Diskuse: LOST in Prague 2009 (Závody - akce)
Statistika
Odkazy
Diskuse
-
Anketa:
Jedete?
- Ano (26)
- Ne (2)
- Podle pocasi (0)
- Shanim partaka (1)
- Jak kdo hlasoval (2)
-
Já teda jedu, akorát mě mrzí, že neni start u vozovny Kobylisy, měl bych to za barákem, ale co se dá dělat. Se mnou počítej...
-
Jojo, eastside bude sranda, tam to neznám :)
-
Proč se všechny zajímavé akce konají v Praze, mimo můj dosah? :-))
-
Prijed, uz jsme tu meli kluky odnekud z Usti nebo Decina, slecnu z Chrudimi...
-
Přijel bych, ale je problém jednak v dopravě (nemám auto, vlak by se dal teoreticky použít), za druhé přespání (jet v noci utahaný vlakem domů není ono) a nakonec bych v Praze byl asi po čtvrté v životě a potřeboval bych parťáka, kterému by nevadily poslední příčky a znal Prahu :). Ale budu o tom přemýšlet :)
-
to bysme byli dobrej cyklo-pár:-)
-
Už jsem čekal, že napíšeš něco typu: " potřeboval bych parťáka, kterému by nevadili občasné odbočky po kultorních památkách abych poznal Prahu" :)
-
-
Taky sem se ale necítil v Práglu zrovna ve svym živlu :-)) - Čekal jsem víc ježdění po městě, nakonec jsem byl ale mile překvapenej pěknejma terénama a tak nějak vyhýbáním se civilizaci ...
-
-
A proš se Sportlife musí konat v Brně?
-
-
Hledám partáka, nechce mě někdo?:)
-
Hmm. Tak Šelu asi zase přesunu na " určitě příští rok" a k třicátinám si nadělím Lostíka. :-)
-
Jedem, s Maňasem se tam ztratíme :o))
-
Pokud budu mít s kým, tak pojedu, třeba i dojedu do cíle :)
-
Jak pokud budu mít s kým? :c)))
-
No tak teď už mám s kým, Marťulo moje nejmilejší :)
-
Nemáte šanci.. Maňas se trocha pomodlí a všem rupnou rámy:) Vítězství je naše:o))
-
No No No... neříkej hop, dokud nepřeskočíš :)
-
S Maňasem bych si radsi nezahraval;)
-
Já bych takto nebezpečným jedincům zakázala vstup na start, případně by se hodilo nějaké připojištění rámů proti prasknutí či tak něco.
-
Bacha, tohle uz je zahravani si s Maňasem;DDD mozna se bez podivat na kolo, jestli treba uz nemas defekt...
-
Vuuuuuuuuu Duuuuuuuuu Maaaaaaaaaňas
-
U toho starého by to ani tolik nevadilo, ale na největší závod sezony uz snad budu mít nové kolo a to tedy ne, toto!
-
NENÍ MOŽNÉ, už je rozhodnuto? :-O :-O
-
Není :-D ale do května je času dost, ne? :) Čekám, až bude normálnější počasí na testování v terrainu. Ale užší výběr dvou už je.
