• Mark-H14

    Nejezdí a nebo nezkoušel někdo z Vás plášť Renengade S-works v rozměru 29×1,8 ? Zajímala by mě jeho skutečná šířka a hmotnost.

    Děkuji mnohokrát.

    PS: v historii ani jinde jsem to bohužel nenašel

    0 0
    • george68  

      ten rozmer je urcite 29×1.9 mam ho na kole zadek i predek rychly na asvaltu i v terenu za sucha za mokra a v bahne jsem ho jeste nejel,ale co jsem slysel tak ani tam nema problem, nejsem doma az budu tak ti ho klidne pomerim ale je to dost uzofka navazil jsem u obou rovnych 500g

      0 0
    • Vilém  

      Tak to jsem zvedav co z toho vytvoris:) Pulku kola vymenis, narves do toho hafo prachu, kvuli tomu aby bylo co nejlehci a nakonec to udelas do terenu skoro nepouzitelne pouzitim 1,8" ziletek.

      0 0
      • Mark-H14  

        Půlku kola vyměním? Narvu do toho hafo prachů? O čem to mluvíš? Na kole jsem ještě nevyměnil ani ventilek.

        Zatím přemýšlím – snad – o výměně zapletených kol, ale stejně nejsem rozhodnutý za jaké. (buďto Hnojova nabídka a nebo ještě jedna obě na Crestech)

        Renengade S-works 29×1.8 mě zaujaly a jen zjišťuji jak jsou ve skutečnosti široké, protože jsem to nikde nenašel. V rozměru 1.95 mají 53mm což není málo a pokud bych měl dvoje kola, proč nemít jedny na užších pláštích na asfaltové ježdění, třeba do práce 23,5 tam a 23,5 zpět?

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.