• rarášek1

    Tak se mi dostalo do rukou. A co je v něm? 26" VS. 29" v přímém porovnání, obrázková rozborka a zborka FOXe, technická poradna – otázky čtenářů pod lupou redaktora (za zrušenou Ivelo diskuzi), jak upravit kolo pro ženu, jak funguje Rohloff, sportovní vyšetření, hobby kalendář a pokračování o kolečkových bruslích. Jo a taky vím, že jsem nevyhrál ani rám, dokonce ani mazadlo na řetěz v kole snů. :-)

    0 0
    • kurýr na bajku  

      Ty děvky už podporovat nehodlám, ale vzhledem k 29" si to zařídím jinak.

      0 0
    • jaski  

      hehe nechtelo by se ti to treba naskenovat a poslat pres icq:)) jen tak teoreticky kdyby si se nudil:) takova dalsi pomsta velu

      0 0
      • Davit  

        Příde mi divný, že se tady nikdo nepozastavuje nad „naskenovat a poslat“ (zirecek je čestná výjimka). Zas troška čecháčkovství jak něco s prominutím ochcat a získat zadara. František si to koupí a nám všem pošle na mejl. Paráda. Velo je někdy dobrý, jindy zase slabý, ale musím si ho koupit (nebo jít do té knihovny) když si ho chci přečíst; copak v hospodě taky utíkáte bez placení? I jako forma pomsty (za co? za zrušení diskuze na které se účastníci domlouvají jak si naskenovat a poslat články z vela?) mi to připadá ubohý.

        Omlouvám se, že sem tak vypěnil, ale v posledních týdnech sem se s tímhle přístupem setkal několikrát a celkem mě to se*e. Platy jako němci bysme chtěli všichni, tak co takhle se chovat trochu jaki lidi.

        0 0
        • jaski  

          a ja sem nekoho nutil?bylo mi jasny ze to nikdo neudela a proto sou tam asi ty smajliky.a to s tou pomstou bylo jako vtip ale tady musej vtipkovat jenom urcity osoby ktery si nikdo nedovoli napadnout.zase se tesim na to jak mi tady vsichni daj za to co sem napsal zprdele uz se na to tesim.

          0 0
        • Luka  

          V tomhle s tebou souhlasim. Velo si kupujem (i kdyz ho cteme 2, ale prece nebudeme kupovat dva vytisky a cist je v jedny posteli ze ano). Myslim, ze si to kluci z vela zaslouzej, kdyz uz si to ctu, tak jim za to zaplatit. Odvadeji dobrou praci a myslim, ze to proste je fer, koupit si casak na kterym dreli. tak.

          0 0
        • kurýr na bajku  

          Sorry, ale co to tady kecáš ??? Zajednak obecný zvyk kopírování časopisů je spíš záležitostí B-F a ne ivela a zadruhak: Chceš mi jako říct, že ti sociální připadi z vela sou tak vylízaný, že netušili co se na takový diskuzi může probírat a proto ji založili a následně zrušili… Všem ostatním: taky mám raději papírovej časopis a nejsem sociál, abych si ho nemoch koupit, ale jim už nedám ani CZK.

          0 0
          • blue  

            fascinuje me, jak vam ta zrusena diskuze lezi v zaludku, ze se vyjadrujete jak nejvetsi primitivove… vzdyt je na netu tolik diskuznich for, kde muzete v klidu probirat peloton, cykloservis, skodovky nebo jak spravne drzet riditka :-)

            0 0
            • kurýr na bajku  

              ok, tak já ti zrušim B-F a sem zvědavej na tvoje vyjadřování. Já sem tam např. byl dlouho než sem sem vůbec přišel. Nechápu jak vůbec můžeš mít takový cinty, dyš k tomu nemáš žádnej vztah. BTW: Ty si tady zas probírej chcaní, nebo mám bejt jako ty a začít vyjmenovávat nesmysly z historie ???

              0 0
              • fousac  

                nam uz bikeforum zrusili, tak sme si poridili bike-forum… a to dokonce s mesicnim predstihem.. ;))

                0 0
              • JIRA  

                Tvoje „Charakteristika: oblíbený člen“ je fakt zábavná. Kdyby tady psal každý podobně jako Ty, tak by mě to zrušení BF ani nemrzelo.....­.naštěstí tomu tak není. Někomu říkat „děvka“ nebo „vylízaný sociální případ“ je určitě mimořádně hrdinské, odvážné a Tvůj hněv je zaručeně spravedlivý ale nezbývá mi než doufat, že se jim bude dařit dobře a Ty budeš za machra někde mezi svejma, tedy ostaníma oblíbenejma. :) Mít citovej' vztah k webový stránce. Tak to je masakr…

                0 0
                • kurýr na bajku  

                  :-DDDDD Je vidět, že si znalec. Možná se koukni trochu do historie, abys pochopil proč sem oblíbený člen. Jinak na vztahu k diskuzi mi nepříde nic divnýho. Možná kdybys taky jezdil na kole a byl mezi svýma, tak bys pochopil.

