• Mofo

    přemýšlím o jedné věci, obecně se proklamuje, že jíst ve večerních hodinách není přípiš „košer“, jak to ale skloubit, když se vrátím z tréninku někdy kolem sedmé a chtěl bych dodržet zásadu minimálně hodinu po výkonu nejíst? Jak to děláte vy, popř. co je správné?

    0 0
    • enjoy  

      hele ja jim v takovy hodiny ze bych uz musel byt mrtvej:-). v praci koncim v 11 vecer,takze nez prijdu domu… potom druhy den snidane kolem pul dvanacty dopoledne,obed nekdy kolem casu vecere,nekdy i driv.a co vsechno sezeru po pulnoci..:-)

      0 0
      • CZiko  

        a co děláš, že máš tak převrácený režim? teda mimo vysedávání u fóra:o)

        0 0
        • enjoy  

          delam v restauraci od nevidim do nevidim(11:00 az 23:00):-). samozrejme tam mam jidlo,ale i tak nejim tak jak je bezny.

          0 0
          • Komi  

            12 hodin? Tak to seš dobrej … to bych asi padl na hubu

            0 0
            • CZiko  

              12 hodiny je ještě do pohody… já na praxi o prázdninach na svadbě nejmenovaného hráče z NHL makal 22 hodin v kuse… ráno jsem necítil nohy… prostě děs, běs… přišel jsem do roboty v 8 ráno a domů jsem jel v 6 ráno… něco takového si nedokážete představit, jestli jste to nezažili…

              0 0
              • enjoy  

                12 hodin je v klidu.bezny byva spis tak 14–15.jestli nekdo chce delat karieru cisnika nebo kohokoliv v restauraci tak at si to sakra rozmysli:-).lidi jsou svine a uplne serou na to ze mas nejakou pracovni dobu.

                0 0
                • CZiko  

                  jo… to už jsem dááávno zjistil… kolikrát se divím, co všechno pro ně udělám, když je jim to pak jedno a ještě na mě někteří čumí, jako bych to flákal:-/ Takže když je vděčný zákazník, tak není nic lepšího, to bych se klidně přetrhnul… No já dělám hlavně na svatbách, tak tam nejvíc 17 hodin (těch 22 byl vyjímečný stav…) 14–15 v průměru… Kdybych to tak měl dělat více dní za sebou, tak bych asi chcípl – ale taky je fakt že mám 18 a jsem fakt suchar, tak toho tolik nevydržím…

                  Naprosto nesnáším, když někde v brzkých raních hodinách zůstanou sedět u stolu čtyři napití řízci (z původních cca 200) a ještě tam sedí asi další dvě hodiny… a já tam tuhnu, usínám a mám hlad:-(

                  0 0
                  • lidumil  

                    tak si něco dej… :-)

                    0 0
                  • enjoy  

                    takovy lidi si musis „zpracovat k vcasnymu odchodu“:-)).ale takovyhle triky umi jenom zkusenejsi borci:-),ja jenom prihlizim:-). ale jsou i otrly jedinci kteri dokazi sedet ve zhasnuty restauraci a divat se spokojene na cisnika kterej uz je davno v civilu:-). ale nic,tohle sem moc nepatri:-)

                    0 0
                    • CZiko  

                      :-D vidím, že je to asi všude stejné:-D Taky jsme tam takové měli… už jsem kolem nich stěhoval stoly a zhasínal světla – a oni si objednali ještě jednu půlku:o)

                      0 0
                      • goofy  

                        No tak to my sme pravidelne v jednom nejmenovany restauracni zarizeni zazivali, jak majitelka vytahla vysavac, a zacle kolem na luxovat… :o)

                        0 0
                        • enjoy  

                          McDonald?:-)

                          0 0
                        • enjoy  

                          a pardon:-),to by byla maximalne manazerka:-) tak rekni kde?to by me fakt zajimalo:-D

                          0 0
                          • goofy  

                            Nevim jestli ti to neco rekne, teda urcite ne, ale pro tvuj dobry pocit: hospoda ADAM v Havirove, po zmene majitele… :o)

                            0 0
                          • Radek Broz  

                            IMHO by to mohla bejt majitelka – McD funguje na bazi Franchsizingu a pobocka je podle me pak jejich majetek + maji koupeni ci spis za nejakejch podminek pronbajatou licenci.

