• lev

Díval jsem se na to nové XTR…co na to říkáte?????Co ty dualy? Jdete do toho? www.cycloshop.cz/SHIMANO2007.htm

0 0
    • BB  

nepřipomíná ten šaltr trochu SRAM ?

0 0
    • PIWNIK PONURY  

pekne.. vypada to ze zacalo fungovat konkurencni prostredi a shimano se musi vic snazit;-)

0 0
    • sportovni_biker  

To XT a LX je pěkné, ale jinak mě to teda moc nezaujalo. Hlavně ty kola XTR, asi budou lepší než současné, ale zase ten počet špič, XTR 2005 kola nej.

0 0
    • libik  

no co mam zkusenost s XTR 03 tak kdyz se podivam na ten saltr tak cistej je urcite lehkej, ale kdyz vidim tech der co tam pribylo, tak bude nakonec tezsi nez moje nederovany XT, a jeste to cisteni… humus humus panove… obzvalste ty derovany kladky…

0 0
    • gobike  

Fesne, ale vypada to, jako by shimano upoustelo od cerne barvy…

0 0
    • Twister  

Mě to příde fakt děsný. Celá ta designová inovace. Jenom se to snaží zaujmout a přitom to vypadá hrozně levně. To plasický logo je tam úlplěn k hovnu. Podlě mě je dosavadní xtr to nejhezčí,co si můžu na kolo dát. A hned po něm klasickej šaltr XT. Krásný ladný hladký.

0 0
    • BOREK  

moc pekne, verim ze i cena bude velice pekna!!!

0 0
    • kubus  

No konecne udelali inteligentni kola. System uchyceni do rafku z boku a niplu na nabe znamena pri centrovani pouziti dvou specialnich centrklicu a silenej rebus pri hledani kam kterej drat vede. Tady to vypada ze pouzili bezny naby XTR jako sou k dostani ted a udelali jen malo krizenej vyplet. Mozna i draty sou normalni… (k sehnani:-)

0 0
    • pos3k  

na to ze uz jsi 3 co to sem dava behem par dni …

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.