• Cortez

    Zdravim, potreboval bych radu – asi sem chytil dobrej kousek protoze to moje XCPcko funguje dobre (kdyz to srovnam s brachovou xcp75 '03). Ale chtel bych z ni dostat co nejvic – chtel bych zmenit zdvih z katalogovych 80 na 100mm. Muzete mi poradit, jak to udelat? Diky za odpoved

    Ps: historii sem prochazel ale todle sem nenasel, tak jestli to tam nekde je tak srry

    0 0
    • CZiko  

      no základním předpokladem je umět jí rozebrat… Proto se ptám – zvládneš to?

      0 0
      • cabbage  

        spis bych se ptal jestli to zvladne aniz by vyloucil moznost slozeni:)

        0 0
        • CZiko  

          jo to je fakt… Ptám se tedy znovu… Dokážeš bubliku rozložit vidlici bez poškození a následně ji bez poškození znovu složit, tak aby fungovala? Dělal jsi to někdy? hodně by to usnadnilo komunikaci…

          0 0
          • Cortez  

            Hm, to bude ten problem :). Nazivo sem ten vnitrek nevidel, jenom na PDFku z SR stranek. Pokud bych zjistil jak to presne udelat, tak bych se bud domluvil se znamym-servisakem, ze to udela von, nebo bych to zkusil sam. Tu levou nohu s pruzinou a elastomerem bych snad zvladl:). Horsi by bzla ta noha s patronou. Nejde o to vyndat nejakej bazmek z tech vnitrnich noh, aby se o ty 2cm povysunuly?

            0 0
            • CZiko  

              no takhle… bez improvizace a trochy šikovnosti se neobejdeš a budeš to muset trochu upravit. Ta vidlice je totálně jednoduchá a není na ní prakticky co zničit. Jestli ti můžu poradit, tak si kup kelímek vazelíny, rozeber si ji, a? víš co tam vevnitř vůbec je, namaž to, slož to a pak mi napiš na mail. Já už ti to popíšu.

              0 0
              • Cortez  

                Ok, diky. No zkusim ukecat teho cloveka aby mi pujcil klice a zkusim se mrknout dovnitr. Akorat to asi hned tak nebude. zdarec

                0 0
                • CZiko  

                  žádné klíče ani moc nepotřebuješ – snad jen na tu levou nohu ten suntouracky, ale to jde povolit i hasákem. No a pak ještě imbusy a vhodný klíč na pravou nohu.

                  Až budeš vytahovat nohy, tak než ze spodních noh vyndáš ty šrouby, tak po nich bouchni tak aby klesly… jinak spodek patrony a v druhé noze jeden takový bazmek tam bude držet. To je tak jediný problém se kterým by jses mohl potkat.

                  0 0
            • CZiko  

              Jo a s tím bazmekem… maximálně tam můžeš ze spodku levé nohy vytáhnout umělohmotný doraz – ale vidlice se ti nezvýší, pouze bude hlouběji klesat, ale je docela možné, že když ji pak prorazíš, tak se může poškotit patrona, popř. jiné části.

              0 0
    • Santus  

      Ja sem to zvysil tak, ze sem tu tycku c.12 udelal novou o 2cm delsi.Olejovej tlumic to pobral.
      Tu hridel udelat novou pro tebe bude asi problem, tak by mozna slo tu hridel prodlouzit zespodu 2cm dlouhou duralovou-hlinikovou trubkou.
      Uz nevim kolikatka tam je ten imbus, dejme tomu ze M5, tak diru 5,2mm vnejse prumer stejnej jak je ta hridel a delku 20mm a koupit delsi imbus o 20mm. Rozdelat tu vidlu neni slozity.

      0 0
      • CZiko  

        jo to je fajn… jenže on vůbec neví o čem mluvíš:-) Já jsem tu hřídel zespodu podložil a taky to fungovalo.

        0 0
        • Cortez  

          Presne tak:) ale to nevadi. uvidim az to rozeberu. ted du do skoly. zdar

          0 0
    • Cortez  

      Tak sem tu vidlu pred chvili rozebral a slozil. Divil sem se, ze tam je tam docela malo casti, z toho schema to vypadalo slozitejsi. Nebude mit to zvyseni zdvihu vliv na bezpecnost? Pobere to jeste ta vidle? Videl sem totiz, ze treba na Rock Mach. Adrenaline 2000 ma taky xcp75, ale 100mm a taky ma jinou (spis jinak barevnou) korunku (nevim, jestli neni jina i uvnitr). Nebude na tom pak nebezpecny jezdit?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.