-
Vybrat kolo je horsi nez vybrat chlapa
-
Uf, jeste ze nemam takova dilemata... :)
-
Přesně! Ale když už si vybereš a pěkně s láskou se staráš, relativně dlouho ti vydrží verné, pěkné, neopotřebované (případně lze vyměnit za náhradní díly). A tak bych mohla pokračovat ve výčtu výhod...:)
-
Dvacet devět důvodů, proč dát přednost kolu před mužem
- kolo nemá rodiče
- pro kolo nemusíš vařit
- kolo nechrápe
- kolo ti dá vědět vždy, když něco vrže
- nevypadá-li kolo dobře, můžeš ho celkem snadno vylepšit
- má-li kolo už příliš najeto, můžeš si pořídit nové
- kolo nezajímá, na kolika kolech jsi jezdila před ním
- kolu nevadí fotografie tvých předchozích kol
- kolu nevadí, máš-li na zdi plakát svého vysněného kola
- kolo ti nikdy nelže
- jedno kolo tě vždy uspokojí
- kolo je připravené, kdykoli se ti chce vyjet
- jedeš-li na kole, dojedete k cíli ve stejnou chvíli
- kolo nemluví o cyklistice místo jízdy
- kolo může absolvovat víc než jednu jízdu za hodinu
- je-li ti kolo malé, prostě si pořídíš větší
- kolo se nescvrkne, když je mu zima
- kolu je jedno, jaké dny v měsíci právě prožíváš
- kolo tě nepřivede do jiného stavu
- od kola se nemůžeš ničím nakazit
- kolu nevadí, když to na něj jenom zahraješ
- před jízdou na kole se nemusíš parádit
- kolo si nikdy nestěžuje na tvou váhu
- kolo si nemusí dávat pivo, aby ses mu líbila
- kolo se nestará o velikost tvých ňader
- kolo se nepředvádí před jinými koly
- kolo si nepotřebuje občas samo vyrazit s jinými koly
- kolo nemůže jezdit za tvými zády
- kolo nemůže samo odjet
-
Tak to je parádní :-DDDDDDD
-
takovy kolo ktery splnuje bod 12. bych chtel
-
ono by stačilo i to z bodu 11. :-))
-
No jo taky pravda:-)
-
To me presne taky napadlo :-)))
Ale ma to par mezer :)1. ne, pokud se nejedna o garazovku
13. uz se mi stalo, ze ja dorazil dodavkou s houkackou a kolo jinym odvozem...
17. ale zase mu muzou zpuchrit gumy ;)
19. a co extaze nebo poradny pad - to jsou jine stavy, ne? :)
23. neplati pri dropu nebo prehlednutem obrubniku
26. cista spekulace a uhel pohledu :)))
28. neplati v pripade kradeze a obzvlast vydarene tlamy, kde kolo jeste na rozdil od Tebe pokracuje v jizde ;)
29. plati co pro bod 28.
-
-
-
Ano, to je naprosto přesné!
-
to teda není !! /jsem lepší, mám o jeden vykřičník víc :-P )
-
a safra, nekdo z toho dela seznamku
-
No promiň! (:
-
ženský samramentský :-))
P.S: nemá šanci, na Lost jedu s bráchou :-)
-
sakramentský, ani psát neumim, chjo :-)
-
Se ti rozklepali kolena, prsty se chvějou, a lýtka, nelžu vám, uplně spálené:)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ta půlhodina navíc pro smíšené páry je na tohle? :oD
Dyž bude pěkně, tak bych už v tý době moh vzít prcka na sedačku... aspoň bysme přijeli fandit na start. ;o)
-
no, jestli sezenu partaka/partacku, tak klidne. aspon mi to pomuze zorientovat se v Praglu, zatim znam jen cestu do prace..
-
jedu, pokud nezaspim ... asi proto jsem ve startovce prvni :)
Partaka mam od prosince v mexiku a posledni zprava od nej byla
1l Baccardi + 5l Coly + 1kg limetek + 1kg pistacii = 300Kc - to vypada na celkum slusnej trenink
-
Letim za pandarkem :-)
-
to by jste byli pekna sestavka :)
ze zije vim jen proto, ze Libor minuly tyden, znacne upraven potkal v jedne prazske putyce kamarada Lustiga a ten mu vypravel jak pred 14-ti dny sedi v Mexiku v hospode, projde kolem vysisovany blondyn s plysakem v naruci, vybehne ven a opatrne se ho zepta "nejste nahodou pan Kaslik?" Pandarek se prej mohl utriskat smichy.
-
-
hehe, ten by si rozumněl s naší dvojicí :-)))
-
-
Jste spis pro gulash a nebo pro prase?
-
Něco bez masa třeba...
-
Neni nad poradnou prasarnu! ;)
-
GULAASH s chlebem nebo malé bramboráčky :-)
-
Gulash z prasete mit sechs :)?
-
Myslel jsem cely grilovany prase. Aby nedoslo k mylce.
