• Hnoj

    Zdravím Váš, zakládám další nesmyslný a nebikový thread, stejně na tom moc nezáleží.

    Jistě se každému z Vsá stává, že vám uklozne něco jako šance, nebo čin mezi prsty a leží vám to pak v hlavě několik dní a říkáte si: „proč jen jsem to jen neudělal jinak?“ a podobně, stejně jako já jsem litoval své nečinnosti v threadu „je mi zle“.

    A tak se ptám, čeho litujete a nebo o čem si říkáte, že jste měli udělat jinak a nežeru Vám hlášky, že nikdy ničeho nelitujete a nebo, že jste vše udělali správně, nebyli by jste lidé (hlášky že nejste lidi, ale bikeři vám taky nežeru..).

    Co vám tedy leží hlavě a pořád si říkáte, že jste to udělali špatně? Pište sem velké věci, které dokonce mohli ovlivnit váš život na pořád i denní drobotiny, je mi to jedno. Pište, pokud budute mít chuť se podělit.

    čeho litujete?

    0 0
    • bikaf  

      Lituju, že jsem se ráno nenasnídal, než jsem vyrazil do rachoty. Říkal jsem si, že si něco koupim během dne a nějak to nevyšlo, takže jsem hladověl až do oběda. Velká chyba!

      0 1
    • dydy  

      Hodně často lituju, kolik času zabiju na B-F.

      3 0
    • scret  

      tobe to hodne lezi v hlave s tou nevidomou vid? Taky si nekdy rikam ze jsem to mohl udelat jinak apod. Ale cas nevratis,to je holt zivot…

      Naposled jsem se dostal do konfliktu asi pred 4 dny v MHD s opilym cikanem,byl jsem v razi z prace:) Nejdriv zacal prudit do jedny slecny,tak to me nadzdvihlo:) ale jeste jsem se drzel,tak jsem na nej asi blbe koukal a zacal mit na me kecy,tak jsem se do nej vobul,lidi me zacali uklidnovat ze je to ubozak,protoze uz se to zacinalo hrotit a ja chtel vystupovat abychom si to vyridili rucne:) tak jsem vystoupil a on jel dal…

      Tak me to pak mrzelo ze jsem mu hnedle jednu za tepla nehvizdnul!:)a byl by klid!

      0 0
      • Hnoj  

        Ne, musím říct, že slepkyně mě už pustila, přes to jsem se přenese a koupil si boxera…

        Založit tento thread mě přinutilo něco úplně jiného a dalo by říct, že úplně banálního, ale co na tom záleží, že? prostě mě napadlo se zeptat, čeho litují jiní lidé.

        0 0
        • Tomcat_1  

          „Pres to jsem se prenes a koupil si boxera…“ Moooooc pekny! :-(

          0 0
    • Komi  

      Ten podzim mě už tak dost se*e a ještě tyhle depresiví thready …

      0 0
      • Hnoj  

        Tohle určitě nemá být depka thread…

        A docela by se mi líbilo, kdyby se tady ty příspěvky množili. Fakt mě to zajímá.

        0 0
    • rasto  

      tak, zpetne lituji hodne veci. hodne veci mi zpetne srotuje palici :-) ne ze bych byl zakomplexovany, ale proste to tak je.

      momentalne ale nejvic: v dobrichovicich, u manzelcinych rodicu travime prodlouzene vikendy. a ja vul si nevzal navleky/ celenku/ dlouhe rukavice/ satek. takze misto toho, abych do rachoty dojizdel, musim se ocasit ve vlaku :-/ (nic proti vlaku).

      0 0
    • gemini  

      Mě štve, že jsem se minulou neděli nevyhnul té kamenité ztezce do Mariánského údolí. To bych teď mohl celej týden pěkně bajkovat. Na druhou stranu se zase těším, až budu moci ohnout koleno a užít si tu novou vidlu, kterou jsem si včera namontoval na kolo:-))

      1 0
    • bajkr  

      hm koukám že se ochladilo a lidi tu začínaj placat jatrama :o) mám stejnou chut se podelit jako ty :oP

      0 0
      • Hnoj  

        Jak to myslíš že máš stejnou chuť jako já?

