• vzduch

    Začínal jsem s MTB Velamosem v r.92, pak Corratec, Merida, praskl mi rám a tak jsem pořídil Fort Mount, ten jezdím dosud. Chtěl bych si k 40-tinám udělat radost a pořídit HT okolo 35.000,– Kč, zkuste něco doporučit . Sám sebe řadím do skupiny hobíků, žádný dravec, bike je doplňkem dalších sportovních aktivit . Dík .

    0 0
    • tomek  

      Využij akci Kellysu z poslední strany v novém Pelotonu. Mají tam slevu asi 40%. Třeba ten Raptor stál 59990,–Kč a teď 34990,– !!!!! Výbyva je super

      0 0
    • Mamutt  

      Pokud chceš něco pěkného a funkčního, zkus se mrknout na tohle: http://www.bicy.cz/katalog/?… Dohodnout změny ve výbavě „ku obrazu tvému“ by neměl být problém.

      0 0
      • Tomcat  

        Móc pěkný, Airborne je super, i ta titanová silnička je nádherná jeko že silnici nejezdím.

        0 0
      • Lister  

        fešák, tímhle by si fakt mohl udělat radost.

        0 0
      • jecnak  

        Pekny decentni design, zadna kolotocarina. Mozna by slo sehnat levnejsi, ale ne tak pekny. Ik dyz kdyz uz Airborne, tak titan, ze :-), ale to uz bysme byli s cenou jinde.

        0 0
    • sfinga  

      ten Kelly´s je dobrá cena, ale já sem zastánce toho, že co si nepostavíš sám, to nemáš :-) Když si dáš trochu práce, na webu se dají sehnat dobrý ceny na komponenty, a tak se vejdeš s kolem na XTčku se skarebem v poho do 35 a ještě ti zbyde na novou duši :-)))

      0 0
      • Lister  

        s první částí souhlasím, ale s tou druhou už ne. To je utopie, když jen za rám a vidlu dáš 16 tis tak ti nezbyde ani 20 na zbytek a to se prostě s XT nevlezeš.

        0 0
        • sfinga  

          a o co že jo??? :-)

          0 0
          • Lister  

            to musíč mít ale hoooodně dobrého dodavatele.

            0 0
          • Lister  

            komplex XT bez nábojů jsem viděl za 14 tis – a to už je hodně slevněné. Tak ti zbývá 5 tisíc na kola, pláště, vedení, doplňky a to jsem určitě na něco zapomněl.

            Takže pokud nemáš nějakého kamaráda ve skladu, který ti to dá za nákup, tak se na cenu komplet kola nedostaneš. Tak to vidím já z pohledu normálního smrtelníka, který lepší ceny než jsou ty na webu nedostane.

            0 0
            • sfinga  

              tak čti, sada XT včetně nábojů za 16000, vidle za 7000, sada Ritchey Pro za 2100 (Comp za tisíc) to už jsme na 25100, přihodím ráfky za 2000 a zbývá mi 8000 na rám, to už je slušná cena. Co třeba Apache s zadní karbon. šavlema za 7000. Takže tady máme finále..... Zbylo mi 900 kaček, které investuju do lanek, bowdenů a nových duší… Hups, ejhle tady máme kolo na XT se skarebem, na rámu s karbonovou zadní stavbou. Cha cha, sem dobrej....... :-)))

              0 0
              • sfinga  

                a stačí se jen podívat na internet......

                0 0
              • sfinga  

                no sadu XT s nábama sem dokonce našel za 15, a zapoměl sem přidat sedlo, takže zbylou tisícovku investuju do sedla. Když přihodím dvě stovky, které se v peněžence určitě najdou, mám tu Fizika. Aloha........

                0 0
              • enjoy  

                tak me kdybys na kolo dal jenom tohle tak bych asi na tom nerad jezdil.bez gripu,plastu,vy­pletu a dalsich veci.. nebo ty najdu doma v supliku zadara?:-). a kdybys na tom zbytku chtel setrit tak k cemu by takovy kolo NA XTCKU bylo dobry?