-
Já bych radši prasátko. A úplně nejradši prasátko zajídané gulášem. :-)
-
Gulash je všude, jsem pro čunče:)
-
Tahle otazka me naklonila vice k ucasti, a gulas/prase bude v cili nebo na startu?:-)
Jinak ja bych hlasoval pro prase, ale je to dost daleko takze nevim jestli pojedu
-
prase
ale správně vychlazená a ošetřená plzeňská 12 je minimálně stejně důležitá :-)
-
životně důležitá otázka je, zda bude k mání točená KOFOLA?:-) jinak spíš gulášek, pána tvorstva se bojím sníst, aby to nebyl kanibalismum...
-
-
Teď jsem si všiml, že ve stejný den se jede Šela. Škoda :-(
-
Teda stejný víkend :)
-
Tak teda stejný den, omlouvám se za zbytečné příspěvky.
-
ještě by jsi se měl omluvit za zbytečné mudrování, co má větší prestiž, jestli nějaká Šela, která se už deset nebo kolik let pořád stejná anebo slavné Lost in Prague... :-)))
-
Aha, aha. Tak se omlouvám i za zbytečné mudrování. Samozřejmě, že Lost in Prague, o kterém slyším poprvé v životě je mnohem prestižnější než Šela, na kterou už nějaký ten rok jako divák jezdím :-D. Káždopadně bude v Praze mnooohem přátelštější a příjemnější atmosféra. Ne stovky chrtů honících se za zlatem :)
-
-
-
-
-
Oné, ponukám svoje služby brzdiča niekomu, kto by sa rád zúčastnil, ale nemá s kým.
Oproti ostatným mám niekoľko výhod:
- jazdím pomaly
- nikdy som neabsolvoval žiadnu cyklistickú súťaž
- v Prahe sa zas až tak moc nevyznám
- som ukecanýNeváhajte a ozvite sa.
Inak som za to prasa. Guláš má takú nepríjemnú vlastnosť, že sa zrazu minie a už ho niet. Na prasati sa vždy nájde niečo na obhrýzanie. :)
-
tak jsem byl ukecán polovičkou, že se musím zúčastnit, mám přijít včas na start, v závodě jet svižně, pilně hledat kontroly a hlavně neremcat:-)
-
Ty voe a já myslel, že sem tě ukecal já...:D
-
Tak já myslim, že největší problem bude v tom prvnim:) Ale, necejtíš se někdy jak po 30 letech manžesltví? Myslíš že to někdy bude lepší?:)
-
tyjo, celkem si lebedím:-) dostanu najíst, napít a když nezlobím, tak mám dovolený sem tam i jít na kolo:-)
-
-
-
Pojedu, ppokud budu mít s kym. Koukal sem už na minulé ročníky. Nejsem sice nějak namakanej, ale na pohodu to zkusim. Přidá se ke mě někdo??
-
Takze uz mame vic jak z poloviny zaplnenou startovku. Limit je pevny, takze kdo mate chut jet, hlaste se.
-
Kdy je poslední možnost přihlášení? Když se nahlásim na místě bo ti hodim echo den předem startovný zůstane? Díky
-
Je moznost se prihlasit i na miste, ale budes to mit krapet obtiznejsi, protoze nedostanes mapu, takze kontroly se budou hledat dost obtizne. Samozrejme budem mit nejakou tu mapu navic, ale zarucit to nemuzu. Startovne je stejne.
-
-
Ahoj Tome, jak moc velký bude to prase? Nám s Fouskem jde o to, jak moc máme trénovat :o) Myslíš že bude i pro první od konce? Prej to někdo musí uzavírat a s Fouskem jsme se už tak nějak s tím smířili.
-
jo, kamaráde, měl jsi se dřív přihlásit, myslím si, že pro ty, co budou dojíždět poslední zbudou tak maximálně ohlodané kosti :-)))
-
Bacha ja prase definitivne neslibil. Budu se samozrejme maximalne snazit aby bylo, ale zarucit to nemuzu. Kazdopadne nechame prvni dorazivsi trochu vyhladnout, aby se dostalo na vsechny. Uvidim podle dohody s majitelem hospody. Kazdopadne pro posledni je klasicky vino z Rakvic.
-
Bram-bo-ráč-ky, Bram-bo-ráč-ky!
-
Jak vyhladnout? Jak neslibil?? Proc asi mam pole-position??? To jako budu brzo vstavat, prvni na trati a pak trpet hlady v cili?
