Kangaroo 26 R3 servis/ vazelína

9 nepřečtených
  • RetroDave

    Prosím bikery znalé těchto vidlic o radu. Popravdě nemám ani páru jak se takováhle vidlice rozebírá a rád bych jí dostal do 100% funkčního stavu. Na internetu jsem hledal snad všude a skoro nic krom pár článků a jednoho katalogu nenašel. Kdyby někdo z vás měl k dispozici uživatelskou příručku a hodil sem sken nebo poradil jak na rozborku/sborku, tak bych byl moc vděčný. Případně netušíte jakou vazelínou se tato vidle plní?

    0 0
    • Metalcane  

      Kontaktuj info@pedalsport.cz

      Petr Kuba ty vidlice vyráběl, třeba bude ochotný ti poradit

      0 0
    • shcorepi  

      Ahoj, vazelina na to byla speciální Kangaroo :-). Rozborky se neboj. Musíš odšroubovat ty špunty nahoře,asi sikovkama,už se to zdá okousané. Já měl ty špunty bez těch regulačních koleček,byly v nich jen vyvrtané dvě dírky a nastrkávací klíč jako součást balení. Pak byl uvnitř asi imbus na odpojení vnitřních noh a vnějšich. Na spodku vnitřních noh bylo nějaké druhé pomocné plastové ložisko pro menší vakl. To mělo taky dírky navrtané,aby se dalo vytáhnout drátem s háčky na konci,to se i s originálním nástrojem vytahovalo blbě,ale možná to tento model neměl. Vidlice měla časem dost vakl a ve vlhku to vždy brzy blblo.Takže to bude spíše na retro okrasu.

      0 0
      • RetroDave  

        Vidlice funguje bez vaklu ale chtěl bych jí vyčistit a znova nacpat vazelínou protože přes 20let nejezdila. Jinak díky za tip , zkusím ji otevřít, doufám že mám dost dlouhej imbus. :D

        0 0
    • Smazaný účet  

      Kangaroo dělal ty vidlice blbuvzdorné a rozebíratelné takže šla vyměnit třeba i jedna noha. Je dobré mít náhradní díly a originální nástroje ;)

      0 0
    • bicytune  

      Ahoj, uměl by někdo poradit, jak sundat horní díl s čepy pro brzdy od nohy na Kangaroo vidlicích? U 26 Titanal je to lehký, čepy jsou jako objímka, lze to sundat a dostat se tak k elastomerům ve spodní noze. U 26 R3 to není řešeno jako objímka, vypadá to spíš nalisováno… a neumím se skrze teflonový vložky uvnitř dostat ke spodním elastomerům. Rozdělával to někdo?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.