• doubeq

    Zdar, hledal jsem manuál k Pepiconu X1 2012 a kromě kupkoláckýho se nepodařilo nic najít. Ani po kilometrech textu tady. Máte-li někdo, tak napiště prosím link nebo sem do tematu nebo na email

    doubeq (zavináč) gmail.com

    Díky

    0 0
    • MirosPikos  

      A co bys potřeboval vědět? Téma na Epicon X1 2012 jsem kdysi osobně zakládal, takže předpokládám, že funkci „hledat“ si obešel obloukem. Tak zkus hledat, třeba se dohledáš. Návod není třeba, důležité věci už tu byly mnohokrát napsány.

      0 0
      • zzd426  

        suprovně jsi mu poradil, fakt není nad chytráky z BF

        návody jsou přímo na stránkách suntouru

        http://www.srsuntour-electric.com/index.php…

        jinak si můžeš ten 3D Exploded views změnit na to co potřebuješ

        0 0
        • MirosPikos  

          Sorry, já ho nebudu vodit za ručičku, když je tak línej a místo toho aby něco chvilinku hledal, zeptá se a doufá, že to někdo udělá za něj. Najít download area na Suntour netrvá déle než založit duplicitní vlákno.

          0 0
          • doubeq  

            A ještě, ať vyrovnám tvoje spaomový skóre…díky takovejm plkalům jako ty spostu lidí to duplicitní vlákno založí, jelikož takovej balast co tady vy moralisti nasypete je odrazující. Pac a pusu

            0 0
        • doubeq  

          A tobě zzd velice děkuji, tak má vypadat slušná odpověď na dotaz. Díky :)

          0 0
      • doubeq  

        Hele Pikoši, hledal sem tady na BF asi hodinu, i na netu a zzd426 mi pohl víc neř ty tvoje rady o funkci hledat. Že najdu manál o vidlicích na suntour-electtric pod záložkou 3D Exploded Views mě fakt netrklo a vsadim se, že tebe taky ne.

        0 0
        • MirosPikos  

          Takhle se ale nikdy nic nenaučíš, když budeš spoléhat na ostatní. A jednou se ti to třeba vymstí. Naopak, kdyby ses trochu snažil, tak za chvíli budeš mistr ve vyhledávání a jednou oceníš to, že nejsi negramotnej.

          Minimálně si mohl napsat příspěvek do existujícího tématu, tak aby to bylo na jednom místě dohledatelné pro ostatní uživatele a já bych ani necekl. Vyndala mě ta duplicita, neboť jsem kdysi zakládal téma věnující se jasně konkrétnímu dílu.

          Pac a pusu si nech pro kámoše, nejsem homoděj.

          0 0
          • doubeq  

            :D tak dobrý no, asi seš prostě pitval co se rád pitvá v topikách o 1000 odpovědích, já ne, hledal sem, tvoje téma, na který seš evidentně strašně pyšnej mě zabralo dost času a stejně bez výsledku, kterej tady napsal zzd. Proto založení tohodle negramotnýho topiku.

            Takže absme to ukončili než tady bude zase tvých oblíbených několik set odpovědí…zamy­kám téma.

            A bacha na homoděje :D

            0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce