• scret

    Ahoj, chteli bysme nekam s kamosem vyrazit tady v CR, ale nemuzem se rozhodnout kam.Na Lago nejsou penize:-(( Jeseniky?Jizer­ky?Kam?Prosim poradte, muzete napsat treba i nejaky www stranky?Dik.

    0 0
    • rasto  

      na kolo jsou v CR snad nejvyzivnejsi Beskydy. ty ale doporucuju na prodlouzeny vikend – uz jenom kvuli komplikovanejsi doprave. nahoru dolu – parada. (zkus znad http://www.beskydy.cz) ± pohodova je Sumava. zacina se tom ale hustit bajkerama a turistama.

      0 0
    • Jogador  

      Jde udělat za výkend Krušný, ale mákneš si…A jsou pěkný:) Začít ve Františkovejch a zkončit v Děčíně, ale je to denně kolem 130km a převýšení tak kolem 2000m.

      0 0
    • RomanH  

      Dle nalady, co chcete jezdit – na poradnej zahul Beskydy nebo Jeseniky, hratkty s kolem v okoli Adrspachu (napr. trasa Sudet), pohodovejsi jezdeni Ceska Kanada nebo Novohradske hory.

      0 0
    • onegear  

      Projedte si sudety – trvale znacena trat 120 km okruh vychozi cilovy bod teplice n. m.

      0 0
      • jakub  

        Pripojuju se k Sudetum, okoli Teplickoadspaskych sakal je asi nejlepsi vychytavka

        0 0
    • Pietro  

      Z Beskydama souhlas ale na vikend byl jel treba na Zdarske vrchy je tam spousta krasnych tras, ja jsem si je osobne prejmenoval na -male beskydy-

      0 0
    • J.A.V.  

      Jizerky ne, tam to má smysl snad jedině na podzim a nebo v pozdním jaru. V létě je tam lidí jako psů. Navíc ta centrální část to je stejně jen ježdění po asfaltu a panelech.

      Pokud byste chtěli sem k nám na sever, tak doporučuju Lužické (a taky Žitavské) hory. Kopců fůra, sice nízkých ale prudkých, cest spousty a hlavně hodně liduprázná oblast. Občas na nějakýho turistu natrefíš ale nejsou to davy. Žitavské hory jsou v podstatě německou částí těch Lužickejch a je to tam fakt úžasné, je to poměrně vyhlášená pískařská oblast (lezení) takže je furt na co koukat. Cest je tam taky dost a značení je tam možná ještě lepší než u nás.

      0 0
      • filipes  

        Nahodou jsou Jizerky fakt dobry – asfaltu a panelu je sice vic nez dost, ale pokud to nebrousis kolem Novy louky, ale v odlehlych castech, tak to s lidma neni tak hrozny. Peknej vylet je: objet Smedavskou horu, Smedava, Palicnik, Smrk – prejet do Polska, polska cast jizerek, Orle, Harrachov, a zpatky do cesky casti + treba kolem prehrad.

        0 0
        • Beeda  

          Ahoj, nevis zda funguje prechod na Jizerce a vyject nekde v Orle, ale ne pres ten prechod u nadrazi Harrachove…Dikk B.

          0 0
          • filipes  

            nefunguje. Obcas nekdo brodi jizeru, ale ja to radsi objedu pres harrachov, nebo se vratim zpatky pres Smrk, on je to takovej krasnej vyslap :-)

            0 0
            • Beeda  

              Vidis ale je mi to divny, ze v Harachove se muze a nikde zadni cajti, tak to priste strihnu rovnou i pres tu Jizeru, dobrej typ :-)) B.

              0 0
        • J.A.V.  

          Já proti Jizerkám nic nemám, chraň pánbůh, jen mi to v létě nepříde jako dobrej tip na víkend. Na můj vkus je tam prostě moc lidí. Vejlet co radíš je ale pěknej a máš pravdu že tam celkem nebude moc lidí. Jenže na tu Smědavskou se musíš nějak dostat a už seš v davu :)

          Dost hezký poježdění v Jizerkách jsou právě ty okraje – jižní stráně nad Harcovem a Jabloncem. Nebo naopak Viničná cesta na severu. Já mám Jizerky moc rád :) Ale bohužel nejsem sám, tak v létě jezdím raději jinam (a nebo ve všední dny večer).

          0 0
        • MartinXC  

          Smedava – doporučuji poobědvat :-) Letos začátkem července nás tam 3 dní po sobě zahnal déš? (nejen nás), takže jsme je komplet vyjedli !

          0 0
    • dalimil  

      doporučuji VVP Jince,byly jsme tam teď o víkendu a super ježdění.s normální mapou tam nezabloudíš.jediné – je absence hospod.Byly tam cedule o odstřelu spárkaté zvěře od 1.8.do 30.9. Nevim jestli to bylo aktuální,jsou z roku 2003.Nahoru,do­lu,krásná krajina,žádný lidi – paráda

      0 0
      • Martyss  

        ten odstřel bývá každý rok..ale datumy si přesně nepamatuju…osobně tam v tu dobu nelezu.....nerad bych byl zaměněn za spárkatou:-)

        0 0
    • scret  

      Diky vsem za prispevky a preji pekny bikovy vikend.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.