• Mictian

    tak kolo konecne dorazilo ana me se pomalu vali otazky, co vymenit,co nechat, co je to tam vubec za kola, nebot Mavic UST 24L se lp. 2002 davaly na nejlepsi kola, takze asi spatny nejsou. Dale jestli ta lefty Dlr je srovnatelna s lefty max?? Chtel bych uvazovat o takovych setech, jako treba Easton Monkey riditka + sedlovka, nebo taky od FSA K-Force. Nejde az zas tak o cenu, radsi budu vic makat a poridim postupne naslaply komponenty, nez abych kupoval nejaky kramy. Pak taky co je to tam za kliky a jak byste je zhodnotili a jeste jestli se vyplati prehodit presmykac na XTR, popr i packy na XT nebo XTR a co to s sebou nese. Dela se nejakej predstavec vysokych kvalit,krom primo od headshocku? A je tlumic RP3 vyrazne lepsi nez RL? Popr. da se do toho nastavce namontovat i RP3,nebo to musi byt specialni verze? Fotky a specifikace jsou v mym profilu. tisicere diky za odpovedi…

    0 0
    • Pavlos  

      mas invalidni kolo vis o tom?

      0 0
    • Mictian  

      tak bonus – nevite nekdo jakej cyklocomputer (bezdratovej) na to hodit?? jestli ma byt spesl na lefty nebo ze bych to fouknul dozadu. U tachometru ocenuju nejlip uchyceni na predstavec. Musi mit hodiny, rychlost,celkovou ujetou vzdalenost a momentalni vzdalenost (za vyjizdku). Vic toho ± nepotrebuju, hlavne aby to byl bezdrat, predstava dalsiho vinuti me strasi :)

      0 0
      • kubad  

        s speciálním držákem, na lefty můžeš dát jaký chceš tachometr :-) Když tak se mě jeden doma válí.

        Pokud nechceš kupovat ten držák tak v podstatě každý drátový tachometr, magnet dáš přímo na kotouč, ale musíš pořídit spešl magnet – nějaký malý plochý. Mě se osvědčila Sigma + neodymový magnet na kotouči.

        0 0
        • jonys  

          Všechny značky do toho držáku nejdou!Jde tam Sigma,Cateye,VDO a asi ještě 1–2,např. Echo 100% ne. Měl jsem to v mailu od nějakýho německýho prodejce,ale nemůžu to najít.

          0 0
    • kubad  

      Pokud vidle chodí – tak ji jen nech v servisu zkontrolovat + výměna náplní rozdíly ve funkci nejsou velké. Tlumič tam jiný stejně nedáš, ale servis mu neublíží. Kola nejsou úplně špatné, ale pokud víc vážíš budou výplety s 24 dráty měké – odzkoušeno a sou poměrně těžké. Představec pokud ti sedí délka nech pokud bys chtěl měnit tak dělá Woodman, ale originál není špatný. Kliky bych dal Shimano XT s integrovanou osou budou pasovat v tom není problém. pokud máš nějaké dotazy tak se mě ozvi na e-mail nebo icq

      0 0
      • Mictian  

        urcite to vyuziju, ta vidle je naproto v poradku, tlumic taky, jde mi jen o takovou nejakou vymenu, jestli ta maxka nejni nejak vyrazne lepsi, tlumic jsem videl i RP3 na jekylla. Kola bych chtel casem Crossmaxy, ale ted mam starosti se splacenim kola samotneho. Predstavec mi sedi, uvazoval jsem, jestli prave FSA neco nedela, rad bych mel ostrojeno cely od FSA…nebo teda aby to nebylo co komponent, to jina firma. Easton monkey a tak se mi libi taky, ale to nevim co je lepsi,proto pisu. Kliky bych chtel v setu s tim FSA, ktery toho vyrabej hodne, takze se to da kupovat jako sada. dik za nabidku, urcite se ozvu. m

        0 0
        • palkac  

          nove leftyny podle katalogu stoji cca 50kkč, ne? ledaže bys kupoval přes ebay.. ale jinak to máš celkem ok, ne? kliky bych vyměnil..

          0 0
        • jonys  

          FSA dělá představce na Cannony?To asi neklapne…

          0 0
    • Jane  

      se mi moc nelíbí to sedlo, nějaké SLR by asi vypadalo líp… no a pak taky nový kliky – teda aspoň XT

      0 0
    • jonys  

      Možná teda ty kliky by stály za výměnu a pak já bych asi zkusil střelit ty Marty a to řazení a hodit to na dualy…XT se dají sehnat v bazu kolem 5tis. Je to věc názoru,ty Marty asi nejsou špatný,ale mě se Magury zadjí docela drahý…a taky když chceš mít ty sety od jedný značky :-)

      0 0
      • Mictian  

        no tak dual control fakt nechci, lefty max na cyklobazaru.cz nekdo i s ramem a tlumicem nekdo prodaval za 11tis myslim. Jop, ty kliky bych prave dal FSA nebo XTR. Predstavce asi FSA na C-dale nedela, ale oc neni muze byt :D Sedlo vymenim za Plateau nebo Gobi. Plateau tu ale mam z garyho, tak to tam supnu. Marty bych aspon zatim nechal, na shimano moc zatizenej nejsem, je tam videt na pvni pohled, jakej jsou rocnik. Prvni vec asi budou ty kliky a pak sedlovka, pak riditka, pak presmyk.

        0 0
        • RUR  

          No, jestli hodláš finančně krvácet pak: Kliky RF Deus, SRAM X.0 a kola naplíst dozadu něco na KINGA( na leftynu, ale myslím nedělají), kazeta XTR, dobře mířené kousky od Thompsna a titanový šlehače by ti taky mohli řádně pustit žilou, jo a nezapomeň si vzít hypotéku:-D P.S. Bych radši jel na nějakou pohodovou dovolenou a řešil bych až co se rozpadne.

          0 0
      • Mictian  

        tak jsem narazil na K-Force kliky (www.cykloexpert.cz/…orce-compact) za pomerne solidni cenu. Da se to na jekylla dostat?? A jaky jsou?

        0 0
        • Mictian  

          tak tyhle kliky koukam ze ne, diky kubadovi za vyvedeni z omylu

          0 0
        • jonys  

          Tak jestli tohle je pro tebe solidní cena klik,tak hybaj shánět nějaký XTR nebo CODA :-)

          0 0
          • Mictian  

            ne-e, mel jsem moznost je za 4 litry koupit, ale nic. Xtr asi jo, Coda nevim jestli tu nekdo prodava…

            0 0
          • Mictian  

            jo a jaky ty coda jsou dobry??

            0 0
            • kubad  

              Ty Cody které sou dobré budeš těžko shánět, ty obyč na Octalink bych nedával. Pokud plánuješ větší přestavbu dej tam XTR 07

              0 0
              • jonys  

                Já bych loboval za 06 kvůli designu :-) Ty Cody-který máš na mysli,že jsou dobrý(i odkaz,jesli můžeš).

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.