                            0 0
                            • goofy  

                              Do McDonaldu sem sel naposledy kolem 3 hodiny ranni, a k pultu mne musel dotahnout kamos, protoze muj zrak po predchazejicim narocnem veceru uz nebyl zrovna v nejlepsi forme. Este sem byl oslnen tema brutalne zaricima zarivkama, a to pak clovek ma tendenci prepadavat prez stoly, a posouva nabytek podel cele cesty k pultu. Do ted si presne nepamatuju, co sem si to vlastne koupil… :oD

                              0 0
                              • Radek Broz  

                                Hele, ja tam za strizliva snad jeste nebyl. No, vlastne ve Varech to pouzivam jako verejny WC;-)

                                0 0
                                • goofy  

                                  No ja tam byl taky naposledy pred dvemi roky, a taky eshte asi dvakrat jenom na WC. Nemaji tam nic, co by mi mohli nabidnout. Pivo tam neni, vino tam neni, a chlast uz vubec, tak proc bych tam chodil? ;o)

                                  0 0
                                  • enjoy  

                                    maj tak plechovkovy pivo tusim ne?:-) a v KFC ti daj i toceny,chaachaaa:-D

                                    0 0
                                    • Radek Broz  

                                      No ale jinak je to to samy v cervenomodrym.

                                      0 0
                                      • enjoy  

                                        to ano:-) a pri urovni zazemi v KFC's se divim ze si do kuchyne nechaj od zakazniku koukat:-) ale abych moc nezvanil..,do KFC i McDonald's cho­dim,furt se snazim pribrat a porad slaby:-)

                                        0 0
                                    • goofy  

                                      Aha, tak to ja nevedel. Rikam ze sem tam uz asi 2 roky nebyl, ale stejne mne tam asi nikdo v nejblizsi dobe nenazene…

                                      0 0
                              • sun7dots  

                                Jestli jsi jim spíš něco do toho jejich pultíku nepřidal:)

                                0 0
                                • goofy  

                                  Ne ne… To zas ne. Ja v tomto ohledu vydrzim celkem dost, ale nekdy si rikam, proc sem to nekde nehodil, jak se pak na druhy den probudim… :o)

                                  0 0
          • CZiko  

            ááálééé… panáček je z oboru:-) jo tak to znám… člověk furt nosí samé dobroty, ale práce je tolik, že když stihnu něco hodit do huby, tak jsem rád, jak to aspoň dobře požvykam:-D

            0 0
    • blue  

      na tema hubnuti byl ted clanek v jednom nejmenovanym casopisu… nijak tam jidlo vecer kategoricky neodmitali, spis doporucili rozdelit ho na dve mensi casti s aspon hodinovym odstupem… a samozrejme zadny knedlo vepro zelo s deseti :-)

      0 0
    • Krutohlav  

      Som myslel, že tento thread bude o tom ako počas výjazdu dať domov žene signál, že za 10 minút som doma, treba servírovať :)

      0 0
      • Komi  

        To si musíš napsat šablonu na SMS a pak stačí jen pár kliknutí a je to. A nebo jí vysvětlit, že když ji prozvoníš, tak by měla rychle začít připravovat :-) … je to jen o komunikaci.

        0 0
    • Manas  

      Osvedcilo se mi po vykonu hodku zhruba klid a pak jidlo jedine mensi porci a vetsinou lehky. Vetsinou salatek, tunak, trochu kurete, hodne zeleniny. Ryze, testoviny ale fakt zadny velky porce. Co jsem mluvil s vice lidma tak treba to jidlo je ideal rozvrhnout na 25% – 50% – 25%. Je total kravina prestat jist v pet nebo v podobny obskurni cas. Hlavne netrapit telo hladem, radsi vzdy mensi porce, hodne zeleniny, ovoce a jist behem dne.

