Jaké MTB tretry do cca 2 tis??

9 nepřečtených
  • robi.r

    Zdravim, pořídil sem si SHIMANO Pedály SPD M 520MTB a teď bych k nim rád dokoupil nějaké kvalitní tretrz, kdo poradí jaké…uvítám i osobní zkušenosti a rady, případně tipy na nákup na netu…

    díky Robi

    0 0
    • MirosPikos  

      Ideální někam zajít a vyzkoušet. Pak si podle toho jak ti sedly pročíst forum a zjistit jak jsou různé modely (ne)kvalitní. Tretry se tu probírali mnohokrát.

      Za sebe bych mohl doporučit Spiuk, jen proto že jsem jiné neměl a tyhle mi parádně sednou, jsou to držáky bez údržby a dobře se v nich jezdí – hůř chodí. Ale jsou spíš sportovního střihu. Proto je moje doporučení dost mimo mísu, když sem zatím neměl možnost porovnat.

      Konkrétně tenhle model mám. Někdo kdysi namítal, že za tu cenu se dají sehnat lepší – ano je to možné.

      0 0
    • scota  

      Já jsem si koupil k Vánocům Shimano SH-XC50N. Usmlouval jsem je na 2300Kč ;-)

      0 0
      • MirosPikos  

        Na netu stojí běžně tolik, ale předpokládám, že si takovou cenu usmlouval v kamenným obchodě :) Mě se nějak nedaří smlouvat, jeden místní obchod, který se vydal cestou garantované nejnižší ceny většinou vůbec nereaguje na ceny, které mu zašlu :)

        0 0
    • Kubiczech  

      Třeba Lake MX170? Na netu jsou lehce nad 2 tis.

      0 0
    • ouzo  

      takové věci to opravdu chce obejít a vyzkoušet. Každý výrobce má trochu jiné velikosti, ale obecně se dá říct, že musí být o jedno číslo větší…

      0 0
      • MirosPikos  

        Dobrý je to zkoušet taky třeba až odpoledne, kdy je noha trochu větší (po celém dni oteče). Pak se nemusí kalkulovat s nějakou extra velikostí. Maximálně si vzít nějaké lehce tlustší termo ponožky, aby to v nich sedělo ne moc natěsno. Teda samozřejmě pokud s těma tretrama plánuje jezdit někdo i v zimě.

        0 0
    • LáďaH  

      Z mé zkušenosti bych se vyhnul Spešlum. Momentálně vozím tyto Shimana a mohu je jen doporučit. Podrážka tvrdá, ale je na ní guma, takže při šlapání jde hodně síly do pedálů a při chození ta guma pruží, takže také ok. :-)

      0 0
    • robi.r  

      No já uvažoval hlavně o spešlech konkrétně model Comp…ten sem byl zkoušet v létě,ale cena 3 tis už se mi zdá dost, co je pro mě důležité je hlavně pevná podrážka…která se neprolamuje…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.