        0 0
        • bajkr  

          myslím to upřímně

          0 0
          • Hnoj  

            Neštastného standu snad připomínat nebudem…

            0 0
            • bajkr  

              jedinej kdo je tady neštastnej si ty :o)

              0 0
              • Hnoj  

                Já nejsem neštastnej, fakt nechápu, jak tě tohle napadlo. Jen mě aktuálně pěkně sere, že mě hrozně bolí hlava a furt smrkám…

                0 0
          • gemini  

            Taková prohlášení před komunálníma volbama…joko bych to už někde slyšel:-))

            0 0
    • Nimrod  

      lituju toho, že před skoro dvouma rokama sem nejel do prahy o tejden dřív, abych viděl etě dědu, kterej byl v nemocnici… zemřel dva dny před tim, než sem přijel

      0 0
    • cosmo  

      Ze jsem dneska sel za kamosem do kavarny, protoze jsem vedel jak to dopadne…a taky to tak dopadlo…ja dopredu vedel, ze nebude delat dobrotu, kdyz mu budu balit slecny, ktere s nim delaji na jedne smene…protoze mi napsala slecna at se za ni stavim do prace a s nim jsem mel k reseni nejake pracovni zalezitosti, tak jsem si rekl sfouknu to jednou navstevou… slecna vpohode, kamos naopak vubec…sakra mrzi me to…dobry kamos…

      0 0
      • Hnoj  

        Njn, jak se dostanou mezi kámoše baby, to je pak špatný…

        0 0
    • atrex  

      Mě vždycky štve, když jdu pozdě spát, ráno se mi nechce vstávat a celej den jsem nepoužitelnej, aktuálně mě štve, že jsem si nerozmyslel v neděli trasu, vyrazil pozdě a celý bajkování stálo za prd, ale naštěstí to bylo krátký, takže mě to vlastně taky těší, sakra já už nevim jestli mám vůbec žít, když ani nerozeznám dobrý od špatnýho, chjo jdu šňupnout jedy.

      0 0
      • Krys  

        Na taketo stavy je dobre magnezium. Bez srandy. A aby si vsetko hned nevycural, treba to brat spolu s calciom a c vitaminom. A hned je svet krajsi. Emocie su len chemia. :)

        0 0
    • pegas  

      lituju… www.novinky.cz/…7_npo2b.html

      0 0
    • cabbage  

      ani nevim, možná by pár detailních změn bylo, zvlášť při dopravě mhd, parkování auta. nic na co bych si vzpoměl třeba zítra.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Me stve kazdou chvili neco, chvilku to resim a pak se na to vyprdnu a necham se stvat necim jinym :) Napr. minulou stredu me stvalo, ze sem neoslovil a nekam nepozval jednu krasnou a roztomilou slecnu, ktera se mnou cestovala pres ulicku v buse cestou ze skoly a vysilala docela zajimavy signaly. Treba tam bude tuhle stredu zas a tentokrat se to uz podari :D

      0 0
    • kesu  

      me třeba fakt s… ze sem pred par dnama jak debil otevrel ten zatracenej link na icq a od ty doby se nevratne blizim k formalu pocitace,jelikoz nefunguje antivir ani nic podobnyho.takze stravim zatracenej den formatovanim compu…

      0 0
      • Radek Broz  

        :o) Holt neklikat na vsechno.

        0 0
      • pos3k  

        ty navody tady nepomahaji? www.viry.cz/go.php

        • diskuse,

        me stvou lidi co vi ze to maj zableseny a lezou na net + icq :-/ dnes uz jsem byl i sprosty

        0 0
        • Krys  

          Prestudujem to vo volnych chvilach. Tiez ma tak mierne kaka, ze domace kompy su semeniskom kadejakych sajrajtov. Isty cas som mal podozrenie, ze uz mam z kompu zombika, ale odkedy som kupil router monoho veci sa zlepsilo. Este planujem vseobecne oblubeny format HD a hned po instalacii woken tam hodim este nejaky SW firewall. Asi Kerio. Pripadne ma niekto nejaky typ?

          0 0
          • dieegoo  

            Kerio Personal Firewall je podle mě naprosto dostačující. Nějakou dobu jsem používal i Kerio WinRoute Firewall, u něj mi přišlo snažší a přesnější nastavení oproti Personal verzi. Jinak je dobrý vypálit si instalaci třeba na CD nebo nahrát na jiný disk a instalovat s odpojeným síťovým kabelem, abys zabránil riziku, že se ti tam bordel dostane dřív, než budeš mít nainstalováno a nastaveno.

