• artorie

    Tak se ptám Vyplatí se na časovky? o kolik zrychluje?

    0 0
    • roud  

      Pokud nejedeš na bednu tak jsou to vyhozený peníze a kdybys jel na bednu tak se tu na tohle neptáš…

      0 0
    • Joseph de Sax  

      pokud jezdíš časovky na biku, tak se určo vyplatí…

      0 0
    • Internaut  

      Už jsem to řešil tady .

      0 0
    • Advid  

      Od průměrné rychlosti 30km/h už se investice do aerodynamiky prý vyplatí (kola, přilba, hrazda). Ale jinak to vidím jako roud.

      0 0
    • MI.KU  

      Tak sem se dnes dožral – švihám si to po rovince z jedné strany lesík z druhé pole a svítí sluníčko nikde žádný auta pěknej asfalt čistej vzduch no poezie ;)

      A pak to začlo – jak kdyby mě někdo kropil – snad tisíce mušek úplný hejna během okamžiku jsem byl černej měl jich na sobě snad sto a co víc škvírou mezi přilbou a brýlemi se mi drali do očí no horor.

      Jelikož to není poprvé a jelikož občas chytnu i něco většího a koukám po nové přilbě napadla mne přilba na časovku – jelikož má ten úžasnej kryt na oči v celku s přilbou a cenově jsou v kategorii kde se stejně koukám po přilbě.

      Řeknu to takhle – větrání bez debat horší na druhou stranu – podzim, zima, jaro by v tom bylo naopak příjemněji – už jsem si zkoušel jednu a ten pocit jak v ,,motohelmě,, je super – jediné co mě odrazuje, že v tom budu za ****** na obyčejný silničce s tím že časovky samozřejmně nejezdím.

      Otázka tedy zní – jezdíte v ní někdo taky normálně nebo jen čistě na závodech?

      Jo dá se to řešit brýlemi lepšími, ale přilba cca 6–8 brýle dobré tak 3–5 a stejně mi tam ti bastardi zalítnou a časovkářká helma vyjde na 6–8 a měl bych to vyřešený plus je lepší do deště a na zimu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.