• tele

    Ahojte,

    chcel by sa opytat ake cestne pedalove systemy preferujete?

    Ja mam skusenost len s najlacnejsimi Shimano SPD-SL http://www.bike24.com/1.php… so zltymi kuframi-vola plus minus 3 stupne.

    Pytam sa hlavne kvoli opotrebuvaniu kufrov a drahsej cene kufrov oproti Look. Look ma nieco na pokritie kufrov pocas chodze http://www.bike24.com/1.php…

    A este s kuframi mam taky problem, ze mam o nieco vacsie tretry a aj ked si dam kufre uplne dozadu nie je to dost dozadu.

    Nieco v tomto smere vymyslel Specialized BG-Fit alevo vobec neviem ako to funguje. http://www.bike24.com/1.php…

    Dakujem za odpovede

    Anketa: Ake cestne pedalove systemy preferujete?

    0x
    0%
    7x
    78%
    1x
    11%
    0 0
    • tele  

      Este by som pridal, ze mavam velmi rozbolavele chodidla-neviem, ci nie prave kvoli tym kufrom prilis vredu.

      0 0
    • Biker jak Pes  

      Vozím Time, ale ty mám už pouze jenom nějak ze setrvačnosti. Tenhle systém už nikdy nechci. Už jenom kvůli tomu, že jsem už zlikvidoval několik kufrů a pedálů. Navíc tam chybí jakékoliv nastavení, takže ti buď sednou nebo ne.

      V mém okolí je velká spokojenost s Ultegrama. Taky jsem si je na pár km vyzkoušel a byl maximálně mi vyhovovaly. Vzdálenost chodidla od kliky byla větší, což mi vyhovuje. Hlavně i proto, že neškrtám tretrama o kliky jako na Timech a musím se soustředit na šlapání.

      Další kapitolou jsou Speedplay, ze kterých jsem strašně nadšený a rozhodnutý, že na příští sezónu je kupuji. I přes to, že pedál působí velmi kompaktně, tak opěrná plocha kufru je opravdu velká. Navíc nabízí velké množství nastavení, které ti umožní s pedálem hýbat snad do všech stran.

      Looky taky nebudou špatné, ale nikdy jsem je nezkoušel, tak nemám porovnání. :)

      0 0
    • tele  

      Ahojte, chcel by som pouzit toto vlakno na opytanie sa dalsej otazky.

      Hladam cestne cyklisticke tretry{znacku}, ktore su vhodne pre uzku, tenku nohu. Predpokladam, ze jedna znacka ma zvacsa pri vsetkych modeloch podobne „kopyto“. Teraz mam Diadorra a neviem ci prave Diadorra ci nerobi prave pre dost mohutne nohy.

      Dost uvazujem aj o pedaloch Speedplay Zero a 4 bodom systeme zarazok {kvoli mensej vzdialensti medzi tretrou a osou pedalu} len presne neviem ako sa to da nastavovat.

      http://www.speedplay.com/index.cfm…

      http://www.speedplay.com/index.cfm…

      A este jedna vec CrMo a Al pedale su standardne dodavane s 53 mm a osou a Ti pedale s 50 mm osou. Ja by som chcel 50 mm os aby som mohol mat tretry co najblizsie ku klukam ale doteraz som nikde v obchode nenasiel ale Speedplay vyraba mnoho dlzok osi. A este co mi robi problem najst je specialna podlozka, ktora umozni o viac ako 1 cm posunut kufor dozadu.

      http://www.speedplay.com/index.cfm…

      Dakujem za odpovede

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.