            0 0
            • Krys  

              Dik. Myslis instalaciu windowsow? Tie mam orig. na CD.

              0 0
              • dieegoo  

                Ne ne.. myslim instalaci toho firewallu. Aby si nemusel instalační soubor stahovat z internetu. Lepší je ten firewall nainstalovat a pak až zapojit síť.

                0 0
    • Gorgov  

      čéče se do toho nějak vobul:) Ale když…Teď si vzpomenu na jednu věc. Je to seznámení se a trávení času s jednim nejmenovanym „člověkem“. Důvěra a zastávání se ho… Toho fakt dost lituju, když už jsem procitl.

      0 0
    • kurýr na bajku  

      Dycky dyš na mne nějakej důchodce řve, že se po chodníku nejezdí a já to mlčky přejdu, tak pak večer lituju, že sem mu neuříz hlavu :P

      0 0
    • goofy  

      Treba ze zrovna mam otevreny skoro cely vecer bike-forum, kdyz mam cumet na Archicadu a rysovat… To zas bude noc :-)

      0 0
    • Luka  

      vazny veci? Lituju ze kdyz se me pokusil osahavat jeden chlap v metru, ze jsem byla tak vykolejena, ze jsem jen rychle zmizela. Mela jsem rvat, klicema mu servat kuzi z tech hnusnejch rukou, zavolat policajty, ja nevim, minimalne mit nablizku svyho chlapa aby mu dal pres drzku. Hajzlovi jednomu oplzlymu!

      A pak lituju toho, ze jsem dostatecne doma nevlastnimu otci nevnutila nutnost absolvovani neurologickych vysetreni, prestani s kourenim, prestani piti kafe,nutne diety, protoze se ani po dvou mozkovych mrtvicich nepoucil sam. Samozrejme, jakmile se mu stav zlepsil, prestal se bat a vyprdnul se na pravidla. Vysledek. Tezka mozkova mrtvice, ochnuti… uz mesic v nemocnici, stav sice lepsi, ale nechci nic zakriknout. Mrzi me to. Protoze vim, ze bych ho k tem lepsim doktorum dostala. :(

      Ceho lituju dal? Kazde minuty kterou ztratim vecmi, ktere me nebavi. Kazde urazky nebo krivdy, kterou neoplatim nebo nevyvratim. Kazdeho souboje s blbcem, a nervu, ktere z toho vseho mam. Kazde koruny, kterou investuju do hovadin jako je MHD, posta, kraviny nutne k zivotu ale nezajimave. Lituju kazdeho hezkeho dne, kdy nemuzu vyrazit na kolo a lituju kazde vyasfaltovane nebo znicene lesni cesticky.

      Lituju lidi bez nazoru, lidi neskutecne blbe a lidi co me nechapou :)

      0 0
      • scret  

        tak s tim chlapem,to je sila! chapu ze te to stve,takovou „vykolejenost“ ze nedokazu reagovat taky obcas mam a pak me to stve!:(

        taky lituju veci ktery jsi v podstate vyjmenovala + treba penez ktery dam statu a vidim ze to akorat jde cimdal vic do pr… cigani zijou treba cely generace na „podpore“,ohanej se rasismem,vopruzujou slusny lidi,nikdo s tim nic nedela…clovek se honi jak blbec aby si vydelal na podelany zivobity,na kazdej blbej sroubecek na bajku a nekdo si vesele uziva…a spravedlnost nikde… a uz jsem se zase rozcilil!:)

        0 0
        • Luka  

          je videt ze si z Usti :DDD mame podobne opcity vuci mensine :D…ale ty me spis stvou, nez ze bych neceho kvuli nim litovala… snad jen tech spousty stenat co si u rodicu v panelaku natahala jedna takova rodina… detem na hrani… a pak tak 3mesice vykrmovat a najednou pes nebyl.. a byl jinej. Nakonec jim deti vyrostly, „platy“ taky a tak poridili kocku (ktera se neda tak lehce chytit a sezrat) a chodej nakupovat do tesca. Jen semtam jim privezou psi zabijacku v takovym fuj pickupu a ona to taha v kyblech do garsonky, a to je pak parada, kdyz to varej… bleeeeeeeeeeeeeee

          0 0
          • scret  

            no ja lituju toho a samozrejme me to sejri taky ze makam na takovyhle xindly,at uz jsou bily nebo puntikaty! stve me to ze se v tyhle zemi vyplati krast a kdyz te capnou a nahodou si jdes sednout tak tam maj kabelovku,fitko…a ja si to musim platit! grrr!