-
Otázka pašíka je pro mě stran hodnocení akce poměrně stěžejní.-)
-
-
-
bude k mání točená Kofola :)?
-
Já chci točenou malinovku :-P :-DDDDD
-
nejhůř si necháš natočit do kejmlu cestou a dovezeš si vlatní:-)
-
Tekuty strudl, jedine tekuty strudl.
-
v hospode ji tam maji... nebo aspon loni meli.
-
-
-
Pietro, zavodniku .... nepojedeme to ? Ze bys tu tem prazskejm ukazal jak se pada... :D
-
juchuuu už sme na startovce..
-
Nedočkavci nedočkaví si můžou tuto sobotu 4.4. střihnout scorelauf ve Voděradských bučinách.
jelikož to pořádá Pepa Vosol a je to součástí WRC tak by to mohl být svérázný trénink na Lost :)
-
hledam partaka na Losta. nejakeho nehrotice, beru i /čku. Pauza na obed nezbytnost:)
Simča
-
Zdravim,
kolega co jel se mnou loni bohužel nemůže, takže jsem plonkovej.
Je tu ještě někdo kdo schání kolegu ?
-
Budte prosim trpelivi s prihlaskama, vcera vecer jsem pridaval posledni. Ostatni pridam do startovky pristi pondeli vecer. Budu ted tyden prakticky mimo civilizaci.
-
Tak je to tady, LIMIT JE UZAVREN
-
kolik tedy bude pečených čuníků?
-
kdysi tady proběhl thread o váze cyklistů a mám pocit, že určitá váha v poměru k výšce byla označena za jateční. Takže na startu se uvidí :)
-
na startu bude váha, každý se zváží a podle toho bude mít příděl
-
Pokud bude platit rovnice - čím těžší bajkři, tím více čuníka, tak o příděl pro dvojici Kbelských sokolů strach nemám :-)))
-
Tak to abych taky sakra něco přibral jinak dostanu kus chleba od omastku...
-
A co takle se zvazit pred a po a pridel stanovit na základe rozdílu :-)
-
Pokud ovsem nebylo mysleno vazeni samotnych bajku, pak bych se nebal o pridel pro Low end team :))
-
-
Hm, takže já dostanu jen mastnej talíř :-D
-
-
-
-
-
Hele, jak koukám na ten web, tak limit je vyčerpán, neplánuješ to rozšířit? Bo je ještě najaká možnost přihlášení? :-)
-
jecnak (23.03.2009 16:16:26) 205.156.117.xxx
4x> LOST in Prague 2009 (^ odpověď na 3x ^)Je moznost se prihlasit i na miste, ale budes to mit krapet obtiznejsi, protoze nedostanes mapu, takze kontroly se budou hledat dost obtizne. Samozrejme budem mit nejakou tu mapu navic, ale zarucit to nemuzu. Startovne je stejne.
-
-
Šoupneme to nahoru, aby se nezapomnělo na to prase :-)))
-
to by byla velká škoda :D
-
O LOST ani tak nejde jako o to prase :)
-
To jsem zas neco rekl :-)
-
-
-
šup nahoru :)...sem zvědavej jak vyjde počasí, koukal jsem na nory - Sun. Gentle breeze, 3,9 m/s from north. 0 mm precipitation per 24 hours. 15°C
-
určitě už se nemůžete dočkat 3/5. Malé info od pořadatelů pro ty co chtějí brát přípravu vážně, letos bude dovoleno ke kontrolám plavat i slaňovat. Pro ty co nemají úpravu zraku na infravizi - doporučuji i baterku.
V rámci fair play bude zakázán přítel na telefonu, více na startu :)
-
Kde přesně je ta hospůdka v cíli? Pokusím se tam došourat autem :-)
-
plavat? slaňovat? do čeho jsem se to zase přihlásil...:D
-
-
Dneska jsem projel svoji cast kontrol. Zde je mala fotograficka ochutnavka.
-
Zdravim vsechny. Mozna si nekteri z vas vsimli, ze nejedou stranky LOSTinPrague.cz. Jsou nejake problemy s hostingem. Kdyz to dovecera nespravi, tak presmeruju dns na vlastni server.
