• pítr

    Daj se někde koupit sólo brejle aby všechno měly na imbusy? Nohy i krk? Potřeboval bych na 32 nohy.Poraďte prosim.

    0 0
    • Pá-dlista1  

      Udelat je stoji cca 2000,–. Pochybuju, ze se neco takovyho prodava v cenove relaci, kterou jsi ochoten akceptovat. Nejspis to bude na lonskyho DJ. Letosni se novej da za cca 7500,– celej. Vrsek stoji 4500,– ? Co te asi nezajima vubec, ale tu vidlici bude, je roztec nohou, jejich predsazeni vuci sloupku a uhel s nim svirajici (ne kazdy jsou rovnobezny).

      0 0
      • pítr  

        Hm,tak to 2 litry se vážně nevyplatí.Na těch marzoškách věděj proč dát imbusy. Nečekal sem,že se brejle takhle snadno ohnou,ale konečně je to fyzika.Nevyplatilo by se něco takovýdleho dělat třeba Exu? Nejsem určitě jedinej – komu jinak zbytek vidlice funguje. úhel kerej maj nohy na sloupek to nijak zkazit nemůže- vnitřnosti vidle fungujou stejně jak u rovnejch, tak předsazenjch.A ta rozteč? Vsadil bych boty,že se neliší o víc než milimetr. Klidně bych tam dal cokoli. Furt lepší než kolmo k vozovce,jak mám teď.

        0 0
        • Pá-dlista1  

          Me bavis. Na uhlu zalezi geometrie kola ⇒ ovladani, chod i vydrz te vidlice. Predsazeni na funkci asi vliv mit nebude, ale na rozvor a ovladani urcite. A roztec? Co myslis, ze ti udelaj ty nohy kdyz budou nahore od sebe o par milimetru dal nez v dolnich nohach? Jeste si myslis, ze funkce bude dobra?

          Marzocchi to nahodou loni pekne zazdilo i u 2 korunek bez sroubu, ale letos je to snad OK. A na jednokorunky srouby uz par let nedavaj. A je to skoda.

          0 0
    • chorvat  

      co je „brejle u vidlice“ ?

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Korunka – to co spojuje horni (obvykle vnitrni) nohy se sloupkem (to je to co je skrz ram).

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.