            Jinak nejsem rasista,nejsem ani zas tak xenofobni,ale pokud by se cikani zaclenili do spolecnosti,tak si jich nikdo ani nevsimne!

            0 0
            • Luka  

              :) chapu…ale uz se nerozciluju… dopracovala jsem se az k totalni laxnosti… jinak bych uz byla v Bohnicich…

              0 0
      • Gorgov  

        nechápu…:)

        0 0
    • Lance  

      nelituju radeji niceho, protoze, kdybych mel, tak se asi zblaznim, sere me hodne veci, ale je treba si uzivat a zit

      0 0
      • Hnoj  

        Tomu nevěřím, každý z nás určitě něčeho lituje…

        0 0
        • cabbage  

          lituj, ze neceho litujes:o)

          0 0
        • Jenda  

          no ja jsem na tom podobne jako Lance, samozrejme kratkodobe bych neco zmenil ale dlouhodobe se proste divam dopredu a co bolo to bolo. A pokud si vezmu ze spatnych rozhodnuti ponauceni tak i ty spatny rozhodnuti byly dobry. Lituju snad jen ze neznam mistra Lance osobne:-)

          0 0
          • Lance  

            tu posledni vetu jsi napsal strasne krasne,ale do Kladna je to opravdu hodne daleko Honziku

            0 0
    • Manas  

      Njn, zima tu je. Lituju toho jak jsem se vysral na CVUT a radsi paril. Moh sem byt uplne nekde jinde. Ale kategoricky to litovat nejde – nepoznal bych jinak spoustu dobrych lidi a asi bych nejezdil na kole. Nemuzes rict, ze neceho litujes uplne jasne a zretelne a ze by to mohlo byt ted ruzove a skvele.

      Kazda volba ti neco prinese. A je na tobe jestli se z toho pouci, jestli vyuzijes tu sanci. Zivot je otazka volby. Pak se muzes dosmrti uzirat, ze si neco neudelal.

      0 0
    • Lump83  

      Lituju, že jsem v sobotu dopoledne hrála volejbal :-)) Uznávám, že po celonočním hýření, spojeném s vínem a tancem to nebyl rozumný nápad… jako ten volejbal, ne to hýření :-) Ale bebí utržené při této koordinačně náročné hře se zdárně hojí, tak že snad brzy litovat přestanu a skočim na své vozítko, dokud ještě nemrzne.

      0 0
    • enjoy  

      lituju fakt uplne vseho.. a lituju ze mi mlada vycita,jak mi furt neco vadi a neceho litiju.tak vidis..,nekecam. zrovna ted nelituju niceho..,ale rad bych.ps:masochista.

      0 0
    • enjoy  

      a vazne!lituju kazdy dobry veci,ktera napadne nekoho jinyho nez me!to je asi nejvic.

      0 0
    • Medunka  

      Nelituji niceho, co jsem kdy udelala, neudelala. Litosti clovek ztraci nejen sam pred sebou dustojnost. Dulezite je se umet celem postavit k nastalym zkutecnostem, umet prijimat prohry, problemy s gracii a zvladnout se s nimi vyporadat. Ucit se z vlastnich chyb, … Dulezite je umet zit, s tim, co clovek ma, pokud mu to nestaci, podkniknout kroky pro zleseni. Nevymlouvat se. Umet si uzit zivot plnym douskem

      1 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Smazaný účet  

      Lituju ze sem byl tenkrat debil.....

      1 0
      • -b-n-x-  

        Tak, kdo tenkrát nebyl debil že?

        0 0
        • Smazaný účet  

          Jenze ostatnim to doslo vcas.

          0 0
          • -b-n-x-  

            Hele, a čeho ty vlastně litujes? Nějaká ta záležitost s tou ženou? Pokud jo, tak pokud jste se rozešli, a neměli děti (což jsem si myslím nevšiml), tak možná můžeš být spokojený chlap.

            Já mívám takové období, kdy bych byl šťastný být v té situaci.

            0 0
    • roman 3D  

      Když jsem četl Medunka tak život je hrozně krátkej zabývat se píč…ma

      3 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.