Zavod samozrejme je. Tesime se na vas v nedeli v po devate na prezentaci na metru Skalka na placku naproti Tescu. Vsem jeste poslu informacni e-mail.
Drzme si palce s pocasim.
-
Startovka je plná, kontroly a záludné otázky připravené. V neděli 3.5.2009 se sejdeme naproti Tescu na metru Skalka. Přijďte na prezentaci včas, tedy nejpozději v 9:30. Start první dvojice je v 10:00. Veškeré podrobnosti co potřebujete znát najdete v propozicích.
Abych vas trochu navnadil, tak jedna kontrola je na ostrůvku. Cestou bude i zkouška odvahy. Neobejdete se ani bez trochy matematiky, botaniky a logiky. Letos jsme se nadmiru vyradili, a tak dneska Blacky prohlasil potom co videl komplet otazky dohledavek: "Koukal jsem na to, hustý otázky :-) letos už nás musí zabít :-)"
Těšíme se na vás.
-
To abych si vzal sebou Rozum do kapsy.
-
jak to vypadá s čuníkem na gril? :-)
-
Jo správně, návrat k zásadnímu tématu :) koho zajímá počet pampelišek na louce, či jaký spád má rybník :))
-
vzhledem k blackyho poznámce bych si dovolil usoudit, že na grilu se budou otáčet organizátoři:-P
..samý šlachy, suchý maso a tvrdý játra:-/
-
-
Chudák Splinťa, všechno bude na něm ...
-
Takhle se zbavovat odpovednosti...
-
Koukam, zes tu navigacni sabotaz dovedl k dokonalosti, mladi si lamou hlavu a Maňas pozuje;D
-
-
-
Phmozdil jsem si vikendu ruku, takze LOST je pro nas letos totalne lost, nechcete nekdo misto ve startovni listine?
Piste na tom@drb.cz ...
-
Co znamená " prokazatelně žena" jak píšete v propozicích? Jak se to bude prokazovat? A za druhé, smím mít na řídítkách GPSku, když ji budu mít jen jako tachometr, že jo. :p
-
Uvolnila se dve mista ve startovce. Kdo ma zajem jet, piste na mail...
-
Tak jestli jsem vše dobře pochopil, tak se letos LOST pojede na jih od Prahy, a ne na sever, takže brody po žluté do Davle, jídlo na Radlíku, a stoupáček od kazína na cukrák nás nemine. Začínám přemýšlet, že krom plavek a křidýlek přibalim i brokovnici:)
-
Na co plavky...? :)
-
bude opalovačka, víš:) ale odvážnější si je brát nemusí
-
Provokateeeere :)
-
Rekl bych, ze Jituschka vecne odhadla situaci.
-
No, je to tu samej gramař a pak by najednou vozili v plavky!
-
ještě maličkost.. proč vlastně kdo chce plavat, když je to cykloakce?
-
Jak jsi na takovy nesmysl proboha prisel? ;-) LOST in Prague je kultovni survival v drsnem ghettu Prahy. Tajne kontroly s podlymi otazkami se nachazeji v ruinach jadernych pokusnych zarizeni v oblastech, kam policiste ze strachu radeji nechodi. Mezi nimi se tahne neprostupna dzungle plna zmutovanych priser, od kterych te uchrani prave a jedine ony zminovane plavky.
-
Nikdo nechce, ale možná bude muset...v kalných vodách pražského podsvětí...:-O
-
-
-
-
-
všechno špatně, teda všechno ne, na jihu to bude :)
brokovnici tak na bažanty, těch jsem při trasování potkal desítky
-
no fakt? na co tu brokárnu?
-
-
Tak zítra :)

Datum konání: 3.5.2009
Pro ty kdo nevedi, jedna se o orientacni MTB zavod dvojic. Cilem je v urcenem limitu objet co nejvice kontrol pokud mozno co nejvice bodovanych (kontroly jsou bodovane ruzne).
Neco z minulech let na b-f:
LOST in Prague 2008
LOST in Prague 2007
LOST in Prague 2006
Prihlasky, propozice, fotogalerie a dalsi info:
www.lostinprague.cz
Veskere dalsi veci upresnime v prubehu unora a brezna. Tento thread by mel slouzit hlavne tem, kdo nemaji partaka a nekoho shani.