      0 0
      • lidumil  

        A hlavně omezit živočišné tuky, bílé pečivo, slazené nápoje (CocaCola, Franta…) a pivo :-( Spíš víno – prý tak 2 dl:-(

        0 0
        • Manas  

          Jako zas takhle to nehrotim, nicmene zvysit obsah vlakniny – tmave pecivo (bacha ne vsechno co je tmave je tmave pecivo), ta zelenina atd. Idealne ryby, malo prepaleneho tuky, vynechavat prazdne cukry – Cola – presne tak jak pises. Ja jsem takhle zacal jist cca pred mesicem a hejbu se do toho taky dost a je to fest znat na celkovy pohode, telo neni rozhozeny a nemocny sou lidi jen okolo :-)

          0 0
          • lidumil  

            Lepší je samozřejmě celozrnné pečivo, jogurty skoro bez tuku…atd. atd. jak správně píšeš :-) Samozřejmostí je omezit červené maso a z ryb jsou lepší mořské. Ale nedej si občas řízeček, kachničku, nebo pěknej steak a k tomu pivečko…:-) V létě nemám problém, ale teď v zimě… rajčata jsou hnusný, paprika dost drahá, tak jen to kuře a tuňák. Třeba filet z lososa jen tak na grilu s bylinkovým máslem… Sem tu z toho udělal gastronomickou větev :-)

            0 0
            • bajkr  

              přesně tak hlavně zdravě ted sem zdlábnul 4 utopence s octem a cibulkou zapil sem to 12% pifkem a cejtim se přímo zdravě :-)))) na něco umřít musíme ;-)

              0 0
              • lidumil  

                utopenec je nejzdravější, co může být. Teda až po obalovaným syrečku :-)

                0 0
                • bajkr  

                  dyt to říkam ;-)

                  0 0
                  • lidumil  

                    A ke snídani pěkně pečenej bůček a nebo tláča s cibulkou a octem a pivínko (teda jen polotučný) a to fšecko pěkně venku před chaloupkou ať túristí záviděj. A divil by ses, jak někerý sou sprostý. Třeba tudle v zejmě nám před chalupou ze sněhu vyrostla pípa a my seděli v ušákách kolem a co lidí nám nadávalo do mastňáků. A To my měli za sebou už 5× sjetej kopec o délce 2,5 km (pak už byly fronty) a voni vyjeli lanofkou :-(

                    0 0
                    • bajkr  

                      to si mi připoměl že mam zase hlad a tou 12% sem myslel 12°:-)

                      0 0
                • blue  

                  oboji ale az po domacim nakladanym hermelinu :-)

                  0 0
                  • Darkson  

                    jo, na nakl.hermelínu teď ujíždím; přes 20 let jsem ho nejed, tak teď si ho k pivečku pěkně vychutnám!

                    0 0
                  • lidumil  

                    No tudle jsem koupil Hermoš v Makru a byl dost dobrej.

                    0 0
              • enjoy  

                12% rikas?:-).nejsilnejsi co znam je primator a ten ma tak 10%:-).

                0 0
                • lidumil  

                  Tý jo, to má skoro jak víno. Se nedivím, že po 2 se motám :-)

                  0 0
                • JSt  

                  je to slozitejsi, ale i stupen se da napsat ° :op

                  0 0
        • Vojtas  

          hehe, tak že když nesnidam, ve škole snim čtyři rohlíky nebo housky, k tomu obcas jogurt (Florian je dobrej ;) ) a zapiju to kofolou ve skleněny flašce ( Kofi cola se to myslim menuje) tak nezhubnu jo ? :D

          0 0
          • Manas  

            Zalezi co mezi tim delas :-) Tohle je rozpis pro kancelarskou krysu jako jsem ja :-)

            0 0
            • Vojtas  

              no sedim ve škole a mam to ke svačině ;)

              0 0
              • rock  

                Tohle ke svačině ? Ty nemáš žaludek, Ty máš kontejner … tohle jíst já, tak mám do půl roku ne 80 kilo jako teď, ale minimálně metráček … to pak odpoledne chodíš na brigádu do dolů nebo co ?

