Merida TFS 850 trail x Fulcrum Red Metal 5

8 nepřečtených
  • Quido Kroupa

Zdar.

Chtěl bych pořídit nový zapletený kola na Meridu TFS 850 trail a dost se mi líběj Fulcrum Red Metal 5. Máte s nima někdo zkušenost? Nebo radši kouknout po jinejch v bodobný cen. relaci? Jezdím převážně terén, ale žádný velký prasečiny.. :-) Díky za rady

0 0
    • Zerocool  

Historie! Jinak jsou to kola z nejnižší cenové kategori a tolik od nich můžeš čekat, budou asi pevnější než crossridy, ale těžké podobně a trochu líp vypadají, ale já už bych do Fulcrumů nešel…

0 0
    • ekib  

Najeto na nich cca 500km a bez problému. A i když taky nejezdím prasečinky, tak jak u nás lesníci všechny cesty zavezli makademem tak dostávají dost zabrat.

0 0
      • Zerocool  

jeď v dešti, přes kaluže po náboje a přes pár brodů, pak piš, že dostávají zabrat, tohle už dvakrát nevydrželo zadní kolo, respektive ložiska v nábě…

0 0
        • ekib  

Namočit náby? To si raději pod kolo lehnu :-). Nebo spíše si zahraju na cyklokross, to bylo vždy základní pravidlo nenamočit si náby (je pravda, že jsem ale už starší ročník a dnešní kosmické materiály jsou na tom asi jinak :-)).

Déšť tomu snad nemůže tak uškodit, jel jsem s nima v dešti snad jen jednou ale na střeše auta jelo kolo několikrát v dešti a to je tam voda praná pod tlakem. Ale mám je krátce, takže uvidím.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.