                  0 0
                  • SELMIRA  

                    :o) Moc jsem nečetla, o čem se tu hádáte, ale vim, že JÍRA JEZDÍ na kole a je tu mezi svejma.

                    0 0
                  • jjirka  

                    proč jsi oblíbený člen ? – ať to nemusím hledat

                    0 0
                  • mikin  

                    Tak poslouchej ty jses tu opravdu oblibenej jak nikdo.-:)) Akorat si vyhnal z B-F Milana kterej ,ac ho tu nekdo nemel rad aspon rozdaval navody na upravy vidlic a i sam je delal a to dost dobre za rozumne penize. To se o Tobe neda rict. Ale jses jeste mladej a pozdejc asi taky vyzrajes.

                    0 0
                    • kurýr na bajku  

                      Kecáš kraviny, ale odpouštím ti. Kdybys občas četl B-F tak bys věděl že je tady a můžeš se ho zeptat na co chceš (dokonce sme i řádili na ivelo než ho zavřeli a rozhodně se nedá říct že by se mi vyhejbal). Jo a s tím mládím to taky nebude tak horký.

                      0 0
                    • Radek Broz  

                      Ze by milan zrovna rozdaval rady se moc rict neda – podle nej si kazdy musi na pozadovanou informaci prijit pomoci vlastni zkusenosti;-)

                      0 0
                      • prodi  

                        A chraň všechny ruka Páně, pokud ty zkušenosti nebudou totožné s jeho…:)

                        0 0
                      • enjoy  

                        anebo mu venovat par stovek kdyz to nesvede sam,to je cely:-)

                        0 0
                      • Vilém  

                        .. a rad na jeho strankach:)

                        0 0
                • kurýr na bajku  

                  BTW: Zrušit diskuzi je ještě hrdinštější. Jinak podle tvých znalostí B-F, nejsi ty náhodou z VELA :-o

                  0 0
              • blue  

                klidne mi ji zrus, ja se z toho neposeru, jako vy… vztah k cemu? k nejaky diskuzi? hmmm… na svuj vek mas docela divny reci… to BTW sem vubec nepochopil, ale to asi ani zadnej smysl mit nemelo, co?

                0 0
                • enjoy  

                  mam takovej dojem:-),ze jsem te tady videl psat neco jinyho:-).neco ve smyslu ze kdyby ti to tady zrusili tak bys umrel steskem:-D

                  0 0
                  • Radek Broz  

                    Ja myslim, ze bychom hlavne vsichni najednou meli dmesne volnyho casu;-)

                    0 0
                    • Honzas  

                      ja myslim, ze by se nasim zamestnavatelum zbytecne zvysila produktivita prace;-)

                      0 0
              • blue  

                krome toho byste konecne uz mohli pochopit, ze to je jejich web a muzou si s nim delat, co uznaj za vhodny… a ani jim dokonce zadnej zakon neuklada povinnost, aby vas o tom laskave dopredu informovali

                0 0
                • cabbage  

                  a my jsme na jinym webu, tak si na ne muzem v klidu nadavat;)

                  0 0
                  • blue  

                    taky vas za to obdivuju, jaky ste hrdinove :-)

                    0 0
                    • Lišák  

                      Velo mám rád, mám všechny čísla mimo několika cyklokatalogů, na diskusi jsem tam nechodil, ale její zrušení mě taky přijde divný. A myslím, že pokud na to někdo vysloví svůj názor, tak to není od věci.

                      0 0
                      • blue  

                        ja taky netvrdim, ze mam neco proti vysloveni nazoru, ale to co tu predvadi Kuryr a treba Carlos1 a dalsi, tomu nerikam vysloveni nazoru… a kdybys na tu diskuzi obcas mrknul, tak by ti to mozna tak divny neprislo :-)

                        0 0
                        • Lišák  

                          Nj, kurýr není zrovna člověk, který se vyjadřuje na fóru slušně. Co se dá dělat?