                0 0
                • Vojtas  

                  nechodim, po obědě v jidelně když da buh a nemusim do skoly du dom, pak obcas naka sváča, véča, sváča, tak to nějak přežiju do druhýho dne ;) jinak nic moc nedelam :( zadnej sport, celkem me to štve ale uz si připadam starej s něčim zacinat ;), přece jenom v nakej pripravce bych asi vypadal divne :D, ale ten jidelnicek bych mel zmenit no,

                  0 0
                  • Manas  

                    Hehe, moc starej. Ja jsem zacal sportovat az v druhaku na vejsce. V 24ech letech. Komplet vsechno vicemene znova, snowboard, kolo, badminton, lyze … Jestli se mi nekde smali tak je to rychle preslo, pac kdyz se snazis tak to jde rychle :-)

                    PS: Na kole jsem vazne zacal jezdit az pred 4 rokama :-)

                    0 0
                    • Vojtas  

                      Tak ale to co pises sou samy sporty pro jednotlivce, ja radši naky kolektivni, hral sem volejbal nekolik let, pak sem toho nechal a ted se mi zalibil basket, ale nejako se mi tam nechce, ale hlavne bych potreboval nabrat fyzicku protoze jak sem nechal volejbalu tak to semnou slo hodne skopce a nejako to nemuzu zvratit, respektive se mi moc nechce no

                      0 0
                      • Manas  

                        No ale to uz je tvuj boj :-) Ja byl pul roku mimo kvuli ramenu a ted se to snazim dohnat. Docela to boli, ale kdyz se zacnes poradne hejbat aspon 3× – 4× tydne tak se vysledek zahy dostavi. Hlavne neprepalit zacatek :-) Jinak sem zapomnel napsat ze jsem hral volejbal od gymplu a skoncil jsem vicemene loni protoze uz to nechci hrat zavodne. Rekreacne jsem chtel tady v praci, ale ty lidi proste neuznavaj normalni pravidla, hrajou placanou a to cloveku fest znechuti zivot. Hlavne preslapy pod siti na moje dojebany kotniky nejsou nejlepsi :-)

                        0 0
                        • Vojtas  

                          jj, že je dobrý nepřepálit začátek sem si už několikrát oveěřil, a to mě vždycky odradilo od nakyho dalsiho cviceni. že sem treba doma zacal zlehka cvicit, jen tak abych si pomalu zvykal, pak na telaku nam nalozi naky posilovani, cloveka boly cely telo a pak se mi doma fakt cvicit nechce a pak se k tomu uz nevratim. Ale to je muj boj no. A hrat voleybal s lidma ktery to neumej nebo nedej boze je to nebavy jako u nas ve skole to je dost utrpeni, ja sem zacal hrat na zakladce nejako ze zacatku v pripravce, a nejako v devitce sem toho nechal protoze me tam ,dalo by se rict, sikanovali, a bejt nekde kde ti kazdej den nekdo dava neprijemnym zpusobem najevo ze te nema rad neni to pravy orechovy :(. Jinak si zahraju hrozne rad.

                          0 0
                • Medunka  

                  To se musis kamaradit s tasemnici… ta moje sporada uplne vsechno ;-) a metracek jeste nemame

                  0 0
                  • jecnak  

                    Hergot, tady se, zda se mi, nekomu prasi od huby ;-)

                    0 0
                    • Medunka  

                      Mas pocit, ze jim malo? TO bud rad, ze nevis cim se cpu v praci!

