Rock Shox Tora SL Coil - jak servisovat?

4 nepřečtené
  • Tommy_O2

    Zdravim Vas, mam na bajku vidlu RS Tora SL Coil, teda pruzina – olej. Chcem sa spytat, ako je vhodne ju servisovat. Mam najazdenych 2500 km a bike ma 11 mesiacov, zatial len cistim a mazem pravidelne nohy silikonovym olejom. Stale chodi ako nova.

    V obchode mi povedali, ze kazdy rok je vhodny kompletny servis- t.z. vymena oleja atd. Chcem sa spytat, ci toto staci robit skutocne len kazdy rok (t.j. u mna asi 3000 najazdenych km), alebo castejsie, teda po urcitom pocte najazdenych hodin.

    Ako servisujete vy?

    Dakujem za odpovede.

    0 0
    • Nimrod  

      staré pružinové maruny jsem rozebíral jednou za rok, rock shox mag 21 budu mít teď rok a asi se na ni vyprdnu. táta má manitou mars comp coil a to rozebírám tak jednou za dva tři roky, ale ten má ještě mazání vazelínou a uzavřenou patronu…

      jinak řečeno bych toru rozebíral jednou za rok. jen kdybys nějak moc jezdil v bahně, tak možná častěji, ale stejně bych se na to vybod, pokud by nezadrhávala, nebo tak něco…

      0 0
    • Smazaný účet  

      Pokud nejezdis ve srackach, mazes a cistis jak popisujes, tak jednou za rok je az bohate. Pri beznem servisu budes akorat cistit vnitrek od bodrelu-on se tam dycky nejaky dostane, ale vetsinou zustane v molitankach pod stirakama. Druha cast servisu je vytrit spodni nohy od stareho oleje a dat tam novy mazaci olej-par ml treba motorove 15W40.

      Tlumic pokud funguje, doporucuju nerozebirat;)

      0 0
    • xshreck  

      http://www.bike-forum.cz/…racovat.html#…

      když budeš rozebírat, tady je taky něco :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.