                          0 0
                    • cabbage  

                      a je taky obdivujes? jak hrdine zrusili diskuzi;o)

                      0 0
                • sis  

                  to mas sice pravdu, ale byla by si myslim slusnost to aspon ohlasit a nejak osvetlit. sice jsem se tam moc casto neobjevoval, ale dost me tim jako jejich fandu otrvili. nevim, mozna k tomu meli dobry duvod

                  0 0
                • pos3k  

                  no zakon moralni? neco co je zakladni slusnost? laskovast asi nemaji v krvi :-/ . Vyjma par jedincu (vazanych na Velo), to lidi berou jako „podraz“, a z postoje „redakce“ maji pocit za na lidi serou. Vubec se nedivim ze lidi to tak vidi a a jsou dotceni. Logika chovani u redakce je pochybena, logika chovani lidi je pochopitelna.

                  ps: osobne si Velo kupuju pravidelne,tzn vyhovuje mi, procitam behem mesice cele, nikomu jej nepujcuji, nekopiruju ani neskenuju ((neni potreba). na ivelo jsem parkrat zavital, nebylo to spatne (diskuse), nemel jsem ale cas sledovat 2 diskuse o kolech

                  0 0
        • dada  

          Blbej příklad-němci sou socky. Mým cílem je mít plat jako angličan. V mém oboru to dělá zhruba dvounásobek skopčáka…

          0 0
      • fousac  

        a pak to tu nema vypadat jak to tu vypada… a vypada to tak, ze vsichni chtej ******* s kazdym jinym..

        me osobne prijde vcelku normalni zaplatit za poskytnutou sluzbu, v tomto pripade vytvoreni a vydani odborneho periodika… sam si velo tu a tam koupim, kdyz se dostanu do naseho mistniho shopu a mam korun navic..

        P.S. uz se pomalu ucim kupovat i software a audio… ;))

        P.P.S. co ti Velo provedlo, ze se mu chces mstit??? zabilo ti maminku???

        0 0
        • jaski  

          o kousek niz sem vysvetloval ze sem to myslel ze srandy-tu pomstu.nemusite brat vsechno hned tak vazne :) akorat me stve ze sem tim rozpoutal dalsi flame kterejch tady porad vic a vic pribejva…

          0 0
          • Luka  

            no a pribejvaj, protoze je venku divne, mnohym tu uz to nejezdeni na kole leze na mozek a jarni unava… no, marno mluvit. Pozoruju to nejen na tomhle foru, ale treba i u nas v praci, zrovna vcera jsme se tu malem pozabijeli, vsichni na noze, vsichni s chuti dat vypoved… proste je to pocasim… hotovo

            0 0
            • jaski  

              jj mas pravdu.ve skole je to taky takovy divny.

              0 0
            • kámen úrazu1  

              Hmm. To já začínám práci oficiálně v devět, ale většinou chodím později, často dopoledne zájdeme s šéfy na kapučínko, pohoda, žádný stres, i když práce je jinak dost (kromě některých dnů, jakým je i dnešek). Občas nějaký ten obídek v restauraci, v práci samé vtipkování a sranda, klid, žádná jarní deprese. :-)

              0 0
              • Luka  

                nevezmou jednoho pracovityho pracovnika? ze bych se hlasila :)

                0 0
                • kámen úrazu1  

                  A to se mně dneska přímo pod okny kancle předvádějí desítky vojáků při různých povelech a tak. Je to od nich hezký, musím jim to dát aspoň vědět, když se tak kvůli mně namáhají. Sluší jim to. Uvidíme, třeba si i vyberu, když se tak snaží.

                  0 0
              • Lance  

                na jaky mail mam poslat CV, kdyz uz tam jde Luka

                0 0
        • Peslezedirou  

          Hele taky si časák koupím, skenování je české přizdisráčství. Ale na pálení CD mi nešahejte :o))))

          0 0
    • Radek Broz  

      To zni jak PR clanek na dirtbiker, ktery mi chodi pred vydanim kazdeho cisla, i kdyz na to pokracovani brusli asi moc bikeru nenalakas;-)

      0 0
      • rarášek1  

        To rozhodně žádný Pí áR není. Jen mne trochu překvapilo po té únorové hrůze. Zajímalo by mne, kdy dostanu ale dubnové Velo. Březen vyšel 14.2. PS. Technická poradna – otázky čtenářů pod lupou redaktorů je fakt dobrá.:-))).

        0 0
    • gobike  

      kdyby to nekdo naskenoval a uploadnul, tak bych se vubec nezlobil…

      0 0
    • enjoy  

      jste legracni s tim skenovanim…:-)

      0 0
      • jaski  

        kdyz se nekdo nudi tak proc ne:) treba ja bych to pro tebe udelal:)

        0 0
      • Meesha  

        jj, taky to nechapu…

        0 0
      • JancA  

        skenovani casti casopisu je na me taky trochu moc:(…Roland Barthes tomu rika „pleasure of the text“…vas „netesi“ novej TISTENEJ vlastni casopis nebo noviny? ja to miluju a vyhazuju za to relativne dost penez, ale elektronicky vydani (kdyz je dostupny) stejne nikdy tisteny media neprevalcuje. Stejne si budu kazdy ráno kupovat noviny i pres to, ze si je muzu precist na netu…co si o tom myslite? co vubec ctete? (to je teda zase podofftopic jako prase:)))))

        0 0
        • VencaV1  

          Taky nechapu, jak se tu vsichni rozplyvali nad pdf s MBA, to mi nikdy tistenej casopis nemuze nahradit.

