• Sateza

    Ahoj všem, vůbec netuším, zdali mi zde někdo poradí, ale přesto to zkusím. Od loňska mám na boty Dynafit Radical Pro. I když jsem je nechal už asi 4× vybrousit, prostě v nich absolutně nevydržím. Mám za svůj život oba kotníky (každý) asi 3× vyvrtnutý, z toho jednou u pravé nohy fakt festovně. Díky tomu mám kotníky jako bambule a zrovna pravý je do šířky opravdu velký.

    Proto bych měl dva dotazy.

    První spíše už jen ze zajímavosti, protože si myslím, že mi to stejně nepomůže. Existují nějaké boty, které jsou fakt dost široké v oblasti kotníku? Má někdo podobný problém nebo se s tím setkal a poradil ještě boty, ve kterých bych vydžel pár hodin a ne jako nyní, kdy po hodině už je to neskutečné peklo!?

    A druhý dotaz: Hledám a hledám na netu info k Splitboradům (půlený snowborad pro skialpový účel). Těchto info moc není. Na snowboradu jsem sice nikdy nejezdil, ale určitě bych to zvládnul. Nechci kupovat snowborad a pak až splitboard. Může mi někdo poradit, jakým směrem se v tomhle vydat? Jaká značka spiltboardu je vhodná? Mám 192cm a 100kg. Sportuji celý život, 23let závodně hokej, kolo, běh, posledních 8 let běh po horách, hlavně ultratraily. Nechci samozřejmě za to dávat majlant a na inzertních serverech jsem žádné splitboardy nenašel.

    Díky všem za věcný a slušný názor!

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.