• Poutník

    Byli jste letos v Praze na FOR BIKES a jak se vám tam líbilo?

    0 0
    • artilicz  

      byl a přišlo mi to o dost slabší než loni kdy jsem byl poprvé,tak nevím jestli to stagnuje dlouhodobě :-(

      0 0
      • Mig_all  

        dlouhodobe? Bylo to teprve potreti :D A poprve to byla teprve tragedie…

        0 0
    • Lister  

      Nebyl a moc se mi to líbilo.

      Nač další téma, když už tu jedno je? Pro tenhle podnik je to IMHO o dvě témata víc, než si zaslouží…

      0 0
    • se-se  

      no jedinej ale fakt dobrej přínos byly akční ceny na oblečení. Dobře jsem nakoupil.I nějakej ten dáreček pro někoho se dal pořídit – blikačky, levnější tachometry, lahve a tak. Co se týká kol tak jsem byl zklamaný. Sériové modely si můžu prohlédnout na netu (tím neříkáýt). Čekal jsem nejaké novinky komponent. Něco tam měl Švec, ale kdyby ch nevěděl po čem mám koukat, tak novinky prostě přehlédnu. Přesto hodnotím kladně – hezky strávené 3 hodiny.

      0 0
      • drbo  

        co treba festka, to ti prijde jako seriovy model ;-) ?

        0 0
        • se-se  

          jo to máš pravdu to jsem si všiml, protože mě přišel úsměvný ten název – „festka“ s přehazovačkou

          0 0
    • king-bike  

      katastrofa,nuda,uz me tam nikdo nedostane!

      0 0
    • horis  

      Co tak čtu, tak se nedivím že mi v Praze dneska někdo dal do ruky lístek zdarma =o)) a jsem možná i rád, že jsem ho předal dál..

      0 0
    • Papinak  

      Byl a nebylo to špatné… Člověk ale musel několikrát projít a zakecávat se… Mě přišli docela zajímavé věci u Duratecu, jako třeba el. řazení na Biku (i když zpracování by si zasloužilo lepší) a novej rám 650b s informací, že ho letos zařadí do nabídky. Pak třeba hydraulické řazaní u Festky a bylo toho ještě dost…

      0 0
    • eagle.f1  

      Je to malinký, ale lepší než se táhnout do Brna po D1. Líbil se mi stánek Van Nicholas, nádhera a není to tak drahý jak jsem si myslel.

      0 0
    • nitraq  

      Já byl poprvé a plánovanej cíl se splnil – nasbírat info o možnostech různých krajů na cyklovýletu. Nasbíral jsem si plno všelijakejch letáčků, tak mám inspiraci kam bych někdy chtěl vyrazit.

      0 0
    • nitraq  

      Já byl poprvé a plánovanej cíl se splnil – nasbírat info o možnostech různých krajů na cyklovýlety. Nasbíral jsem si plno všelijakejch letáčků, tak mám inspiraci kam bych někdy chtěl vyrazit.

      0 0
    • xcbike  

      Byl jsem zklamaný,je blbost dělat několik výstav dohromady,pak bude vždycky něco ošizeno.Chybělo tam strašně moc značek.Jediný stánek,který za něco stál byl SCOTT,měl dostatek prostoru na kola i dostatek modelů.Hrozný byly Cannondale a GT,je super přijít k jejich stánku a koukat na kola jak jsou zavěšený ve vzduchu asi 5m na zemí…krásně jsem si je mohl prohlédnout,prostě hovadina.Jinak jsem nepochopil Trek,který tam měl úplně jiný ceny,než na svých internetových stránkách,třeba 29er X-CALIBER tam měli za 37k a na netu ho maj za 30k?????Takže už asi nikdy…jedině,že by byla celá výstava věnována kolům a ne splácaný 3 výstavy v jednu.

      0 0
    • Zlatka  

      Inu líbilo, hlavně občerstvení, pár mizerných fotek je zde.

      0 0
    • marco  

      Tak teda mě se tam tak moc nelíbilo. Nevyhrál jsem to kolo to za prvé.

