• bikersrs

    ahojte  je mi 20 a na začátku zimy mě trošku začlo křupat v zádech,nic bolestivého jen divný zvuk při zvedáni se… (je to jak kdyby jste měli vysypany pisek v zadech a tak nepřijemně vám to dřelo)možna to je tím že nemam dostatečně zpevněná záda  nevím možna je to z kola a tak mě napadlo že se zeptám..pokud to nepřestane budu muset k lekaři …

    0 0
    • metr-x  

      No pokud chceš mít klid,tak si k tomu lékaři radši zajdi.

      0 0
      • drtyc  

        nezacinaji tou dobou kostnatet chrupavky u hrudni kosti a vubec vsechno kolem zeber a na lebce taky? zebra rozhodne prokrupavat a par let si davat pozor na nejaky rovny postoj nez to zatvrdne krive a pak to bude nekde tlacit… na zadech jsem to jeste nezazil u hrudni kosti je to normalni, ale kdyz to nekomu rachitickymu krupne tak to treba citi az do patere?

        kazdopadne bych se zeptal doktorky pokud je to fakt neco nestandartniho. pomahaji na to extenze na lavicce se zavazim, ale jen krapet a nebo se proste poradne nadychnout v zaklonu s natazenyma rukama v urovni ramen za zady az to poradne krupne.

        odted te zacnou pady vic bolet ;-)

        0 0
        • drtyc  

          i kdyz ten pisek to vypada na lopatku… proste s ni moc hybes a zapojujes zbytecne moc svalu na to zdvihnuti a ne ty hlavni?

          0 0
        • fík  

          extenze na lavicce se zavazim, prosím Tě vysvětlit pro laika

          0 0
          • drtyc  

            jestli to jsou ty kostnatejici chrupavky, tak pri tomhle to krupne a trosku se to natahne. na nejakou dobu ustane ten „pisek“, ktery kdyz se necha, tak pak prejde i v lehce bolestivy blok. kdyz jde zavazi k zemi, tak nadech.

            http://www.exrx.net/…ullover.html

            ale zase jestli to delaji ramena/lopatky nebo je to neco fakt od patere, tak poradi lip ortoped…

            0 0
    • Smazaný účet  

      to je vlastnost – jsi obratlovec

      kdybys byl žížala, tak tenhle problém nemáš…ale zas by se ti blbě jezdilo na kole

      0 0
      • Hejdik  

        Proč?Víš kolik žížal si kolikrát přivezu na pláštích až domů a jak tam drží! :-)

        0 0
    • daymaker  

      Před ortopedem bych zkusil tuhle normální civilizační neduhu řešit sám. =) Za prvé třeba ráno pořádný střečink, protáhnout krk a záda. Otázka několika minut. Za druhé začít cvičit záda a hlavně břicho, což je hlavní svalová skupina, jejiž ochablost způsobuje bolesti zad a problémy s páteří. A za třetí si hlídat chůzi, postoj a hlavně sezení. To by ses divil, u čeho se přistihneš. =) Je mi 27 a kdybych měl při každém křupnutí a bolesti chodit k lékaři, tak nedělám nic jiného. .-)

      0 0
      • daymaker  

        A ještě jedna věc, píšeš na začátku zimy. Bacha na prochlazená záda. Dnešní „pubertální“ móda je k tomu ideální. Oblast beder a ledvin musí být v teple. Takže rifle bokovky, k tomu rambo uplé triko a bombr není ideál. =)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.