          0 0
          • JSt  

            vidis ja treba nic jineho nez ebook nechci. ctu vetsinou nejake navody, manualy, skripta apod. a luxus rychleho vyhledavani je k nezaplaceni (v mba taky vyhledavam :). onehda sem byl odkazan jen na papirovy manual k fotaku. listovani ve fyzicke knizecce me dost vytacelo, kdyz vim, ze to jde snadnej. dalsi vyhoda je misto. na jedno cede nacpes bratru 5 rocniku mba – kolik prostoru ti zaberou papirove vytisky?

            0 0
            • blue  

              s tim CD trochu uber, jedno vydani ma v prumeru 20 mega (kdyz se bavime o oficialnim vydani pres zinio, ne o nejakym PDF, ktery nekdo vynesl z redakce :-)), takze na CD jen tak tak 3 rocniky… ale v dobe DVD to je stejne fuk :-)

              0 0
            • VencaV1  

              To me to zas lpekne stve, kdyz musim cist nejakou dokumentaci na monitoru, to si to radsi poridim jako knizku a nebo si to vytisknu. Ale i tak se tomu neda vzdycky vyhnout a cist jeste casopisy v elektronicky podobe, tak uz mi z toho jebne. :)

              0 0
            • fousac  

              luxus rychleho vyhledavani je k nezaplaceni

              pojd delat k nam.. ;))) bezne luxusne a rychle dohledavame treba dokumentaci k FNG32J (pro blbe: obrabeci stroj), r.v. 1951, treba jenom 14 dni.. to kdyz se zadari a jde to rychle..

              0 0
              • pavelr  

                To mně připomnělo, že jsem při malování a následným úklidu kanclu zasil nějakýho Komorouse (nebo jak se jmenoval) a včera ho chtěl po mně vedoucí. Kdo ví, kde je mu konec. Možná, že už ho má někdo z vás recyklovanej na záchodě.

                0 0
              • cabbage  

                uz se tesim na b-f slezinu na tvoje Povidky z nasi fabriky)

                0 0
                • fousac  

                  jakou by si rad??

                  co tuhle: "jak se na tovarni hale predelava strecha a zrovinka dneska stara uz pryc a nova jeste nikde a do toho uzasny dest a blesky slehajici z vyplavenych rozvadecu??

                  nebo radsi: „rozbity cerpadlo na jimce splaskovy kanalizace a fousac hrabajici se hromadou ho*en, vlozek, zbytku z kuchyne a jetejch sprcek???“

                  0 0
                  • cabbage  

                    myslím že bys měl doplnit záchodky cedulema „Nevhazujte vložky do záchodové mísy- ucpávají se“ – bylo by alespoň o 25% odpadu méně;o) a nebo vic o tu ceduli…

                    0 0
                    • Martyss  

                      Spíš tohle – „Nevhazujte vložky a jeté šprcky do záchodové mísy – ucpávají se“

                      0 0
                      • cabbage  

                        „nese*te do záchodu“;

                        0 0
                      • Smazaný účet  

                        To bylo na gymplu na dámských záchodcích. Něco jako „použité menstruační vložky nevhazujte do wc, odhoďte je do určeného koše“. Jednou jsme zas měli děsně ftipnou náladu, tak jsme dali spolužačce Báře fix a přepsali to na „…, vložte je do dopisní obálky a zašlete na adresu xy (spolužák)“. Ale pokud je mi známo, žádný dáreček dotyčnému nepřišel.

                        0 0
                  • Smazaný účet  

                    To znám… jednou na táboře se ucpala kanalizace a zatímco jsme dumali, jak to prošťouchnout, jeden člověk na wc spláchnul. Ze sprchových odpadů pak lezly takové pěkné housenky. :o)))

                    0 0
              • pepino  

                Jako jsem blbej, že nevim, že FNG32J je obráběcí stroj, jo? :-)

                0 0
              • MartinXC  

                Ty jsi vlastně archeolog :-)

                0 0
                • fousac  

                  archeolog ne.. ale co do strojoveho parku tu mame spis takovej skanzen.. a ja to jenom nutim fungovat.. (jediny co se nikdy nerozbilo je parni cerpadlo, porad slape jako hodiny:)

                  0 0
        • fousac  

          souhlas, neni nad papir..

          0 0
        • Darkson  

          naprosto souhlasím, jednoznačně preferuju noviny a časopisy v tištěné podobě. a při představě číst třeba knížku na compu mě jímá hrůza;

          0 0
          • Meesha  

            kamos cte Harryho na N6670 – to je teprv HC! :-) Jinak souhlas – papir. Neni nad to si vlizt treba ted v zime do postele a prolistovat par stranek novyho vela nebo par tech na ktery v lete nezbyl cas.

