• Vilém

    Znamej mi prines tlumic Fox Van R s vytahovaci pistnici. Jelikoz je nemajetny student, tak to napred dal me, zda bych na to nekouk, jestli to neni nejaka doma opravitelna vec.

    Po demontazi jsem zjistil, ze se uvolnil sroub drzici pist na pistnici. Zpusobila to, pravdepodobne, absence „loctitu“ na sroubu, v kombinaci s pruzinou utazenou vic, nez je zdravo.

    Muj problem je ted ten, ze si nejsem jistej v jakem poradi byly poskladany planzety na pistu. Vim ktere byly zespoda, ktere byly shora, ale poradi, predevsim tech hornich, se mohlo prehazet.

    Proto bych se rad zeptal, zda nekdo nemate nejaky servisni manual, rez, pripade osobni zkusenost se servisem tohoto tlumice.

    Na zaver mam jeste dva problemy. Jelikoz nemam tento tlumic v dosahu, abych si jej moh okouknout, tak si nejsem jistej, zda z druhe strany diry, v niz chodi serizovani zpetneho utlumu, nema byt nejaky cervik nebo neco podobneho. Je to videt na jedne z fotek, je tam proste jen odkryty zavit.

    Posledni dotaz se tyka zpetne montaze tlumice a pripadneho natlakovani expanzky. Jak na to? Co je pod plastovou krytkou, v miste kde byva ventilek u tlakovatelnych tlumicu?

    P.S. Na fotkach jsou planzety poskladany, tak jak jsem je nasel v tlumici.

    0 0
    • baboon  

      Podle mého názoru jsi z toho teď udělal fox s compression tune na max..:) Takže teď bude třeba největší síly na „proražení“ těch planžet při stlačení tlumiče..:) Myslím,že by stálo za to to vyzkoušet a pak vybrat nejlepší kombinaci..:) Podle mě dáš li mezi nespodnější planžetku a ten zbytek tu malou podložku,bude tlumič citlivější,ale bude víc houpat..Teď jak to je tak bude necitlivej,ale houpat nebude.:)

      0 0
      • Vilém  

        mas pravdu, Ted jsem k tomu na chvili sedl a na planzetach je videt v jakem byly cca poradi. Schvalne jsem to nafotil a pak sem hodim. Jinak ostatnim diky za tipy.

        0 0
      • Vilém  

        Tak jsem nad tim asi hodinu sedel a vysla z toho sestava na fotce. Podle toho jak byly otisky na planzetach, jsem to poskladal. Jeste pridam foto vsech planzet a podlozek kompresni strany:)

        Ted uz jen neco vymyslet s tou expanzkou.

        0 0
    • Tidli  

      co sa tyka naplnenia a odvzdusnenia tak sa mozes inspirovat tymto:

      http://forums.mtbr.com/showthread.php…

      0 0
    • Smazaný účet  

      Tlakovani by mohlo byt problem, tyhle tlumice byly tlakovany dusikem a mi neznamy tlak. Nekde jsem ale slysel, ze Franta Mrazek s tlakovanim nejak experimentuje, tak ten by mohl vedet.

      0 0
      • bedla  

        ahoj,chtel jsem se zeptat jak se to vyresilo stim tlakováním,dik.

        0 0
        • zdenous  

          Ahoj, taky by me zajimalo, jak je to s tim tlakovanim. Mam fox van 4 a pri pruzeni to zacalo vydavat dost zvlastni zvuky. Jakoby mi vevnitr prskala voda, tak se tomu chci podivat na zoubek. Setkal se s tím někdo?

          0 0
          • zdenous  

            *mám fox van R.. zdá se mi to, nebo si fakt nemůžu opravit svůj přispěvěk..

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.