• gekon69

    Ciao ospravedlnujem sa ak zakladam zbytocne novu temu ale nechcel som to pisat do starej o mountinkingoch lebo je tam xyz prispevkov a potom v tom hladat odpovede … cize k veci mam plaste MK supersonic a rafky WTB speed disc a nemozem tie plaste poriadne nasadit … vzdy mi petka plasta v jednom mieste nesadne uz som skusal asi vsetko … mydlovu vodu,postupne fukanie aj nafukanie na max a nic … skuste poradit ? mate niekto podobny problem s tymito plastami ?

    0 0
    • Luma  

      Já jsem použil mýdlovou vodu a nafoukat na max-pak upusti dle potřeby.Ve předu vozím 2atm a vzadu 2,5atm a vážím cca 73kg.Jinak kámoš měl podobný problém ,ale co použil mýdlovou vodu a max nafoukání tak se plášt usadil.

      0 0
    • dieegoo  

      S podobným problémem jsem zápasil v létě, jen mě nezlobil plášť od Contiku, ale od Kendy. Zkoušel jsem ho nasadit snad 100×, mýdlovou vodu, hrubou sílu, nic… Nakonec jsem to vzdal a zašel se poradit do servisu – bylo to tím, že Kenda měla delší patku, ta se chytla pásky v ráfku a pak to v jednom místě vždycky házelo. Čili pokud nepomůže nic jinýho, zkus trochu zůžit pásku v ráfku. Mně to pomohlo.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.