• effkill

    ale nevim jak si jinak pomoci, zkousel sem obvolat uz nekolik prodejen ale bez uspechu, vsude chcou 30tis zalohy, a pucovat si nejakou plecku u CD to taky neni to pravy orechovy, muj problem spociva v tom ze bych se rad v nedeli projel se svoji slecnou,he ale nemam tu svuj bike, nasla by se tu tidiz nejaka dobra duse ktera by za uplatu pujcila bike na tuto nedeli, sem ochoten zaplatit 500–1000kč a jako jistinu nechat auto,hmm teda fakt nevim co na to kdo rekne ale budu velice vdecen za jakoukoliv nabidku :o)))

    0 0
    • petebike  

      musis ale napsat kde…

      0 0
      • effkill  

        kdekoliv Praze, uz bych si dojel :op

        0 0
        • petebike  

          no sem z prahy, domam mam nekolik kol, auto by se hodilo, ale v nedeli odjizdime na bikechallange, takze spatny…

          0 0
        • mawerick  

          hmmm z prahy sice jsem, zlámanej takže na kolo nemůžu taky, ale bez nějakýho dalšího infa se mi kolo někomu koho neznám půjčovat fakt moc nechce…

          0 0
    • mawerick  

      nějaký detaily by možná bodly… kde, jaký auto;)) kam pojedš a tak…

      0 0
      • effkill  

        he pomalu o to auto dostavam strach :o) sluzebni fabie a nejspis nekam na sarku, jen takova pohodova vyjizdka, trochu si opalit lejtka a tak :)

        0 0
        • mawerick  

          :) stejně jako bych měl já o kolo:)

          0 0
          • effkill  

            jo s tim souhlasim – strach za strach – to je ferovy ne :o)

            0 0
        • effkill  

          ale je mi jasny ze to cely je asi predurceny k zahube bo pucit vlastni kolo by mi delalo asi taky problem, spis se obracim na nekoho kdo jich ma vic a citovej vztah ma jen k jednomu :o))

          0 0
          • mawerick  

            záleží taky na velikosti;) Cannona bych ti (nic ve zlým) fakt nepůjčil, ale fotřík má crossový a to by ti do prahy bohatě stačilo:) A nemám k němu citovej vztah;) :D ale je to 21" author takže docela velký…

            0 0
        • dieegoo  

          to se to pucuje sluzebni auto :)

          0 0
          • VencaV1  

            Dobra zastava, prijdes o kolo a pro auto si prijdou policajti. :)

            0 0
            • mawerick  

              co pro auto;) :D ale pak i pro tebe žes ho ukradl;) :D

              0 0
              • effkill  

                no tak nejak sem cekal ze se to takhle zvrhne, takze timhle ste docista odradily i toho posledniho cloveka kterej by byl ochotnej mi nejak vyhovet…na co sem to auto krad, kua :o)

                0 0
                • blue  

                  vezmi svoji slecnu na pohodovou vyjizdku autem :-)

                  0 0
    • jivo  

      A pokud je slecna z Praglu, tak ona nikoho nezna ? Kdyz jsem jel s kamoskou, tak jsem si pujcoval u zname kolo ja, na moji zodpovednost. To same znama pro mne prkno. Od ceho jsou prece kamaradi :))

      Jinak ja svoje taky potrebuju. Ale tu zalohy bych spis videl nez v aute v technicaku apod. Toho bych se zas tak nebal. Autem si odjedes, ale technicak, RP to si jentak nesezene. A s kusme papiru by to melo byt OK. Ale asi to nebude nic moc. Kdo by nekomu cizimu pujcoval sve vyslechtene kolo.

      0 0
      • effkill  

        zna ale samy sportovni antitalenty, jo byt doma na morave tak bych s tim tu na foru nikoho neotravoval ale ja osobne tu zadneho bikera neznam – zatim :o) sem ve stadiu prechodu – Morava..Praha a samozrejme ze sem myslel technicak a nejaky doklady s tim ze bych si nechal klice jen od zamykani radici paky, nebo tak neco aby s tim nemohl odjet ani jeden :o))

        0 0
        • jivo  

          Nojo, to jsou ti Moravaci. :)) Jako kamoska. Je v Praze uz stoleti, ale kolo porad doma. Jediny co si privezla zatim lyze. Kolo ma byt to jedno z prvnich, co si sem privezes. Hadru ted moc nepotrebujes, zbytek se vypere a v tehle tropech uschne okamzite. A znam jedni silenkyni, co ma zname v Hradci a tak si to obas strihne Brno-HK-Pha, tak usetris i za bus. Ale to kolo. To se jentak na pujceni blbe schani :-(

          0 0
          • effkill  

            no jo taky si ted za to sypu popel na hlavu, venku takovy krasny tropy a ja si ani nemuzu vyjet a vypotit ze se sebe par tech litriku smradu :) s tim pucovanim kola sem to holt trosku prestrelil ale prece jen se jedna dobra duse nasla a timto bych ji rad vyzdvyhl a podekoval – skladam hluboke dik clovickovi jmenem Savan :o) a taky vsem co se mnou meli dobre umysli..dikez a preji vsem bujary weekend

            0 0
            • jivo  

              jj, uzij si to. Sam jsem tomu neveril ,ale ono se da v Praze fakt jezdit super. Vyberes si smer, prejedes mesto a okoly je nadherny. Takze si to kolo rychle prestehuj. Jinak ja tam jeste nebyl ,ale oblibena je cesta ze Sarky na Okor. Je to kousek.

              Ale kdyz vypadnes na druhou stranu, ono v okoly Moriny (Karlstejn) je super koupani.

              Pak muze na posazavy, Slapy apod. Dle libosti. Ale s tema slabejma terename by se to lidem z BF asi nelibilo. No, ja se zase porad bojim s tim co jsem slysel jet s nima na Tocnou. Sice je cross stejny kus zeleza :)), ale ty problemy s udrzenim stability na korenech a masirovanim ******.

              0 0
            • petebike  

              clovicek neni Savan ale Savah :-) jinak se zejtra ozvi kdy se pro to kolo zastavis – je tu pripraveny :-)) PETR

              0 0
              • SavaH  

                připravený… naříznutej rám, povolený kola, nebrzdící brzdy, prdlá sedlovka a sedlo v rozpadu atd;o)

                0 0
            • kurýr na bajku  

              Nepučuj si kolo od toho podivného párečku savah/petebike. Už tady na fóru způsobili smrt spousty bajkerů, kterým pučili kolo s naříznutým rámem. Tak a teď, když sem tě odradil od těch dvou, tak na letný v Čechovce je půjčovna, kde maj i lehocipedy. Příde mi logický využít půjčovnu. Proč to chtít po cizích lidech ?

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.