            0 0
            • zirecek  

              Musí být teprve požitek, :-). Papír, nepapír, scann je nelegální kopie, raději zaplatit časopis.

              0 0
            • fousac  

              uz sem na N6630 prelouskal nekolik desitek e-knizek a kupodivu to jde docela dobre.. mi to prijde mnohem lepsi nez na pocitaci..

              0 0
        • Peslezedirou  

          Preferuju pdf, pak si to vytisknu na barevný tiskárně a je to, trošku Čecháček. Dělám si legraci, není nad to snídat o víkendu nad otevřenýma novinama a nebo časopisem. V týdnu se spíš v rychlosti podívám na iDnes, ráno není moc času :o/

          0 0
          • blue  

            to je sice pravda, na druhou stranu to elektronicky vydani MBA povazuju za hodne dobrou vec… proc doma hromadit kila papiru casopisu, ve kterejch te zajima pulka, za par dni je mas precteny a pak do nich uz malokdy kouknes? takhle si vytisknu jen to, co me opravdu zajima (kdyz se mi to zrovna nechce cist na monitoru) a kdyz potrebuju neco najit, nemusim se hrabat hromadou casopisu, protoze mam fulltext vyhledavani vsema cislama, v kazdym clanku jsou odkazy na weby kliakci atd… docela bych bral, kdyby Velo (a dalsi cesky casaky) vychazelo alternativne stejnym systemem, jako MBA

            0 0
            • Luka  

              jak znam cechacky, tak by uz neprodali ani jedinej kousek papirovej…

              0 0
              • blue  

                to si rozhodne nemyslim

                0 0
              • JSt  

                z toho bych strach nemel. driv sem bral chip a na prilozenem cd bylo vzdy predchozi cislo v pdf. nevim, jestli to tak delaji stale, ale papirovy casopis stale existuje…

                0 0
            • gersa  

              Ac si pravidelne kupuju Peloton, Velo, Cykloservis a obcasne Cykloturistiku, urcite bych elektronickou podobu casaku ocenil. Minimalne pro predplatitele. Obcas se to hodi, kdyz clovek neco hleda. Ale i tak nedam dopustit nad papirovou verzi :)) Ten pocit nikdy asi nenahradis, v tomto jsem kapanek staromodni

              0 0
        • jecnak  

          Jak v cem a jak kdy. Casopisy a noviny muzu mit klidne elektronicky, to je mi naprosto jedno. Cist je v posteli nebo na zahrade na sedacce v notesu ci pda neni problem. Naopak mi vyhovuje okamzita moznost si nejake tema najit jeste jinde nebo jit vic do hloubky.

          Naopak knizka je knizka a zejmena beletrie je pro cteni na cemkoli jinem nez papire dost nevhodna. Jde o urcitou intimitu pri cteni pribehu z papiru. Cloveka nerozptyluje tisic nesmyslnych veci kolem.

          0 0
        • Radek Broz  

          Tak me treba narozdil i od mych vrstevniku vubec nevadi ucit se primo z PC – vsichni ostatni si to tisknou. MBA v elektronicky podobe me taky plne vyhovuje, nevidim duvod, proc to mit papirovy. Noviny sice kupuju papirovy pomerne dost, ale to je jen otazka casu, kdy se objevy nejkay dostupny skladny zarizeny, do kteryho se ti kazdy rano noviny stahnou. Problem je, ze to zarizeni by lidi s sebou netahali neustale, takze porad bude dostatecne velkej trh pro papirovy vydani, ale podil elektronickyho bude urcite stoupat. Klidne si myslete, ze ne – sef Dell computers taky tvrdil, za na svete je trh tak mozna pro 5 pocitacu, sef, myslim, DEC, ze nevidi duvod, proc by mel nekdo chtit pocitac doma (jeste asi v 70. letech!) a Bill Gates zase rikal, ze 640kB RAM bude stacit uplne kazdemu;-) Uvidime;-)

          Jinak ctu MF DNES tak 3* tydne, obcas Hospodarky, Wall Street Journall Europe, Czech Business weekly, Computerworld.

          Z bikovejch pravidenlne Dirtbiker, obcas Velo nebo Cykloservis, samozrejme vsechny bikovy weby, ktery za to stojej (obcas i ty, ktery za to nestojej;-) ) a MBA.

          Na netu z nebikovejch ihned, idnes, cbw.cz.

          0 0
        • Beeda  

          kulturne se vzdelavam ctenim beletrie napr. „Cil 500km“ to je uz jedna basen:-)) B.

          0 0
        • JancA  

          i kdyz vcerejsi Reflex a zejmena rozhovor se Seredovou me trochu vydesil…co to ma bejt?:((

          0 0
          • Vilém  

            Chteji se zrejme priblizit masam,Tyden jim asi pekne zatapi,tak museji hledat ctenare jinde.

