• robi.r

    kdo mi poradí kvalitní rám na mtb do 3 tis na výšku 185 cm…pokud se v této cenové kategorii dá něco slušného sehnat…díky za rady

    0 0
    • t29  

      neuškodila by trocha hledání na netu…

      „Superior XC 870 vel. 19“ za 3590,–":http://www.superior.cz/…ly/ramy.html

      „Author Traction vel. 19“ za 3990,–":http://www.author.cz/…vi/&cid=2310

      „Spyder Avion vel. 19“ za 2925,–":http://www.koloshop.cz/…zeslabovany/

      „Apache Tomahawk vel.19“ za 2890,–":http://www.kupkolo.cz/…06_1622.html

      0 0
      • pegas  

        jednodušší je hned se zeptat, zvykej si..ze 100 přípěvků tady je určitě 50% je o tom sednout k netu a něco vyguglit nebo najit v historii, kde toho je mnohdy napsano habakuk..ale na co,kdyz je lepší se hned zeptat a práci nechat na jiných…

        0 0
      • yetti  

        Stavel jsem pro jednu znamou kolo na Avionu, protoze to za ty penize vypadalo celkem lakave vcetne hmotnosti a navic je k dispozici uzasny vyber barevnych provedeni, ale dilensky zpracovani za moc nestoji, jenze co taky chtit za necely 3tis. Nalisovat hlavove slozeni byl celkem orisek, protoze hlavova trubka se po svareni pekne zdeformovala a to same dira pro sedlovku, kde v miste privareni horni ramove trubky byl navic svar vyvaleny dovnitr. Chtelo by to prestruzit, ale nakonec jsem tomu pomohl pilnikem. A pokud by se na ram chtely davat kotoucovky, tak by se musela zfrezovat priruba, ktera byla kriva jako prase, ale ja jsem na to daval V-cka. Mel jsem hruzu z toho, aby rám nebyl krivy, ale to bylo nastesti v pohode vcetne patek zadniho kola a patky prehazovacky. Takze na prvni pohled ram vypada velmi dobre vcetne provedeni svaru, ale pri blizsim pohledu je to pekna prasarna. Takze po tehle zkusenosti bych radeji koupil nejakeho vyprodejoveho Authora, Apache nebo Meridu, ktere jsou za srovnatelne penize a dilenske zpracovani je nesrovnatelne.

        0 0
    • Lowrider  

      Axman.

      0 0
      • vikicek  

        Co si myslíte o tom Axmanovi? Mě se líbí, ale neznám to…myslíte že by byl aspon stejně dobrej jako muj Apache Blackhawk? Minimálně je asi o 40gramů lehčí :D

        0 0
    • Ladin  

      a co http://www.galaxy-bike.cz/galaxy.php?…

      nebo http://www.galaxy-bike.cz/galaxy.php?…

      ke kvalitě a geometrii však nic nevim. Uvažoval jsem o tom Orionu, ale nikde jsem o nich nic nenašel, tak možná teď nikdo napiše a doporuči či nedoporučí.

      0 0
      • Vilém  

        Tyhle nevypadaji za ty prachy spatne. I vaha, pokud nekecaji, neni nic desnyho.

        0 0
        • pižmoň  

          No tak za 2700 sezenes FORTa CC.Basic +je ze ma stejnou geometrii jako jejich nej.model z hliny,+barvy a kvalita laku a taky desing nazivo to za ty penize vypada skvele !!velke minus je vaha!!.Dale neco od Spyderu nebo Croxo tam taky sezenes neco do 3 tis.

          0 0
          • pižmoň  

            anebo do toho bych sel MRX Team Elite XC.Sezenes ho i za 2 tisice a za ty prachy je to dobry kousek po vsech strankach na ten bych se podival.

            0 0
    • robi.r  

      A co APACHE BLACKHAWK, koukal sem ze se da sehnat za 2 tis, ma s nim nekdo osobni zkusenosti???…

      0 0
      • vikicek  

        Si piš, mam ho na kole ;-)

        Já mam sice v jiný barvě, páč mam verzi pro diskový brzdy , ale to je fuk.

        No mě docela sedí, ale srovnání valný nemám, jedině kdyby ses chtěl projet :D

        0 0
    • Evilcleaner  

      sprinter… bud stranger nebo crusher, stavíme na nich kola docela často, kvalita je pěkná a na geometrii si zatím nikdo nestěžoval. váha je taky docela v pohodě.

      http://www.sprinterbike.cz/index.html

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.