• carrbon

    Chtěl bych se zeptat jestli někdo má zkušenosti se servisem vidlice fox, popřípadě cena servisu. A jestli nevíte kam jí dát na servis (české budějovice). Předem děkuji

    0 0
    • Mimilda666  

      Prodoli ve Veselí nad Lužnicí

      http://www.prodoli.cz/…

      0 0
    • kopejda  

      Nechci zakládat nové vlákno tak to napíšu sem. Dnes jsem dělal servis vidlice a mám podezření že mi uchází vzduchová patrona. Zajímalo by mne jestli je to možné ve scénáři takovém že část vzduchu z patrony ujde do prostoru spodní nohy, tam zůstane a vytvoří protitlak vudči vzduchové patroně. Když jsem spodní nohy sundával, po odšroubovani spodních matek a následném odrážení spodních noh, z nohy se vzduchovou patronou unikal vzduch který by tam dle mě asi být neměl. Vidlice ale nijak výrazně neuchází, skoro vůbec. Další indicií by taky mohlo bejt že podle váhy bych měl mít nafoukano 70 a reálně tam musím nacpat 95 aby vidlice nebyla měkká. Vidlice Fox 32 DRCV 2013

      0 0
      • novas752  

        Jak moc to ztrácí tlak?

        Můžeš zkusit vsunout špičku plastové zdrhovací pásky mezi nohu a očištěné gufero asi 1cm hluboko. Pokud to zasyčí tak tam tlak byl. Ale ten tam může vzniknout provozem i bez netěsnosti vzuchové nohy. Takže to jednou zkusit a pak za pár dní znovu. Taky pro jistotu dotáhni vložku ventilku ve víčku.

        V praxi řešíš jedno blbý těsnění na pístu za pár korun.

        0 0
        • kopejda  

          Zkusil jsem cos mi poradit a trochu vzduchu uniklo. Mohlo to být ale jak říkáš provozem, včera po servise jsem kolo projížděl tak uvidím. Vlozku ventilku jsem měl venku z zdála se OK.

          Těsnění bych vyměnil kdybych věděl kde ho sehnat. Všude jsem našel jen gufera na základní servis a dál jsem trochu ztracenej.

          Máš nějaký tip kde koupit těsnění?

          0 0
          • Breakpain  

            Jak je vidle stara a kdy naposledy jsi delal komplet servis?

            Jestli se Ti nevyplati udelat komplet vymenu vsech tesneni, viz „velky servis“…

            0 0
            • kopejda  

              2013. Co vím tak komplet servis nikdy. Já jednou za sezonu vyměním olej v nohách, gufera a olej v patroně. Velkej bych zvládl asi taky. Kde borci kupujete materiál do vidlic jako jsou okrouzky?

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.