            0 0
            • kurýr na bajku  

              Týden nemá ani na poplacení faktur, i když to bude spíš tim že se finančně vyčerpávaj zakládáním novýho bulváru.

              0 0
    • arcco  

      Takže nic, co by mě zajímalo.Hmm, úspora 65kč

      0 0
    • SELMIRA  

      Jak upravit kolo pro zenu???! To jsem zvědavá, co pánové zase vymysleli. Choho. Rohloff jsem si chtěla koupit, ale nakonec se mi to zdálo celekm komplikovaný (adaptéry a tak) a usoudila jsem, že napřed potřebuju funkční brzdy. Tak možná časem. Si upravim kolo pro ženu. Rohlófem. Hihi.

      0 0
      • MartinXC  

        Kolo pro ženu ? No to se dá na zmršený rám hezká červená barva, měkké sedlo, nefunkční vidlice, nefunkční brzdy, pár dalších, co nejtěžších komponent, řazení co ani řadit nemusí a jako bonus k tomu přilba v barvě rámu …

        0 0
        • Haryk  

          Cha – chaaaaa!Dobrý!

          0 0
        • arcco  

          Sakra, Martin odhalil kolo pro mojí paní, jsem zdrcen!Akorát, že nechce tu přilbu.

          0 0
      • Smazaný účet  

        Ty nejsi žena, ty se tam nic nedovíš. :o) Ale já se klidně přiznám, že sem se u pár věcí zamyslel, že bych moh Jance upravit trochu kolo…

        0 0
        • SELMIRA  

          Hele, teď ´s mě ale teda naštval. Já sem žena ženovatá. Femina femininis. /sorry, latinsky nevládnu/ Nádohou! Vaše definice ženy je fakt ňáká zakrslá. Jako dyž jsme tenkrát měli družební vyjíždku s perníkářema a po tom sjezdíčku křovím jsme čekali na zbytek výpravy. Někdo tam řek, kde prej jsou holky. Smích jakožto odpověď mě popudil, tož jsem se ozvala, jestli máte něco proti holkám a Fousáč mi odpověděl taky tak: „Ty nejsi žádná holka!“ Ale proč bych nebyla? Ste jelita. :o))

          0 0
          • fousac  

            Fousáč je rypak a obcas rika osklive veci..

            btw: vezmes si me??

            0 0
            • enjoy  

              uz je to tady,konecne:-D

              0 0
            • SELMIRA  

              Fousáč je prima. Dělá vtip.

              Ale mankote! Onehdá ses rozčiloval, že jedu pomalu. Ale mně se chtělo jet pomalu a dycky budu jezdit tak jak chci. To by Ti přece vadilo. A vubec. Sem hrozně náročná. Víš co to je mně živit? A šatit? …A na chlapy vlastně nemam čas. Yo! :o)))

              0 0
          • Smazaný účet  

            Ty si přeci živel. :o)

            0 0
            • SELMIRA  

              a jo vlastně. :o)) To jenom někdy. jinač jsem žena tichá, skromná a mírná.

              Akorát chci co mi náleží. Když jsem před 4 nebo 5 lety psala do Cykloservisu mý názory na kolo pro ženu, vzkázali mi, že jsem feministická kráva, co nechápe vtip. A tak do Vela jsem už ani psát nechtěla, dycky jsem se jenom smála, jak jsou někteří muži hloupí. Jenže stejně mě jednou vyprovokovali dyž napsali k šitový vidli, že je vhodná pro mladšího brášku nebo ženskou. Zatímco vidle slušná náležela dle nich mužskému závodníkovi. Tak to jsem se neudržela. Ale odepsali mi moc mile. Akurát se vůbec nevyjádřili k mému návrhu, aby k vidli nižších kvalit psali, že je vhodná pro méně náročné jezdce, páč i žena a mladší bráška můžou chtít vidli lepší. Alébrž mě místo toho zval pan redaktor na rande. To jsem se teda musela smát, že zas tak hloupí muži tedy nejsou. Ale už raději nikam nepíšu. Jenom sem, tady se totiž ty mý kecy snesou. :o)))

              0 0
              • Smazaný účet  

                tos mi připomněla že sem se jich chtěl na něco zeptat. :o)

                0 0
              • kurýr na bajku  

                Naprosto s tebou souhlasim, až

                0 0
              • kurýr na bajku  

                Naprosto s tebou souhlasim, až na to, že sou opravdu hloupí. BTW: Feministky sou peklo jako blázen. Nejvíc mě dostávaj cinty typu: SEXISTICKÝ PRASATA DEGRADUJOU ŽENU NA ZBOŽÍ. Já třeba neřikám, že to tak není, ale nemůžou za to PRASATA, ale ženy. Holt byznys je byznys.

