsem hovado. Jsem cyklista ale to neznamená, že jsem hovado. On omezený hovado je a to i kdyby do smrti jezdil jen metrem. Občas mě někdo vytláčí a jasně ohrožuje autem a myslí si asi něco ve znění předpisů. No nazdar, už vim co je to za lidi.Jezdit s citem se dá i s dodržením předpisů, policajti milujou argumentaci nepřizpůsobení jízdy podmínkám.A to k tomu citu. Nestačí mít cit pro to kdo je asi těžší.Určitej rozdíl ( nepatrnej ) mezi přejetou žábou a přejetym cyklistou tu přeci jen je. No nic… Taky na kole jezdim podle citu a nedodržuju striktně předpisy a to hlavně když jsem na hlavní nespolíhám na hlavní apod. Jinak bych byl už mockrát tou žábou.Takhle agresivního anticyklistu jsem naštěstí ještě nepotkal. Co takhle úplně zakázat cyklistiku, to by bylo OK?

      0 0
    • KRAJIC  

      No já nevím hoši. Na kole jezdím od jara do podzimu, slouží mi i jako dopravní prostředek do práce a k článku toho týpka témeř nemám výhrady. Trošku emotivně to zabarvil a to je tak jediné co mu lze vytknout. Pokud jsem na kole tak přednost dle tonáže vozidla ctím odjakživa a vždy budu. Je ti to potom ***** platné, že jsi v právu, když si už v životě nezajezdíš – a to zdaleka nemusíš umřít – stačí pouze nějak fajnšmekrovsky zlomená noha. Je bohužel smutnou pravdou, že v každém hromadném seskupení lidí se statisticky vyskytuje víc chujů než normálních lidí.

      0 0
      • chodec  

        Každej kdo není úplnej magor má respekt před hrubou silou – (když ne tak se přirozenej výběr posrtará o to, aby dlouho nekazil genofond). To ale neznamená, že budu milovat hovádko, co se hrubou silou ohání ;-)

        1 0
      • multib  

        vůbec nepochybuji, že jsi HonzaZZR. J.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.