      Při vstupu a pomalým policajtským šouravým krokem sem byl do 45 minut na konci výstavy včetně karavanů. Kdyby tam nebyly ty velké stánky Treku a Scottu tak se klidně mohl ten druhej pavilon za dětskou opičí drahou zavřít. Oproti loňsku jsem měl dojem že tam bylo mnohem méně vystavovatelů, ale podle pořadatelů jich tam bylo údajně víc než vloni. Bylo tam mnohem méně značek nějaké ty silničky od Kolokrámu, Colnago, TREK, omezený sortiment Cannonu a GT od Bike Gallery, klasika kamion Scott, CUBE. Velký hráči v prodejích kol v ČR tam tedy nebyly. No a něco z regionálních turistických center a cestovek.

      Dále všude bylo, že kola si můžete půjčit na venkovní expozici. No asi jsem si vybral blbou dobu po venkovní expozici a stáncích kol k půjčení se slehla zem. No v pátek pršelo tak by z té hromady navozené hlíny za halou byly super bahenné lázně.

      No a to co mě ještě drželo nad vodou bylo vydavatelství V-Press a stánek VELO. Když jsem se přihlásil, že se chci přihlásit na Testfest Východ mi odpověděli, že zastavily přihlášky moc zájemců. Takže smůla nabízí mi jen pár volných míst na Test fest Čechy. Moje smůla spoléhat na to, že se přihlásím na nějaké výstavě. V Olšanech tedy budu koukat ze zápraží své chaty na lidi jak jezdí na půjčených kolech a já budu makat na zahradě místo suprového ježdění. No pokusím se na tu akci nějak propašovat loni až na jednu výjimku nekontrolovaly ty pásky na rukou při půjčování kol a oběd si mohu dát na chalupě a ponožky VELO na kolo nepotřebuji.

      Pozitivní význam veletrhu. I když jsem si z výprodejových košů textilu nic extra nevybral akorát ponožky 3 páry za 200 a něco z výživy od Inkosport, tak jsem získal spousty slevových kuponů. Není nyní pro mě problém v klidu si koupit něco na kolo na prodejně za dobré ceny.

      0 0
      • Chiron  

        Tak s tím test festem si mě teda nepotěšil, teď sem to chtěl zkusit přes web a nejde :( Furt sem to odkládal, až se domluvím s někým na nějakou rozumnou dopravu. To je v p*, aspoň mohli upozornit, že těch míst už moc není.

        0 0
        • marco  

          Klidně bych šel na ten český testfest, ale v tu dobu budu na svatbě sestřenici na Slovensku 600 km daleko. No mají to napsané posledních par řádek u toho dotazníku na iVelo že Morava je zastavená. Já taky čekal do poslední chvíle jak mi to výjde v práci na ten víkend 28.4.2012.

          0 0
        • wenda.simon  

          Já bych se toho nebál. Normálně bych tam přijel a když by chtěli pásku tak by byl pešek ale já jsem to loni nekontroloval, dva doklady a je to.

          0 0
          • Chiron  

            Kdybych to měl blíž nebo aspoň nějakou normální dopravu, tak bych to třeba prubnul. Ale takhle, přijet tam, na půlce stánků mi řeknou sorry, ale ne, tak to mi za ten risk ani nestojí. Zvlášť když sem tam chtěl jenom kvůli pár konkrétním modelům mezi kterýma teď vybírám. Takže radši oběhnu obchody a zkusím jestli mají testovačky, aspoň to budu mít na trochu delší dobu a ve známém prostředí…

            0 0
            • marco  

              Škoda že mám takovou blbou pracovní dobu, makám do 17 hod. než přilezu někam na prodejnu tak si mohu půjčit kolo max do zavíračky což je pouhé svezení se blízko prodejny po ulici, při půjčení přes noc do dalšího dne už je to za 500 Kč. Chtělo by to nějaké volno třeba na odpoledne nebo dopoledne. Pokud chci vyzkoušet několik značek tak to už sežere slušné peníze.

              0 0
    • Toolak  

      Musím napsat, že mě docela výstava zklamala a to hlavně počtem účastníků. Ale ono se není čemu divit, prachů je málo a ona účast něco stojí – návratnost asi mizivá.

      0 0
      • Mig_all  

        v Brně bylo vystavovatelů dost, sice je to taky rok co rok slabší ale padá to velmi pomalu… Zatimco ten forbikes nikdy ani nevyletěl aby mohl spadnout. :-D

        0 0
    • notobi  

      jak to tak čtu nemusí mě mrzet, že my bylo celej víkend blbě

      0 0
    • roman 3D  

      a prý se tam zdarma rozdávaly vstupenky/volñásky do Čemby, to se nikdo nepřihlásil – bikeři sobě/nebude brzy kde jezdit:-))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.