Problém s rámem Focus Raven 2011

4 nepřečtené
  • MTBluki

    zdar, má někdo problém s uchycením kola u karbonového HTčka od Focuse? V tahu do kopce se mi povolí upnutí zadního kola a drhne o zadní stavbu a někdy se úplně otevře upínak. KDyž sundám zadní kolo je vidět kousek uštípnutého karbonu v drážce pro zadní kolo. Setkal se někdo s něčím podobným?

    0 0
    • jonti  

      Jaké tam máš rychloupínáky? Nejspíš se to stane, když nedrží dobře nebo se opírají o rám jen malou plochou. Nebo když jsou až moc dotažené. Jaké jsou ty od RM5 nevím.

      0 0
      • MTBluki  

        No právě se to stalo poprvé s originálními koly, což byly Rodi 540 i ten upínak byl originál a ohnul se a tak jsem měnil rovnou celé kola

        0 0
    • ProtoolsTDM  

      Mám tenhle rám (2010 – stejný, jen jiný design) s koly RM1 a nic podobného se mi nestává. Totéž dalším dvěma lidem, co tenhle rám má.

      Další kámoš má přesně ten, co máš v profilu a tyhle problémy co píšeš měl. Potíž vyřešila záměna upínáků za obyčejné z Deore náb. Jesli máš na RM5 upínáky s takovou tou kolébkovou podložkou, může to být ten problém. RM5-tky měly oba typy upínáků jak bez, tak s podložkou pod upínákem.

      Na chybu rámu to nevidím.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.