                0 0
                • SELMIRA  

                  někteří muži a některé ženy jsou hloupí, hloupé Já myslim, že si nemáme co vyčítat. :o)

                  0 0
      • pepino  

        Jo místo Deore a LX Rohloffa za 30litrů, tomu říkam výměna:-) Taky bych si dal líbit.

        0 0
        • SELMIRA  

          Sic zastávám názor, že deore stačí, páč je to spotřební věc, lepší moct mít často nový než jednou zamachrovat s XTRem, ale v případě škody plakat a skřípat zubama… Jenže mě neba čistit kazetu. Tak sem myslela, že ten rohlóf by byl praktiš. Víš. :o))

          0 0
    • rock  

      Teď tady asi budu jak z jiného světa, ale: vyšlo nové Velo ? Výborně, jdu si ho koupit, už se těším …

      0 0
      • Lišák  

        To jsme dva, ale v mým kvelbu ho zatím nemají. Nevím, proč to tady dost lidí odmítá, vždycky se tam dá najít něco zajímavýho. A ta cena? Pro kuřáka je to zhruba jedna krabička…

        0 0
    • MF  

      No ja si z VELA skenujem tie okruhy, alebo teraz prechody hrebenom. Jednoducho tie turisticke veci. Ked potom chcem dakam vyrazit tak to v .pdf najdem podstatne rycheljsie a hlavne nemusim skladovat kvanta starych casakov. Nemam ale este poskenovane vsetko. Hold clovek je lenivy.

      0 0
    • Jogador  

      Já jsem ho četl dnes v metru někomu přes rameno, a je tam moc pěkná fotka v JAM, ten ultrazvuk toho mimina s kolem, jestli někdo může naskenovat a hodit sem, byl bych moc vděčný, dám si to na plochu:)

      0 0
    • stařík  

      Na ivelu o čísle 3/2006 není ani páry. To mě trochu zklamalo.

      0 0
      • Meesha  

        malej oblacek jo… ;-)

        další číslo vychází: 15. 2. 2006

        0 0
        • LUKAS  

          Taky ve Velu byla volna vstupenka na SportPrague :-), pokud ma nekdo o ni zajem, tak at me kontaktuje na emailu…

          0 0
    • kolombo  

      A co stránky 86–89 ? Pročetli jste se od technických udělátek až sem?

      0 0
      • blue  

        u nas to bohuzela asi nejdriv musi dojit az do nejakyho kritickyho stavu, aby se zacalo neco delat… a mozna si ted jeste neuvedomujeme, ze jsme na tom zatim relativne dobre

        0 0
        • kurýr na bajku  

          No to nejste :-o Mluvil sem o tobě s psychologem a odborná pomoc je nutná ! Možná by ti pomohli nějaký opiáty. …dělám si sandu, ale vobčas mi fakt dáváš čočku :-P

          0 0
      • Smazaný účet  

        Dočet sem… no, něco by to chtělo. Eště najít někoho kdo se do toho pustí. :o) Jsem si čet předevčírem ten článek z lednovýho MBA o Wilderness Act, tak doufám že k takovým brutalitám snad u nás nedojde.

        0 0
        • kolombo  

          Nepostřehl jsem tam nikde odkazy na web, www.dimb.de/ Němčinou bohužel nevládnu a anglickou verzi to nemá :-( Podstatně obsahově chudší ČEMBA je tady: www.cemba.cz (když už se sem dávají ty odkazy na vlastní weby)

          Pokud je tu někdo, komu taky vadí snahy některých CHKO o vytěsnění cyklistů, momentálně Český ráj a Labské pískovce, tak se zase můžeme zkusit posunout o kousek dál …

          0 0
          • Radek Broz  

            Me treba veskery tyhle snahy vadi dost – melo by se to zatnout, dokud se to moc nerozmuze, pak to bude mnohem tezsi. Doufam, ze projekt cemba neni jemste uplne mrtvej a nejak se to rozhybe.

            0 0
            • blue  

              to „nejak se to rozhybe“ je asi ten nejvetsi problem, dokud se nenajdou schopny lidi, co maj organizacni schopnosti a dokazou jednat s institucema… s lidma, co by pak treba pomahali treba s udrzbou trailu a podobne, takovej problem asi nebude

              0 0
              • Radek Broz  

                Me je to uplne jasny. Je nas asi docela hodne, co chapou, „ze by to chtelo“, ale temer nikdo pro to neni ochotny nic udelat.

