• michalscupak

    Zdar lidi, Chtěl jsem se vás zeptat hlavně lidí z Ostravi nebo okolí směrem na Opavu. Jezdím hodně takže není problém z délkou trasy, ale taky jezdím semtam kratší, takže bych se vás chtěl zeptat na tipy na vyjížďku v této lokalitě http://www.mapy.cz/…

    Dík moc všem !

    0 0
    • michalscupak  

      Jo ještě dodávám nejezdím moc po silnicích spíše polní cesty atd… dík

      0 0
      • hctr  

        a odkud z Ovy jsi?

        0 0
      • michalscupak  

        ja z Vřesiny … ae jak sem poslal mapu tak v tom okoli a trochu i dále … bych chtěl ty vyjížďky

        0 0
        • michalscupak  

          (ty odkad) ?

          0 0
        • Rychlej turista  

          Tam to přece máš úplně v pohodě. Můžeš to vzít přes Mexiko, pořád pryč až k Hradci a kdekoliv vždy po pár km máš možnost uhnout na sever na Prajzkou. Nebo můžeš jezdit od pevnosti k pevnosti. Na asfalt přitom prakticky vůbec nemusíš, silnici vždycky jen přejedeš a zorientuješ se tak, kde zrovna jsi.

          0 0
          • michalscupak  

            no to já vím ale chtěl jsem se zeptat na vámi vytipované trasy a hlavně podle vás nej .. :) .. jo a ještě které pevnosti myslíš … dík

            0 0
            • Rychlej turista  

              Tož takové ty velké, betonové :-) Hlavně na Prajzké, ale něco je i mimo ni. A trasu si přece uděláš podle toho, jak jedeš, ne? Tam se ti nikde nestane, že zajedeš do hlubokého lesa a zabloudíš :-D

              0 0
              • michalscupak  

                to ne ale prostě bych htěl vědět nějaké už zajeté trasy, ktere jezdite jentak 4fun vy .. :)

                0 0
              • tom xtr  

                V téhle oblasti jsou docela hezké terény. Vedou tam co vím minimálně 3 maratony – Škoda Bike, Okolo Ostravy(start je ve Vřesině), Odřivousův pohár z Bílovce, takže na jejich stránkách si zkus najít mapky.

                Jinak většina turistických značek v té oblasti je sjízdná + cyklotrasy, např. směr na Čavisov po modré dolu na Zátiší a dále směr Budišovice a Suché Lazce. Není problém se dostat hezkým terénem až k Jakubčovicím a okruhem zpět třeba po zelené přes údolí Setiny /Panský mlýn/. Případně se dá z Vřesiny dolů na Zbyslavice – Bítov – Bílovec. Je toho tam dost.

                Sakra – blbě zařazeno,. Už to tak nechám :)

                0 0
    • Azmir  

      Jeď třeba klasicky přes loděnici kolem štěrkovny a do Dolního Benešova a pak zpět nebo za Benešovem odbočit směr Bolatice a Bohuslavice nebo můžeš jet ještě dál směr na Opavu popřípadě do Strahovic a kdybys chtěl ještě dál tak do Polska.

      Pak můžeš do Hlučína a do Markvartovice a dojed až do Šilheřovic a zpátky nebo dál. Dále můžeš přes Svinov, Petřkovici a Lhotku se dostat do Bohumína a pak do Polska nebo zpět.

      Kdybys měl zájem jezdíme s kámošem žádné chrtí vyjíždky Já jsem z Poruby on z Hošťálkovic. Je nám 18 a 17 takže kdyby byl zájem napiš do tohohle vlákna a domluvíme se :)

      0 0
      • cert  

        No na prajské se jezdí taky dobře, ale více se mi líbí Nízký Jeseník. Je správně zalesněný. Jakmile vyjedeš z Vřesiny do prvního většího kopce tak se dostaneš na takovou náhorní plošinu z které je dobrý výhled na ovu, beskydy a někdy i jeseníky.

        Těch cestiček je tam hafo, jak už tady psali.

        Dobrá zkratka je třeba po modré z Pusté Polomi na Zátiší.

        Také v lesích kolem Skřípova nebo Raduně se dá pojezdit až se jeden ztratí…

        0 0
      • michalscupak  

        jo mi je 15 ale klidně bych někam zajel …

        jestli tak mi napiš mail na michalscupak@email.cz

        a pošlu ti třeba icq nebo skype … :)

        0 0
    • Majkrosoft  

      od toho bodu co jsi naznačil na mapě v okruhu klimkovice bílovec, hradec, mokre lazce, dolni horni lhota, super poježdění nemůžeš se ztratit, pro začátek nejlepší si koupit mapu, vyjet na klimky k sanatoriu a od tam uz se dostaneš všude :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.