                      0 0
                      • goood  

                        Muzu potvrdit, vzdycky kdyz prijdem do restaurace, tak obsluha uz z dalky vola „Aaa vitejte slecno, co to bude dnes ? Zase dvojta porce vdolecku ?“ :-)

                        0 0
                        • Medunka  

                          Nebo dvojita porce cehokoliv ;-) Dneska jsou ovocne knedliky s tvarohem

                          0 0
                          • goood  

                            Dala si zampiony a navrch jeste porci ovocnych knedliku…

                            0 0
                          • SELMIRA  

                            Medunko, Ty jsi jedina osoba ženského pohlaví, co znám! Normálně jíš a pořádně bikuješ. :o) By mě zajímalo, jestli ostatní ženský opravdu jí tak málo, jak se veřejně tváří nebo se dojídaj potají. :o))

                            0 0
                      • jecnak  

                        A nerikala jsi nahodou, ze od uterka hubnes? Hm? Zacnu si to asi nekam psat ;-)

                        0 0
                  • rock  

                    To se někdo má … a já, pro kterého je jídlo jednou z nejoblíbenějších činností, mám smůlu :-( … ovšem, taková klobáska během hospůdkové pauzy na vyjížďce, to si odpustit nehodlám …

                    0 0
                • Lance  

                  vzdyt jeste nic nesned!

                  0 0
                  • rock  

                    4 rohlíky, smetanový jogurt a kofola, a to jako příprava na oběd. Hmm, to „nic“ se docela blíží mé celodenní dávce jídla …

                    0 0
                    • Vojtas  

                      :) tak to bych asi nevydrzel celej den ;) ale dneska sem udelal zmenu a dal sem si bagetu, kupodivu sem pak nemel vubec hlad, ale nejzdravejsi asi taky nebyla ;)

                      0 0
          • pegal  

            je to „limokola“ .. :)

            0 0
      • Radek Broz  

        Ja zeru, jak chci a bricha mame stejny → zbytecne to hrotis;-) Kdyz treba prijedu v lete v deset vecer z biku, klidne do sebe 7 knedliku nahazim.

        0 0
    • Lance  

      ja to casuju,timto stylem: Aha mam hlad – je cas:) Jeden ctvrtek sem vydrzel nejist po pate hodine – trapil jsem se jak blazen, kaslu na to, pna squashi mam vzdycky supr pocit,ze jdu do mrtva,ale pridu dom a brutalne se prezeru, mam totiz jidlo jako doplnek ke cteni novin no a nez vsechny listy projedu,tak sezeru i pul bochniku a pak si rikam to jsme toho zase snedli:)

      0 0
    • Eila  

      sportovni doktorka mi rikala at neblbnu treba jako nejist od peti, ze je to kravina, nejpozdejsi jidlo ma byt 2 hodiny pred tim nez jdes spat ale musi to byt neco lehkeho, salat zelenina, kousek syra, nebo tak..

      0 0
    • fousac  

      to jako ze bych si mel odpustit vecer v posteli prikusovat napr. cabajku pri cteni knihy?? NIKDY!!!

      0 0
    • Beeda  

      achtungbabi: kdes to cetl ze 1h nejis po vykonu?!:-)) zalezi co to bylo za vykon a kdo a jak ho provedl..

      0 0
    • McBlacky  

      jestli se občas projedeš tak to pizzovina tohle řešit… až budeš mít tréniknovej plán na každej den, individuálně stanovený, tak bych se začal zajímat o stravu…

      0 0
    • SELMIRA  

      Hihi. Mně se zdá, že někteří lidé si ten život zbytečně komplikují. Já jim, když mam hlad. To je jediný pravidlo. Když jsem ještě chodila na spinoš, vracela jsem se dom kolem 01h po půlnoci, hladová jako vlčice. Jsem klíďo spořádala velkou misku těstovin, pixlu krukuřice, půl pytlíku piškotů, banán, jablko a sáček oříšků a bylo mi faaajn. Spalo se mi potom sladce a nic negativního jsem na sobě nepozorovala. :o)))

      0 0
      • Vojtas  

        pixlu kukuřice ?

