Dell, nebo je levnější alternativa?

9 nepřečtených
  • Dumbíček

    Přemyšlím nad tímhle Dellem http://www.czc.cz/…043/produkt/?…

    Je něco podobného, ale levnějšího? Použití, doma na web, občas domácí úprava fotek, občas film, hry ne.

    0 0
    • beavis  

      Osobne mam Dell 2209WA a obraz je super. Barvy nemaji chybu, staci mrknout na obycejny TN monitor a hnedka uvidis ten rozdil:-) Nejakou chvili jsem pracoval s timhle: http://lcd-monitory.heureka.cz/lg-ips224v/ za ty prachy skvelej monitor.

      0 0
      • Dumbíček  

        To je jen 22ka, už slepnu, tak koukám po 24. :-) Jen sháním názory a studuju parametry, jestli se vyplatí přidat skoro dva tisíce a jít do toho Dellu, nebo koupit levnější monitor.

        0 0
    • Tomcat  

      Mám spokojenost.

      Bral jak pro LED podsvětlení a rozlišeni. Pro práci je těch 1200 na výšku k nezaplacení . Hd klasika je 1080 pixelu na h… Jen výrobcům se lip vyrábějí .

      Pokud hůř vidíš koukají po 26 27 palce ten ma větší body. Tohle velikosti bodu od 22 moc daleko není

      0 0
    • ondrej80  

      Dell neber… odkedy robia v polsku je to des. Mame v praci uz 7 rokov iba Dell (postupne nahradil HP).

      0 0
    • siafu  

      s těmito parametry nic levnějšího asi moc nebude, mám NEC IPS a dodnes si koupi 24" monitoru s rozlišením 1920×1200 nemohu vynachválit, s brýlemi na 7 dioptrií nemám problém (bez brýlí samozřejmě text na monitoru ze vzdálenosti třeba 40–50 cm nepřečtu ani omylem), máma má klasickou 19" s TN panelem – taky NEC (LED EA192M) a když na to přesednu ze svého monitoru, tak je to rozdíl, i barvy jsou takové jiné, zvláštní no, prostě to není ono… tak myslím, že se připlatit vyplatí

      0 0
    • in4mator  

      Mám Dell U2411 a jsem spokojený, akorát by mohl mít nižší hodnotu spodní hranice jasu, za tmy je potřeba mít rozsvícenou aspoň malou lampičku, aby to tak nežralo oči. Ze začátku mně vadilo i jemné bzučení při úrovni nastavení jasu víc než cca 60, když jsem monitor měl zapojený k notebooku, který je tichý, ale už dlouho to mám nastavené na jas=0, kontrast=50, takže je to OK, i když teď v kombinaci se stolním PC už by to bzučení asi zaniklo…

      0 0
    • kudlanka32  

      v praci mi dali monitor LG, a z hlediska barev je velmi dobry, zejmena na to jak je levny. Asi neni na pohyblive veci, protoze ploti ale za ty prachy…v menu je nejaky rezimy ‚movie‘ tak treba to je pak lepsi (nezkousel jsem).

      23" LG IPS237L-BN

      delaji i vetsi 27 ale to bych si radsi sel nekam prohlidnout jestli je rovnomerne podsvicenej

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.