• angelstorm

    Lidičky potřebuju radu…:-)Nikde nemužu najít na jaký povrch sou nejlepší pláště SCOTT OXYD se kterými se většinou kola Scott prodávají. Nevíte někdo či sou do bahna nebo spíš na sucho…nebo tak nějak?díkyyyy:-))

    0 0
    • minikin  

      www.scottusa.com/…39/1219/oxyd

      Podla mna, skor do sucha. MANX znesie viac blata, aj ked to nie je priamo „MUD tyre“. (moj osobny dojem – ale oxyd som vzadu este nemal…) V popise pre oxyd pisu: „good mud release“. Ako som ich videl, prvy dojem bol, ze manx maju hlbsi dezen ako oxyd.

      Odbornici povedia viac (na zjednodusenie pridavam linky na scott plaste)

      www.scottusa.com/…39/1219/manx

      0 0
    • Ladap  

      Oxydy jsou takový univerzály, který na suchu a asfaltu moc nejedou a na blátě docela kloužou. Nepodrží ani na hraně, prostě nic moc. Nejsou ani nějak zvlášť lehký ani pohodlný, nový docela házej bláto. Prostě Oxydy nebrat.

      0 0
      • fífa07  

        ale prdlajs

        0 0
        • Ladap  

          O.K. jsou lehký

          0 0
          • Ladap  

            V drátu 620g, takže nejsou lehký. Teď mám do bahna jeden vzadu a tam není špatnej. Má docela záběr, jen na hraně nepodrží. Vepředu to jistí bulldog.

            0 0
    • Fender  

      Zdar.Měl jsem je na Scottu.Z předku jsem ho dal hned pryč,vzorek dost odhazuje štěrk a na spodní rámovou trubku, to je jak krupobití.Vzadu docela v pohodě.Slušný záběr.Jel jsem ne něm pár závodů na blátě a podržel.Váha je taky dobrá – 455g.Na asfaltu i při max. nahuštění to nebylo ono,i když jsou relativně lehký.Porovnával jsem s Pythonem,který jinak jezdím a ty teda odvalují lépe.Využítí vidím opravdu jen na zadní kolo.

      0 0
      • saab  

        taky jsem z oxydů nebyl moudrej.. Vyzkoušel jsem takový lehčí XC (chvíli po silnici, pak lesní cesta, nakonec štěrk) a na silnici nic extra, na tom štěrku to nedrželo ideálně, až jsem měl trochu strach, páč jsem nejel úplně pomalu :-)

        Jojo, zlatý Racing Ralphy.. :-)))

        0 0
    • Tleskač  

      Je to takovej univerzál, váha docela dobrá. Ale docela dost defektů, tedy alespoň u mne.

      0 0
    • Lucke  

      hobitku:)a kdyz si vezmes katalog scott..tak na konci uvidis jaka je pravda:).. spise do sucheho terenu..nebo jemne do vlhkeho..zadne bahno rad nema:)..mam ho ted vypredu..a vzdau mam pythona..oba v kevlaru..a na silnici jede super..nstezuji si ani ve snehu..:)..je to takova zlata stredni cesta:).. a sandri?..procpak se ptas?..ces je kupit znova?.)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.