        0 0
        • SELMIRA  

          Nó, jako bez pixly. :o) Ale jako z pixly. :o) Značku nepovim. Nesmí se dělat reklama. Tu dobrou. Ňam, ňam. :o)

          0 0
          • Vojtas  

            tak jasny ze z pixly bez pixly ;) ale jako proc zrovna kukurici ? ja ji nemam moc rad tak me to trosku zarazi ze ji nekdo takle zboznuje ;)

            0 0
            • SELMIRA  

              No, tak zbožňje je silný slovo. Čikuláda je lepší. Nebo maso. Asi 77×. Ale když máš HLAD a potřebuješ něco hlavně opravdu RYCHLE…tož popadnu kukuřici, vysypu na talíř, posolim, dám navrch máslo, chvililinku pomikrovlnim a pak se to dá rychle zhltnout a nemusí se to ani moc kousat. takže praktické. Zdravý to asi moc nebude, ale tělo si to žádá. No. :o))

              0 0
              • Manas  

                Urcite to zdravy bude, protoze to mam taky rad :-)

                0 0
              • Medunka  

                Užásná to ženská, cpe se jako já ;-) Prostě pořádně se najíst kdy člověk chce je základ spokojeného života

                0 0
                • SELMIRA  

                  viď, jak k biku, tak k jídlu to musí bejt Btw. taky se mi hrozně osvědčila ta flaštička od speed…no, toho, nevim čeho, jak jsi mě v tom dala tu slivku. Ta slivka už zam neni, ale vozim v tom rum neb medovinu. Moc praktický dárek. To máš u mně! Už se těšim, až se zas potkáme na vyjíždce. Já mam letos ještě zimní spánek. :o)

                  0 0
                  • Medunka  

                    Presne moje rec, aby to jelo, chce to poradnou energii… Nejlepsi jsou bagetky s nutelou. To jsem rada, ze se ti to libi a ze to ma uzitek ;-) S tim zimnim spankem mi povidej… Do toho mrazu se mi vubec nechce a nejlip je v pelechu u knizky nebo TV ;-)

                    0 0
                    • SELMIRA  

                      Jééé, nutela! Někdy mě vzbudí ze spaní, páč mně nejvíc chutná kolem třetí nad ránem, bez bagetky. :o)) Křeslo, bačkory, deky, ovladač od televize, jídlo a čaj. To jsou stopy mých posledních dnů! Ale nádohou jsem taky zakoupila chodící botky a vyrazila s kamarády na pochod. Po červený z Berouna, to byla vražda, ledovka, furt jsme se váleli po zemi. Z Jána potom na Srbárnu a tam jsme potkali taky 2 bikery! To byli nějací ultra hardcore magoři. Páč pravím, ani jít se nedalo. No a na Srbsku jsme pobyli v hospůdce, asi tak 7 hodin, hehe, a dom vlakem. Doba ledová je doba ledová, čék se nesmí přepínat. :o))

                      0 0
                    • rock  

                      Nutela bez bagetky je lepší. Tu bagetu prosím zvlášť (s moravským uzeným třeba) :-)

                      0 0
          • Pebe  

            tuhle?

            0 0
      • Siu  

        Jo…komplikuji. Jako ja driv :-)).Dokud jsem nesportovala,drzela jsem ruzny diety…pocitala kalorie a tak…a vysledek…znicenej zaludek. Co jezdim na biku jim kdykoliv…ne tedy cokoliv, VPZ by me asi zabilo, ale nemusim se hlidat a diky jezdeni jsem se dostala na velikost XS :-))

        0 0
    • Petrant  

      Nemám čas to číst celé a ani neznám tuhle zásadu. Carmichael ve své knize píše, přesný opak. Do půl hodiny po tréninku spořádat přesnou porci sacharidů a proteinů a pak tuším, že za dvě hodiny znovu. Tak nevím…

      0 0
      • Manas  

        To asi jako jo, ale spis autor myslel normalni jidlo – svickovou, smazak s hranolkama a tak :-)

        0 0
    • Petrant  

      No pokud vím tak maso je nejpřirozenějším zdrojem proteinů a pokud nahradí hranolky bramborama tak proč ne. Jen to množství asi bude tak na talířek pod kafe Picolo ale možná melu blbosti prd se v tom vyznám…

      0 0
    • Manas  

      Jinak, celkem slusne cteni je tady. Nijak to neprehaneji. www.aerobics.cz/vyziva.asp?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.