• Jaroslávek

    V sobotu jsme potkali při sjezdu do Mar.údolí po žluté (je to tady na videu) skoro dole dvě jeptišky anžto tlačí kola do kopce. Tak to nám teda spadla brada. Málem došlo na to, že to co kadeti sjíždí dolů, tak jeptišky nahoru. Samozřejmě v řádném originál úboru.

    0 0
    • Sobi  

      Ty jsi potkal Batmena s kamarádem!? :-)))

      0 0
    • Darkson  

      hned jsem si vzpomněl na tenhle text od Kryptoru:-))))))

      KLÁŠTERNÍ TAJEMSTVÍ V klášteře jsou jeptišky celej život bez muže kdoví co tropjej když ulehnou večer na lože jsou tyhle holky tak cudný jak předstíraj proč tedy každý ráno nevyspalý jsou? Navenek zachovat ctnost se jim dobře daří zatím však často bejvá vlhko na oltáři cožpak ty služky boží rozkoš nepoznaj cožpak jeptišky celej život nemrdaj?

      Nikdy nikdo nespatří tak erotický scény řádový sestry bejvaj řádně nadržený rouškou tmy je zahalený klášterní tajemství. Na život bez ocasu jeptiška prej si zvyká tak co to za tmy z komor tak hlasitě vzdychá co se to odehrává za klášterní zdí když každá jeptiška v noci údajně jen spí. Okurka nebo svíčka nebo kolo bez sedla není nic co by si žádná ráda nezavedla v noci kdy mnoho lidí z vlhkejch snů se těší v klášteře pod rouškou tmy se dějou hrozný věci.

      0 0
      • Sobi  

        No to byl tenkrát mazec vždy když to zahráli, dobrý nápad jdu si je hned pustit! :-)))

        0 0
      • Vevoda  

        Kryptor, Kryptor!!!

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.