• NeugeCZ

    Zdravim

    Tak, už je delší dobu teplejší počasí, dnes dokonce svítí občas i sluníčko a sníh začíná pomalu tát. Nadchází nám začátek sezóny. Ale nekteré zpávy uvádí, že do konce února by se mělo zase ochladit, naproti tomu jiné zas říkají, že se bude nadále oteplovat, no, sem z toho jelen. Rád bych se zeptal, jak to s počasím vidíte vy, a jak by mohly první týden v březnu vypadat takové ty lesní cyklostezky, např. okolo Brněnské přehrady atd, nemám moc zkušenosti a zajimalo by mě, jestli mám očekávat bahno nebo jestli je šance, ze už to bude víceměně suché, víte co myslím :) Nejaká taková volná diskuze, jak by to následujících 14 dní mohlo vypadat…

    0 0
    • vlasof  

      myslíš že BF je plný klimatologů a meteorologů? ;) buďto budou padat trakaře a hovna s hákama a zustanem doma nebo bude svítit sluníčko a v tom případě vyrazíme na bike.

      a lesní cyklostezky rozhodně nebudou „suchý“ dřív než to všechno roztaje a uschne a to bude rozhdně eště nějakou chvilku trvat.

      … namontujte blatníky:)

      0 0
    • maajkee  

      ty voe téma počasí to je ta největší nouze při nepovedeným rande :)

      Každopádně bahno v lese bude tak do května po týhle zimě.

      0 0
    • Honza729  

      Tak ti tak volně můžu říct, že budeš zasranej jak jetel. Víš co myslim :)

      0 0
    • kolombo  

      V Liberci hustě sněží.

      Takže tady to s tou sezónou tak horké nebude :-)

      0 0
    • StuntJ  

      Okolo Brna jsou stále samé srčky, led, rozbředlý sníh, rozryté cesty, bahno, prostě hnus, … A kde je holý chodník, tak tam jsou buď louže, anebo nánosy ostrého štěrku, či důchodci.

      0 0
      • frederick  

        Dneska jsem objel skoro celý Brno a je to sračka vedle sračky…a cyklostezky jsou nejhorší. To si pak doma můžeš udělat z písku hrad, jak ses zasranej…letos to vidim taky na blate minimalne do konce dubna.

        0 0
      • frederick  

        No s těma důchodcama máš pravdu…už jsem dneska tekl…je jich jak mravenců. A neuhnou a neuhnou…

        0 0
        • StuntJ  

          Jo to mě štve nejvíce, sice chápu že pro ně může být problém uhnout kolu a uděla dva tři kroky stranou, ale pro mě je nemožné zatočit ve sněhu s kolem, já jsem rád že jedu rovně :(. A pokud trošku vyboším, tak kolo je dost neovladatelný a mám vcelku honičku to ustát. Jediné, za co bych byl rád, aby se nechvali jako angličani a taky tak neuhýbali ..

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.