                0 0
              • SELMIRA  

                máš celkem pravdu, že ty cesty jenom používáme jenže copa já vim, jak udržovat lesní stezky? Někdy se mi zdá, jako by to nevěděli ani Lesy ČR, tedy leckde to tak vypadá. Myslim, že platim daně, tak částečně přispívám. I když to je asi málo. Až bude oznámeno: bikeři a tůristi, dyž si tu chcete chodit a jezdit, přijďte nám pomoct, na brigádu, tak pudu. No…

                0 0
                • kolombo  

                  Tady ani tak nejde o tu vlastní údržbu, jako o „společenský tlak“ a „vytváření objednávky“ pro zlepšení prostředí pro cyklistiku … Myslíte, že třeba Puchejř, při svojem zaujetí průzkumy veřejného mínění, by mohl pominout organizaci, která bude vystupovat jako zástupce cyklistů … Podívejte se, co se nacpe peněz do fotbalu a podobně a na cyklistiku skoro nic :-(

                  0 0
                  • Radek Broz  

                    Tak ja v prvni rade doufam, ze ten uz dlouho rozhodovat nebude;-), ale jinak mas pravdu.

                    0 0
                • LUKAS  

                  :-) joo, uz se tesim, az nekdo vyhlasi brigadu na opravu verejne silnice, vzdyt po ni taky jezdis, tak co, ze jo…

                  0 0
                  • kolombo  

                    To snad zatím nehrozí … Ale v Českém ráji už vyhlásili brigádu na přitloukání cedulí „Zákaz jízdy cyklistů“, můžeš se k nim přidat :-)

                    0 0
                    • LUKAS  

                      inu…lidska blbost je nekonecna :-) skoda, ze nebydlim bliz, rad bych se tam projel :-))

                      0 0
          • TinkTink  

            Vadi, ale co s tim mam delat? Za ty roky jsem nezaznamenal nejakou aktivitu Cemby…

            0 0
            • kolombo  

              Aktivita se dá tězko zaznamenat v prostředí, kdy si každý říká: „Až se něco bude dít, tak se asi přidám, když mi zbude nějaký čas …“ Co pro sebe neuděláme sami, to za nás nikdo neudělá!

              0 0
              • TinkTink  

                Souhlasim nicmene toto je plane a zcela zbytecne volani o pomoc. Takhle nikdo nepomuze. Dej konkretni priklad toho, co muze clovek udelat aby byl co platny – a ted nemyslim to vseobecny – byt slusny k okoli ;)

                0 0
                • Fernetbiker  

                  A proc se tady nedomluvit,a nezacit neco delat,treba za B-F(Treba jen malickost)?Museji tu byt preci lidi co maji nejake napady!?Nekdo kdo se kapanek vyzna!(kuprikladu jak zridit trvale znacenej bike trail)?Podle tech reci co tu kazdej ma…

                  0 0
                  • Radek Broz  

                    Treba nam se legalni trail zridit povedlo, ale rovnou ti reknu, ze pokud na patricnejch mistech nesedej tvy lidi, tak ten postup neni v CR zopakovatelnej:o(

                    0 0
                  • kolombo  

                    Letos jsou volby a všude se nám bude podbízet spousta politiků, co se tahle domluvit, že se půjdeme v dostatečném počtu zeptat, co pro nás, jako cyklisty, hodlají udělat? Ta chamraď zpravidla dělá to, co si myslí, že jim přinese hlasy, takže když je bude obtěžovat nezanedbatelné množství cyklistů, snad nějak zareagují. Ale třeba já osobně se s některými politiky a stranami ze zásady nebavím. V Liberci nám, zhruba po 4 letech přesvědčování, nakreslili protisměrný pruh v asi 20-ti metrove jednosměrce :-)

                    0 0
                    • Lišák  

                      Jj, to určitě pomůže. Nikdo ti nedá to, co ti politik před volbama může slíbit! :-) Mám pocit, že i náš pán president, když byl ještě šerif ptáků kdysi řekl něco na způsob toho, že je bláhové věřit předvolebním slibům politiků.

                      0 0
                      • kolombo  

                        Já netvrdím, že se z nás všichni po..... a vše bude mávnutím proutku ideální. Ale důležite je ukázat, že jsme tu a že po nich budeme něco chtít. Mimochodem, zapoměl jsi sem napsat, co navrhuješ ty …

                        0 0
                        • Lišák  

                          Nenavrhuju nic, jenom jsem napsal, co si o tom myslím. Vím, že když nic neudělám pro zlepšení, tak nemůžu nadávat na situaci, která je/bude. Ale nedokážu bojovat s větrnými mlýny.

                          0 0
                    • Radek Broz  

                      Dobrej napad, ve volebni rok se da skutecne hybat se spoustou veci… Chtelo to uz driv a spis tlacit na ty, co jsou momentalne u moci. Pod vidinou znovuzvoleni jsou schopni leccos udelat. Komunalni volby jsou na podzim, rozpocty obci na 06 uz jsou temer vsude schvaleny, takze uz se nic zasadniho prosadit neda. Otravovat ty, co zatim jen kandiduji, smysl nema – slibt se da cokoliv;-)

                      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.