                0 0
                • Lister  

                  Jo jo přesně tak, ještě mu chybí hlava a pedály a pokud to má být XC raketa, tak ještě rohy a Skareb rozhodně se zavíráním který za 7 nebude. Navíc dát na takové kolo Comp od Toma – fakt nevím. Pořádný vedení taky hodí litr navíc a už to poleze hodně přes 40. Nehledě na to že zmiňovaný Kelys je osazený do X.0.

                  0 0
                  • tomek  

                    Já si pořád myslím, že ten Kellys je super levný a kdo chce, tak některé díly prodá a koupí si jiné.

                    No a k tomu XT-čku… Já bych řek, že nejezdím na XT-čku, ale na kole a tam je základ trio RÁM-VIDLE-KOLA no a to ostatní je až druhořadé. Někdo si koupí bika za 35000 a pak kupuje třeba pláště za 300–400,–Kč… To je blbost. Nebo si kluci skládají kola na XT-čku a dají tam vidlu za 3000… To je taky blbost

                    0 0
                    • vzduch  

                      Jsem mile potěše odezvou ohledně rad na bajka okolo 35.000,– , ale stále nevím a tápu, zda sériovku nebo něco postavit ? Natipoval jsem si Giant XTC, Superior 920XP nebo postavit na RB, Duratecu .

                      0 0
                      • Smazaný účet  

                        Stavěl bych na RB,ale bude těžký se vejít do těch 35000

                        0 0
                      • Lister  

                        Giatn XTC jsem ti chtěl navrhnout. To kolo nemá nějakou výraznější slabinu, má dobrý základ v podobě rámu a vidle. A navíc je designově hodně povedené.

                        Ale pokud by sis chtěl udělat opravdu radost tak podle mě opravdu není nad ten pocit si každý díl moct vybrat sám, nechat si dát na kolo barvu jakou chceš atd, jen to vyjde krapet dráž :o) Já to vzal sice trošku jinak, nestavím rovnou nové kolo, ale postupně přestavuju staré, ale i tak je to fajn :o)

                        0 0
                    • enjoy  

                      plaste za 300–400kc neni rozhodne blbost a jestli nekdo sklada kola na XTcku s takovou vidli tak to jsou maximalne vyrobci kol:-)

                      0 0
                  • sfinga  

                    taky píšu, že Pro je levnější varianta, čti pořádně!!!

                    0 0
                • sfinga  

                  běžte do pr… tak mě hned nechytejte za slovo, gripy koupíte za pár korun, dráty jsou taky levný (vystačíš si se 400 na obě kola) a pláště. Co třeba Continental Supersonic za 500? To vám nic neříká???? Nebudtě líný a podívejte se pořádně na web a pak tady o něčem pište!!!!

                  0 0
                  • enjoy  

                    proc bych te mel chytat za slovo??za kazdou cenu ses tu chtel predvist,tak ti jenom normalne rikam ze to tak snadny jak to vykladas nebude nic vic:-). ps:s tema dratama a zbytkem jak jsem rekl,smelo:-)

                    0 0
                  • Lister  

                    Co se rozčiluješ. Prostě ti tam chybí spousta věcí a už si na vrcholu limitu. Utratil si 35 tisíc a nemáš tam hlavu, pláště, gripy, pedály, výplet. Nehledě na to že na podobný bajk by většina uživatelů dala zapletený kola a doplňkové komponenty využily k tomu aby si tam mohli dát nějaký malý šperk od vysněné firmy.

                    0 0
                    • Lister  

                      a sedlo a to taky není malá částka pokud nechceš nějaký základ.

                      0 0
                • Smazaný účet  

                  Souhlas.Když člověk staví nový kolo tak mu to nedá.Nemůžu na něj navěsit něco co se mi nelíbí,jen proto,že je to levný.

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.