pedály Ritchey WCS paradigm vs. X-PEDO Al/Titan

7 nepřečtených
  • marekvnoucek

    Marně jsem hledal vlákna o těchto pedálech. Má někdo zkušenosti, popř. doporučení a námitky na výše zmíněné varianty?

    Díky za názory!

    0 0
    • Shooter1  

      Mám Paradigm, i když jen PRO verzi. Oproti PD-M540 lehčí, hezčí, menší … Dal jsem je na bike a po pár týdnech se pokorně vrátil k Shimanu. Blbě se nacvakávají (jsou při pohledu z boku jakoby čtvercové), zablácené ještě hůř. Během těch pár týdnů jsem dvakrát vytrhnul tretru při silovém záběru (se Shimanem nikdy) a jen taktak si nerozbil … ústa. Když jsem je fest dotáhnul, tak zas nešly na- ani vy-cvakávat už skoro vůbec. Ale jelikož mám jen jedny tretry, našel jsem pro ně uplatnění na silničce, kde ty nevýhody prakticky odpadají.

      0 0
      • marekvnoucek  

        Super, diky za postřeh! To je přesně to, co od pedálů teto cenové kategorie neočekávám.. Čili se asi priklonim k X-PEDO – našel jsem nějaké recenze a ohlasy na MTBR fóru, tak uvidím… Leda by někdo ještě napsal…

        0 0
        • pee.tr  

          Ahoj, máte někdo konkrétní zkušenosti s X-pedo s titanovou osou? Případně jiné obdobné? Snesou dobře třeba i případné pády? Dosud mám Sh520, který se po pádu jen trochu „ofrézujou“ od podklad, ale snesou asi téměř všechno. U obdobných, ještě o něco dražších, od BBB uvádí výrobnce omezení na 85kg jezdce. Mám cca 74kg. U X-pedo jsem takové omezení nenašel. Pořizuju je na nové kolo, přičemž bych rád se stejnými tretrami jezdil jan na nich tak na jiném kole s Sh520. Díky předem za postřehy.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.